Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    o dalsi moderni strilecku nemam zajem...to uz nebudu ani stahovat...stejne jako dalsi BF a CoD (jestli budou opet z nejaky Americky valky proti hadrickarum nebo komousum za mir ve vesmiru) *6* *9* *13*

takovejch zabitejch vyvojarskej studii *12* *12*
    • Ale budes.. nemel kraviny a zkus se k tomu postavit celem.STAHNES to a bude ti fuk jestli to je CoD ci jina strilecka..takovejch uz jsem slysel a byli PRVNI kdo to natahl...
    • Nic by mě nepotěšilo víc jak v nějaké nakopané hře sundat alespoň 100 těch samozvanejch světovejch policajtů!!!! *5*
    • 19x palec hore? To musi bejt zaplaceny.
    • Panecku zlodej s vkusem, to je novinka. Ja myslel ze piratum je jedno co ukradnou a ejhle, pan je vybiravy?!
      • to uplne nejvic zeru takovyhle kecy o piratech :DD urcite mas komp narvanej stahovanou hudbou a filmama a treba i hrama a ted tu budes nekomu nadavat do zlodeje :DD
        • Zlodějina je dnes oficiální povolání. Vemte si např.: naší vládu
        • Pokud neco ukradnu, tak jsem zlodej. To neni nadavka jen holy fakt. Driv se kradlo ale nikdo se tim nechlubil, dnes je moderni se tim holedbat. Zastav se rad ti svuj comp narvany corkami predvedu.
          Preju ti aby si v zivote neco vytvoril a nekdo jiny si uzival plody tveho usili aniz by ti za to dal byt jen jedinou korunu. Pak si muzeme pokecat znova. *6*
      • jindra.veliky
        to stahnuti me taky stoji cas *4*
        • Boze ty si deb*l...
    • Myslím, že se shodneme na tom, že nikoho nezajímá, o co ty máš nebo nemáš zájem. To, že nikdo nemá zájem o tvé příspěvky, také úspěšně ignoruješ, tak proč by kohokoliv měly zajímat tvé pubescentní a navíc přihlouplé příspěvky.
      • Nechapu jak se tu nekdo muze pysnit tim ze stahuje,jsem jedine rad ze nemas zajem o dobre hry (a MoD tier 1 bylo dobra hra)....cim min zlodeju tim lip
      • jindra.veliky
        za to na tvoje prispevky se tu stoji fronty *14*
        • Tvrdím snad něco takového? Ušetři mě dalších infantilních reakcí.
          • Ani on něco podobného netvrdí.Jindra je troll a někdy jeho příspěvky potěší ale ty akorat zbytečně šíříš tvoji tupost do okolí.
      • Zrovna sem chtel napsat neco podobnyho :)
  • Prvni vystrel padl az ve 29 vterine. Oni to s tim, ze chteji mit hru vice realnou, mysleli snad vazne...
  • Ďalšia pitchovina pre vypasených Američanov oveľa radšej by som privítal niečo na štýl hidden and dangerous.
    • EuroSamurai
      Pokud myslíš první díl tak si doufám děláš srandu :D
      Nedávno sem ho stáhl v očekávání (díky tomu jak to lidi opěvujou) že dostanu hc taktickou stealth akci a dostal sem jen nevybalancovanou srajdu s uber mizernym AI,strašnym leveldesignem a užasnýma ukolama který se většinou skládali z "dojdi z bodu a do bodu b"
      kdy si potkával nepřátele který byly budto uplně apatický nebo tak super inteligentní že tě viděli na míli daleko (což ty si nemohl kvuli mizerný vyditelnosti do dálky) či tě slyšeli jak se plazíš x metrů za nima (nemožnej stealth) .
      • Nie 2ku + datadisk sabre squadron 1. diel som hral už dávno nejako ma nechytil ale 2ka už bola o niečom inom a odvtedy márne čakám na hidden and dangerous 3 alebo aspoň niečom podobnom ;) a preto som písal, že niečo na ten štýl ale tak každému chutí niečo iné ...
  • Veľká škoda, že ani jedna veľká značka sa nevenuje plnohodnotne druhej svetovje vojne. Viete si predstaviť ww2 v cry engine alebo frostbite 2 ? Jednoducho to je niečo čo tu chýba momentálne.

A nie ďaľšie "hyper ultra modern warfare". Chcem sa isť pokusiť s nemeckom dobiť stalingrad, chcem so sovietskym zvázom nejisť telo hitlera v jeho bunkry, chcem vykonať neuspešnu operaciu Valkyria.... :(

Ach... tie sny...
    • Predstavit si to dovedu ale take si dovedu predstavit vsechny ty kysele ksichty kteri by prisly o svoje P90, kolimatory a lasery, Stingery, termovize atd. Masovy konzument strilecek ktereho miluji vydavatele si hru bez techto "vymozenosti" ktere mu "zlepsuji" skill uz neumi nani predstavit. Takze az sezenes par mega tobe podobne "postizenych" tak se mozna dockas. *6*
    • Pokud chceš dobývat/bránit Stalingrad,je tu Red Orchestra 2.
    • Zajimave, jak se otocila situace. Jeste pred par lety byl trh s WWII strileckami naplneny k prasknuti a nebyly zadne strilecky z dnesni doby a dneska to je presne naopak. Ale jinak souhlas, taky bych si rad zahral treba nejakou alternativni historii, kdy s Reichem vyhraju WWII. *5*
      • Pravda, možno sa to zas zmení časom.
        A nemusí to byť alternativná historia. Ono predsa nemusi byť každy koniec misie chapaný ako vyťaztvo. Proste napr. neuspešne obliehanie Stalingradu.
        • modrý Stalingrad, červený Stalingrad a zelený Stalingrad. *14*
        • Přesně. Třeba v company of Heroes rád hraju za němce. Tam je normálně kampaň za ně. A taky to nekončí jakoby vítězně pro ně(i když to končí jako že se jim podařilo zastavit operaci Market Garden, nebo uniknout z Falajské kapsy...) Takže bych velice rád uvítal další pohled na situaci za Říši ve FPS. Rozhodně už nechci žádné další hrdiné američany. To raději brity, nebo třeba obranu francie v roce 1940 za Francouze nebo obranu Polska 39 za Poláky... to by bylop taky zajímavý a co teprve partyzány v Jugoslávii. To by bylo něco. Jenže to by chtělo trochu představivosti a chu´t udělat něco originálního. A to se dnes nechce. Dnes tam raději nasází kupu superamerických hrdinů a spoustu skriptovaných heroických scén a je z toho fraška. Joo to klasický Medál nebo oba dva díly Hidden a Dangerous - to byly pecky ve kterých jsem cítil tu atmosféru války.
          • první dva CoD jsou taktéž hodně dobré co se týče WWII, hlavně Call of Duty 1 byl začátek naskriptovaných událostí (výbuch-projetí tanku-spadnutí zdi), do té doby nic nebylo(nebo si nic nevybavuji). MoH měl klasickej herní mechanismus, který vycházel ještě z dob DOOMU.
            Ale souhlasim, taktéž bych si rád zahrál nějakou WWII FPS, docela bych rád uvítal nějakou WWI, bitvy ze zákopu do zákopu, plyn, bodáky, první tanky - bylo by si myslím na frostbite 2 enginu hezký koukat na ten prach, bojiště, zákopy.
            Jen prosím ne další trendy ala ModernWarfare. Jednou to je dobré, ale mě osobně nebaví ani o tom už slyšet. Furt to samé - jste super mariňák co umí všechno a dokonce je vždycky u toho finálního útoku. Zeptejte se kolik existuje hrdinů mariňáků z Iráku co dostali vyznamenání - hvězdu a takové, a ani neviděli Husajna.
