Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepamatuju si to presne, ale v poslednim dile CoD/MoH/BF co jsem hral jsem zachranoval zemi. Nevite jakej to byl dil? *14*
    • A co chces zachranot??? Polievku na sporaku aby ti nevyvrela?? :D
      • Aneb zachran planetu nebo sed na prdeli.
    • Phillios191
      tak to byl COD od MW1 dál.... *1* *1*
  • Stejny jako trailery na ostatni CoD....akcni blikacka sestrihana z tech lepsich scriptovanejch pasazi co se ve hre obevej. Necha se tim jeste nekdo oblbnout? Prekvapuje me, ze to jeste lidi hrajou do takovy miry aby se jim vyplatilo rok co rok vydavat novy dily.
  • Nebudu už psát jaká je to nuda dělat hry pořád jen "Modern Warfare".
    Rád bych se podíval zpátky do 2. sv. války, ale z jiného pohledu, než za američany,
    Ale fakt moc, moc, moc bych se chtěl podívat do první světové! *14*
    Tam by mi bylo jedno z jaké strany - 1. sv. ještě není herně v podstatě vůbec nikde zpracovaná.
    Představte si to!
    Biologické zbraně, staré dvouplošníky, první tanky!
    • Taky jsi myslím že by to mělo perfektní atmosféru. Představte jsi když ze zákopu v dešti vybihají stovky vojáku a za dělostřelecké palby běži vztříc nepřátelským kulometům.
    • mrkni na Rise of Flight
    • Teda ne biologické, ale chemické *1*
  • hmm cod ve frostbajtu..
    • CoD neni špatna hra.
      V MW3 ubrat par perku, zrušit akimbo, snižit přesnost hip fire a přidat dedicated servery / fov a je to super.
      CoD4/CoD2 jsou stale skvele hry, smula že jejich nástupci dokurv*li svoje vlastní jméno.
  • ad blbec jindra "uz to nebudu ani stahovat" ... no ted jsi tvurce teda prevezl
  • mirekdusinojc
    Už si ani nedovedu představit trailer na moderní hru bez nějaké té dubstepové pecky.
  • snad se vyprdnou na dětinský wow efekty a hromady výbuchů a zapracujou na otevřenym světě, promakanou AI, vybalancovanym a zábavnym MP.... jinak to reálně vidim po letech znovu na Kingpina System Shock 2.
  • MoH má lepší interface než COD a BF. Cover system a lepší zvuk. Jako pokud máte lidi strašně rádi nascriptované tunely zahrajte si synergy. Je to coop a je tam více jak 500 slušnejch map. Máte to víceméně zadarmo a na mnohem mnohem více hodin. K tomu ještě pokud ste zruční můžete si udělat vlastní mapy a hlavně je o zadara
    • Phillios191
      ještě vědět co je to interface co? *1* *1*
      • deridon
        něco uvnitř obličeje asi!
        • přesně !!! rozhraní co mu tam asi chybí :DDD
      • budeš se divit ale vím
  • jindra.veliky
    kdyz jsme u tech dalsich obdobi tak bych bral jeste vietnam, koreu nebo treba Izrael vs muslimsky staty. to jsou vubec nebo malo probadany obdobi *5*
  • Nemůžu si pomoct, ale v těchto hrách je mi stále tak nějak milejší, když jsou ztvárněné starší válečné konflikty (i přesto, že některé jsou už dost ohrané), než tohle moderní cosi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit