Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Middle-Earth: Shadow of War vám vyrazí dech
8.3.2017 | Václav Pecháček
137 příspěvků
-
tak urcite, ale kdyz to clovek bere jako hru inspirovanou tolkienovym svetem, neni to tak zly. z jeho dila se casem stal takovej trademark, ze by taky jeden nemusel v zivote delat nic jinyho nez nadavat nad kszdou figurkou z kindervajicka, ktera ho przni. btw on to tak tolkien treba i chtel (nemyslim komercializaci) kdyz ten svet vytvarel. treba by mel radost, ze ozil a vznikaj v nem novy pribehy. pribeh pana prstenu zname vsichni nazpamet, hrat znova jeho dej by uz snad ani nemelo smysl
-
moc se mi nelibi ze jednu takovouhle bastu dobyli za deset minut a z toho pulka byly scripty. tech lokaci se tam zda bejt tak deset. byl tam takovej jakoze epickej najezd kamery pres mapu...a moc daleko nedojela. bitky vypadaj jako slusna reznicina, ale celkove to na me tak megalomnsky nepusobi. spis se mi zda, ze se to tak snazi tvarit, znit, vypadat, ale vysledek je spis preplacanej nez epickej. jo, je to prezentacni video. ale celkove to nemam duvod odsuzovat, vypada to zabavne, takhle ze ctvrt hodinky. doufam, ze tam budou npc a jejich minipribehy hrat fakt takovou roli, jak slibujou. vadilo by mi kdyby to nakonec byla jen rubacka s radoby pribehovejma vlozkama
-
to já nemám rád hru, kde se hlavní hrdina nemůže bránit a jediné co se dá dělat je utíkat a schovávat se... RE7 to měl ještě snesitelný, ale outlast byl fakt IMABEEO prostě děs, kdy si to kolikrát říkalo o to popadnout nějaký ten kus kovu do ruky a bránit se... něco podobného v lotru by bylo hodně divný...
-
Kde bych začal?
Jako hra ze světa Tolkiena je to hrůza
Jako hra inspirovaná světem Tolkiena se mi to skutečně líbí. Opravdu mě zaujala ta změna gameplaye od jedničky, což je opravdu úžasný, takže pokud nám tu z původní openworld hry neudělají pouze RPG strategii, může tu být opravdu skvělá hra se skvělým obsahem.
Bohužel takových věcí tu už bylo....Snad to dopadne dobře :D -
mně Amnesia docela bavila, když jsem byl 90 procent zalezlý ve tmě. Mělo to hlavně skvělou atmosféru. Ale uznávám, že se tam mohl občas dát nějaký combat na zpestření.
Jinak nejsem nějak velký fanoušek stealh a survival her (MGS, Dishonored, Splinter Cell ...). Spíš mám rád atmosférické horory jako třeba Amnesia, Soma nebo Dead Space, i když té akce je tam míň. -
ano, dlaší nudný stealth survival, že jich už není dost... hlavně aby se tam náhodou nedělo něco zajímavýho... ale někde trávit 99 % herního času zalezlý ve tmě je přeci vrchol zábavy *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
že ale těch her s mořem NPCček a luxusní grafikou je co...? Skoro vždy platí zákón, který jsem pojmenoval TheGGGův zákon o klesajícím počtu NPC s rostoucí úrovní grafiky...
-
já bych z toho spíš udělal něco jako Amnesia the Dark Descent. Tak nějak by mohla Morgothova pevnost vypadat. Nejlepší by to bylo jako horrorové stealth + občasný combat. Temná hororové atmosféra podzemích kobek, monster a Morgothových mučíren.
-
taky ten soubojový systém je tragický a většina bitev je o chumlu postav co drží meč nad hlavou a ťukaj se navzájem do přileb, dík, to vynechám...
-
to jsi právě přicestoval z roku 1432? Protože asi tak starý to meme je...
-
ale pouze 16 bitová a z garáže...
-
ano, je to alfa jeez
-
tak mluvím v šalině nahlas taky, abych triggernul lidi jako ty...
-
to zni jako skvely namet na hru :) tahova strategie?
-
rozhodně nemá TW lepší grafiku, nemluvě o tom, že animace a AI jednotlivých postav tam funguje na mnohem omezenější úrovni. Každopádně jen ty jsi schopný přijít s radou typu, kdo chce hrát hack and slash/stealth hru ať si koupí TW a zazoomuje... jeez a ten MaB vypadal a vypadá tragicky nemluvě o tom, že bez nějakého fantasy modu je to nuda
-
https://www.youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4
-
proto ta série taky skoro nikoho nezajímá, leda až do toho někdo udělá GoT mód LoL
-
řekni my pls o hře která má stejný systém a mechanismy jako SoW, kde budu moc zažít podobné bitvy a budou tam podobně velké armády... to si rád poslechnu.
-
no jednicka na lore vylozene neplivala..celkem by me zajimalo jak to dokazes posoudit z tohohle videa? ok je tam drak :)
-
Hra která absolutně plive na lore, je mi z toho špatně.