            • Shaker
              Half-Life byl snad prvni opravdu pribehova FPS. Me treba modern warfare nevadi, naopak ho preferuju, ale nejaky datadisku (DLC, abych mluvil v dnesni reci) ve stylu BC2: Vietnam treba i ze druhy svetovky bych taky uvital. Vseobecnej problem je, ze kazda dnes vydana hra ma nejakou vec nebo cast, ktera je proste paradni, ale taky ma spoustu tech momentu, kdy hodite znechucene sluchatka na stul a jdete radsi ven nebo koukat na televizi.
          • pekna predstava, ale myslim, ze se nedockas, i kdyz kdo vi, urcite neni takovy problem "obliknout" panaka do jine uniformy a udelat nejakou k tomu prislusnou destinaci
        • víťaztvo* :D xD
  • To zas bude opicarna... dokonce maji i klon cpt. Price (0:21-0:23).
    • Taky jsem to chtěl tady napsat, ale jsi rychlejší :)
      To bude zase třenice EA s Activision Blizzard...
    • presne to som chcel napisat :) ciste COD este aj cpt. Price lol :D
      • este aj ciapku ma rovnaku lol
        • a to to jako nekdo koupi kvuli takoveho saska ci co? :D
  • God-of-War
    Grafika opět hodně pěkná:)
  • Jedinej opravdovej a nejlepší Medál je Allied Assault pod taktovkou Stevena spielberga a skvělou hudbou Michaela Giacchina. To byla Hra s velkým H, která byla neskutečně zábavná, originální a perfektně navržená. Hraju ji dodnes a budu ji hrát dál. Ještě akceptuji datadisky Spearhead a Breakthrough. Toto však vypadá jako moderní slátanina ala Call of Duty. Děkuji nechci.
    • Mechwarrior_bw
      100% súhlas, i keď výborný bol aj BiA ... čo sa týka AA tak síce to bola takisto riadne prescriptovaná záležitosť ale na tú dobu hra ako celok pôsobila tak autenticky a kvalitne, že si ma okamžite získala. Spomýnam si ako som na videoukážku z vylodenia v Normandii pozer v nemom úžase - na tú dobu niečo nevídané. A odporúčam zvýšiť účinok zbraní tak aby 1-2 výstreli z pušky znamenali smrť, hra sa tak dostane do úplne inej dimenzie.
    • tak to nemas jen MoH, ony se vsechny fps tohodle stylu ubraly stejnym smerem -> do hnoje (CoD taky byvalo kdysi dobre nez se z toho stala zdimacka penez tupych lidi)
  • Mikit
    To snad ne, už zase rádoby realistická moderní střílečka... nudááá. Proč vůbec plýtvají časem na podobné trailery, mohli by udělat jeden univerzální a vždy jen změnit název hry. Tipuji, že nebude chybět ultra-realistický autohealing a podobné "super" věci.
    Osobně bych uvítal návrat k 2.světové válce a starým dobrým lékárničkám rozházených po zemi.
    Nedávno jsem po dlouhé době nainstaloval MoH:AA a musím uznat, že na nejtěžší obtížnost byla pro mě mise na pláži Omaha pořádným oříškem. Ale když se mi nakonec povedlo proběhnout pod kulometnými hnízdy a dokončit misi, tak jsem z toho měl větší radost, než když jsem za delší odpoledne prošel celé CoD 2.
    Nevím, proč se EA nezkusí k podobnému systému vrátit, stejně nakonec vyjde CoD 9, a ať už to bude sebevětší ptákovina a MoH bude (TŘEBA) mnohem kvalitnější, tak v prodejích stejně CoD zašlape MoH do země. Jo, nebylo by asi úspěšnější, ale svou komunitu lidí, kteří by za to byli rádi by si určitě našli. Bohužel, EA už davno není tou firmou, kterou bývalo. *9*
  • Jako graficky to vypada velmi pekne..ale tenhle styl brutalni nascriptovane akce v globalnim konfliktu o zachranu Sveta me pestal bavit po MW II..chybi mi strilecka typu HL 2:), Singularity treba nebo nejaky western
  • Sem z toho videa málem dostal epileptickej záchvat *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit