Přejít na výpis diskuzí
První záběry z RPG Torment: Tides of Numenera potěší skalní fanoušky Planescapu
18.9.2014 | Ladislav Loukota
76 příspěvků
-
diskuse na urovni tu pusobi jako z jineho sveta, nejdrive jsem dokonce myslel, že se jedná o vtip.... příjemné zpestření
-
Klaním se vypadá to opravdu skvěle *8* . Nevíte jak budou vypadat souboje? Hodně to připomína BG tak doufám, že soubojový systém bude stejný nebo aspoň dost podobný.
-
Jj tohle je tady normální to jsem si už všiml prvně píšou a pak přemýšlejí co napsali :D :) alespoň jeden, který mě pochopil.
-
Aspon vidis ako misinformovani niektori hraci su. Samozrejme ze mas pravdu, obe hry totiz robi rovnake studio: inXile. PoE zase naopak robi Obsidian. Pouzity engine je ale u vsetkych 3 rovnaky: Unity.
-
Myslel jsem to přesně tak jak jsem to napsal, prostě graf. styl wastelandu. Pilars i Balsurs G. jestli se nemýlím je předrenderované prostředí, Waste.2 je plně komplet 3D a tohle taky. Nevím co jsem napsal tak k nepochopení ale budiž.
-
Vážený elite,
nemám v plánu, v případě, že budu hru hrát, rozlišení degradovat. Nemyslím si, že by umělecky a stylisticky nekontrolovaná degradace vizuálu zážitku z této hry prospěla.
Mám za to, že když se vyrábí retro-look, musí se tomu vyrobit hra a celý svět tzv. na míru už od začátku. Ať už se to někomu nemusí zdát, vytvořit pixel-art vyžaduje stylistickou kontrolu.
Navíc vlastním pouze LCD monitor a tak by snížení rozlišení na nenativní paradoxně obraz ještě více zahladilo a rozmazalo a mé oblíbené hrany a pixely by tím zanikly.
Děkuji Vám.
S pozdravem Mgr. Kritik -
Ok ten naozaj vypada skvele - bez kompromisov. Dik za typ.
-
Planescape je jedna z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší RPG všech dob a tvoje trollprdy na to nemají absolutně žádný vliv. Zeptal bych se, ať mi vyjmenuješ nějaké hry, ktere považuješ za geniální RPG, ale to bych si zřejmě z tvojí reakce přivodil záchvat.
-
Zdravim pane magistre, moc rad Vas tu opat vidim.
Podla videa na tiscali to vypada "ok", neni to urcite na spici a grafika obcas posobi plytko, ale googol som si nejake images na nete a tam niektore screeny nevypadali vobec zle. Myslim ze dolezite u Torment 2 je ze sa autori snazia vytvorit povodny svet, podobna paleta farieb a objekty atd.
Kazdopadne som rad ze hra zamerne nedegraduje interne rozlisenie, vsetko je teda dostatocne ostre a definovane. Ak sa smiem spytat, na akom rozliseni si to zahrate Vy(pokial si to zahrate)? Kedze tato hra sa nesnazi vytvorit "pixel effect", budete to musiet docielit jedine znizenim rozlisenia. Urobite to? Budete hrat Torment 2 na nizsom(resp. najnizsom) rozliseni nez maximalnom aky Vas system podporuje?
Predom vdaka, s pozdravom: el -
Laťka je tak vysoko, že už snad výš být nemůže. Nechtěl bych být na na jejich místě. Dělat na nástupci snad nejlpšího RPG všech dob, z toho musí být silně nervózní. Jestli to vyjde, tak tu máme novodobného krále.
-
Planescape jsem si zahrál několikrát. A nějak nevím ... z tohodle mám divnej pocit. Myslím, že budete zklamaní.
-
Prostredi vypada spis jako 2d a postavy jako 3d. Coz jim nezazlivam, mozna prave naopak :)
-
Zdravím Vás, elite,
co říkáte na grafické zpracování hry? Je pro Vás dostatečně na technologické špici?
Děkuji Vám.
S pozdravem
Mgr. Kritik -
Proč myslíš? Je to stále přinejmenším jedna z nejhranějších stolních her na hrdiny (ne-li úplně ta nejhranější) a aktuálně vychází už v 5.edici pravidel.
A poslední dvě edice jsou pro převedení do elektronické podoby snad ještě přístupnější, než ty předchozí - mě osobně ale nejvíce vyhovuje stejně D&D 3.5 (respektive Pathfinder, který je svým způsobem upgrade 3.5) -
Tak se mrkni ještě na Pillars of Eternity - ten zase bude blíže BG2 :)
-
No, asi se shodneme na to, že něco chtěl určitě říct :-D
-
ja jsem grafikou naopak z tohodle videa prijemne prekvapen, dokonce to skoro vypada jako 3d. predtim to vypadalo hur a 2d. tak nevim, bud zapracovali nebo je to fake
-
ted nejspiš maji marketaci krizove porady kde se stala chyba že jim uniknul tenhle biznis
-
inXile- Až na Choplifter samé očekávané projekty . Tormentem si nasadili laťku hodně vysoko . No zatím to zle nevypadá (až na tu kaučukovost v grafice) . Skoro by se chtělo křičet Král zemřel ať žije Král ! ...ale počkáme jak nakonec dopadne Wasteland 2 ...
-
What?!?! Torment? To fakt? moment idem si po lieky....................
.........ehm, ok som spat.
Nuz, je to naozaj prekvapenie. Ako iste viete casto som tu zvykol kritizovat hry ze nie su dost dobre, ako hry na ktorych som vyrastal - hry ako BG2, Torment atd. A teraz je tu Torment 2.
Na jednej strane nadsenie, na druhej i trochu strach. Vela faktorov: zostarol som, mam za sebou nespocet hier(viac skusenosti), ak tomu spravne rozumiem nerobi to rovnaky tym ludi, mozu mat natlak ist viac mainstream - robit kompromisy atd... Otazka teda je:
Bude mat hra dostatok originalnych napadov a rovnaku atmosferu, rovnako zaujimavu hratelnost, pribeh, hudbu a dialogy?
Pretoze nic menej od *tohto* nazvu necakam. Nepotrebujem dalsiu "ok" hru v pokracovani. Dokonca ani "dobru" hru. Potrebujem znovu zazit to co vtedy... ...davno ...za mlady. O nic ine nestojim, preto ten strach...