Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "konečně (...) hra kde dostaneme masivní bitvy"
    ty jsi asi nehrál staričký mount and blade nebo Total war warhammer. Tohle pusobi naprosto smešne, i když souboje 1 na 1 jsou fajn.
  • v mount and blade taky utočili všichni najednou a to je jak stará hra?
  • TheGGG
    tam taky útočili po jednom a batman měl asi tak milion vychytávek... jinak je očividné, že toto je speciální naboostovaná postava pro ukázku, kde je cílem předvýst všechny schopnosti a ne dokola umírat, proto působí tak OP
  • v batmanovi to slo a to nemel zadne takove ultimatky jako tenhle nestastnik
  • TheGGG
    pokud chceš hrát jen revoluční hry, tak si zahraješ jednou za deset let...
  • TheGGG
    tys asi neposlouchal když v tom videu mluvili o změnách v nemesis systému že? A nová monstra a schopnosti + herní mechanismy. Toto vypadá tisíckrát líp jak první díl...
  • TheGGG
    alfa verze navíc vždy bude lepší mít horší grafiku, ale mraky NPCček na scéně pro pořádný bitvy, než super realistickou grafiku a na scéně pět postav...
  • Veskoslav
    8 táců je naprosto přepálená cena.
  • TheGGG
    jinak by to asi bylo dost nemožné, mít souboje s desítkami nepřátel kdy na tebe všichni útočí najednou...
  • TheGGG
    je mě úplně jedno co by si o tom myslel nějaký tolkien, jeho schopnosti vytvořit lore byly sice maximální, ale knihy jako takové... no řekněme, že kdyby bylo po tolkienovi tak se např půlku filmů řeší kravinky a na bitvy tam zbude pět minut. Lotr má prostě super lore a tolkien byl talent, ale je třeba se posunout od fascinovaného čtyřiceti stránkového popisu listů do dýmky k něčemu epičtějšímu. Tato hra vypadá naprosto luxusně a kdo kritizuje ukázku, tak tomu už se nelze zavděčit a hraní ho už asi nebaví... konečně fantasy hra kde dostaneme masivní bitvy, epické střety a brutální souboje. Nemesis systém působí naprosto vymazleně a ukázka mě nadchla tak že jsem si předobjednal. Na to že to je alfa to skutečně působí moc dobře... ah jsem rád že si ještě dokáži hry užít a nejsem jen chodící vak žluči...
  • p.s.
    i když oni to nedelali ti sami lide ani ubisoft, ale podobnost tam je, proto mne to spletlo
  • Hra z prostředí PP + design z PP Jacksona... asi bych měl jako fanoušek skákat radostí, ale když vidím co se odehrává na obrazovce, tak nás asi rotace Tolkiena zachvílí vychýlí z oběžné dráhy, na přímou cestu do slunce *16*
  • bukrr
    Talion také prošel faceliftem? *13*
  • ale takhle funguje "AI" už od prvního Assassins Creed
  • Inquisitor
    Tak zase na druhou stranu je to alfa, takže tam ještě nebude úplně všechno vychytaný.
  • Každý umí něco a každá hra láká na něco jiného. Hra, která by dostala 100% prostě asi nikdy nebude (respektive v recenzích nikdy, 10 z 10 je hodně zaobalené hodnocení). Ať je to Skyrim, ať je to GTA V - vždy se najde něco, co hru táhne a co ji shazuje. Plastika postav stahuje Andromedu, stejně jako Shadow grafika celkově. Na druhou stranu tu hru vyzdvihne něco jiného, nicméně - pokud se na to nedá dívat celkově, je to horší, než pokud se na to nedá dívat zcela (jestli chápeš jak to myslím)
  • no ja jsem si vsiml, ze kdyz hlavni postava s nekym bojuje ostatni stoji a cekaji...nekdy to pusobi az komicky, kdyz dorazite skreta a boss se jako ze uz na vas rozbehne, ale v tu chvili zacnete boj s dalsim skretem a bosak se poslusne zastavi, div neudela 2 kroky zpet a ceka....
  • Luckiller
    Takže po "inspirováním se" souboji z Batman Arkham a šplhacím systému z Assassíina přidávají "postav si armádu a dobyj svět" jak z Mount and Blade? *3*
  • Tak co se prostředí týče tak SoM ani SoW nejsou top, ale tam jde hlavně o gameplay a souboje, tam sou modely podstatně důležitější, v ME:A to je spíš vyrovnaný, když se má vrátit průzkum planet. A nemluvím jen o obličejích ale o obecně plastickém vzhledu postav, ze kterého je na blití mě už od Inquisition.
  • Ach jo, vypadá to jako pěkná slátanina.-( Atmosféra Shadow of Mordor je zcela pryč. *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit