Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66
    Pěkné. Další MOH hra která mi připadne do sbírky. Sice to video mělo pouze pár vteřin ale zaujalo mě... Dokonce více než BF3 (můj názor). EA je pro mě ta nejlepší firma co dělá hry pak také Ubisoft, Crytek. Halvně at se jim ta hra povede. Poslední Medal mě sice bavil ale měl jsem smíšené pocity, doufám že to bude stát za to...
    • EA a nejlepsi firma co dela hry? hmm
      • Dead Space... Mass Effect...BF3 pre multiplayer... FIFA12..Old Republic....Crysis
        • Ale me nejde o to, jake hry ta spolecnost vydala. Nemel bych nic proti EA kdyby furt neustale nehazela klacky pod nohy svym zakaznikum, kteri za jejich produkty plati. Pokud nevite o cem mluvim tak musite asi zit v internetove jeskyni, anebo ste ten typ zakaznika, ktery skoci na kdejaky PR kec..
          btw. Aby toho nebylo malo, EA vyhrala cenu "Golden Poo" (anketa o nejhorsi spolecnost v USA) .. tak pokud stale verite ze s EA je vsechno v poradku tak mate muj obdiv.
      • ..tak FIFA 12 se jim povedla:) Ubisoft mam rad,nehral jsem od nich jedinou spatnou hru..
  • oktavius66
    budte rádi že máte co hrát, tedka je doba na Hovn* kdy nic nevychází. Jenom v květnu má vyjt Max Payne 3. Pak zase nebude nic a v říjnu se to rozjede:
    Aliens: Colonial marines
    FAR CRY 3
    Možné nové COD: Black Ops 2 (nevím jistě, ale slyšel jsem a četl na netu)
    A pak si zase můžem asi vysra* oči.
    Ale hold každého takovýhle žánr nebaví no. Já to uvýtám a spolu se mnou miliony lidí, na druhou stranu to zase milony lidi zklame. Chápu, že je to furt to samé ale lepší než nic.. Co chcete vymýšlet nového- Druhá světová ohraná jak CIP. To samé moderní válka. Jediné co nebylo ještě vytvřeno je budoucnost( myslím pro tituly jako je MOH,BF,COD) a pokud udělají nějakou hru ze starší doby tak to zase budu uplná kokoti*a.
    • Doba je na ho-no ale není to dáno tím že vychází nebo nevychází hry. Já si třeba nedávno koupil ps2 a sjíždím za levný peníze hry který mě v minulosti minuly a je to mnohdy větší zážitek než dnešní hry *5* Na grafiku se.u.
      Ono i "konzolové" hraní se změnilo, ne že ne.. Jenom Nintendo a trochu Sony se drží toho svého. XBox to vůbec... Ono je to vidět, že Japonci prostě hraní i hry i jejich tvorbu berou trochu jinak.
    • EuroSamurai
      Je dost témat který by mohli bejt zpracovaný, bohužel vývojáři nám musej cpát furt vylodění v Normandi apod.
  • To sou ale d*menti v tom EA. To nevědi, že už jeden COD klon mají?
  • Proboha né, co je tohle zase za trailer. Jsem rád, že nejsem epileptik, protože tyhle trailery už by mě dávno zničili. Jinak co jsem viděl těch pár sníků na "traileru" tak by to mohlo být po grafický stránce poměrně slušný, ale bude to další střílečka stylu CoD to nepochybně :-D *1* *1*
  • Nemáte tušenie ako to bude s nárokmi na hardware?
    BF3 mi na Core i3 s GeForce 550Ti bežal na vyskokých detailoch aboslútne bezproblémovo. Dúfam, že aj ľudia od Danger Close nezanevrú na optimalizáciu.
    • vyjde to na konzole, to by myslim melo stacit jako odpoved :)
  • Nic ale vůbec nic nového pod sluncem...Kolikrát to tu už sakra bylo?! To ať si strčí někam.Hlavně že budou všichni nadávat na CoD.Vždyť je to všechno stejný.
  • Mi přijde, že se autoři velkých komerčních her začali bát druhé vojny, protože by ji už dnešní grafika mohla vykresilt příliš realisticky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit