Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • torment vyzera teda 100x lepsie nez ogrcany wasteland
  • Kozy
    Nová hra a přitom tak příjemně známá, těším se.
  • I can smell a troll.
  • Ne, on myslel přeskinovaný Baldur's Gate.
  • Hrál jsem nějakou hodně early verzi bety a už tehdy mě to strašně bavilo.
  • low quality b8 alert
  • GlaDOS
    Ono hodně taky udělá hudba. Doufám, že bude v soundtracku i něco tak silného jako Deionarra Theme.
  • DandD je herní pravek
  • Coffin.Corner
    Já sem z té Ediciji Stražnika docela rozčarovanej.
  • Na DnD by potrebovali licenciu. Pozri si Tides Of Numenera od monteho cooka. Tieto pravidla budu pouzite. Zrovna tak je licencia DnD dovod preco je toto len duchovny nastupca a nie nastupca. (odohravat sa to bude v uplne inom svete a settingu)
  • smejki
    není to DaD, ale inspirují se
  • Pěkné, už se těším. Nevíte někdo, jestli to bude používat D&D pravidla nebo to si to vymyslí něco vlastního? (na stránkách kickstarteru jsem to po zběžném nahlédnutí nenašel) Já jsem starý hráč Dračího doupěte, které vycházelo z amerických D&D pravidel. Ty pravidla jsou pro nové hráče docela složitá - spousta ras, statistik, kombinací, omezení. Na druhou stranu tato omezení jsou důvod, proč tyto staré hry měly tak neuvěřitelnou replay hodnotu. Dnešní hry (včetně třeba TES) vám umožňují stát se mágem, zlodějem, válečníkem, knězem v jedné osobně a hru pak nemá smysl rozehrávat znovu. V těchto starých hrách jste si jednou zvolili povolání a to vám zůstalo až do konce hry, nemohli jste ho měnit a nemohli jste nijak zvyšovat své statistiky. Hra za zloděje nebo kouzelníka pak byla jiná než za válečníka. Každopádně jsem na to zvědavý a doufám, že D&D pravidla budou.
  • 2d low production value alert
  • ucho
    ehm, přeskinovaný Wasteland? nechtěl jsi říct přeskinovaný Pillars Of Eternity?
  • Rozplýváš se nad krabičkou, ale hrál jsi to vůbec?
  • Panebože za co mě trestáš, že herní komunita jsou taková idiooti s prominutím. Nestačilo už PC-elitaří, teď je nová sub-forma pc-elitářu, KickStarter elitáři. Laskavě jděte všichní do prdelee... Kdo má tyhle nadřazené kecy pořád číst.
  • Corvus
    Mě tam spíš chybí takový ten všeobecný pocit zmaru a melancholie... Tíživé atmosféry, kterou uměl Planescape: Torment bravurně navozovat. Nicméně ukázka je kraťoučká a moc toho neprezentuje, takže se uvidí. Nicméně bych se raději od původní hry trochu oprostil, aby člověk neočekával druhý Planescape...
  • Corvus
    ...tak v ruce držím Wasteland 2: Ranger Edition a jednoznačně děkuji a klaním se mocnému Kickstarteru!!! Od teď se soustředím vyloženě na kickstarterové projekty, protože tam se dělají hry pro hráče! Nejen že jsou naprosto úžasné, ale to provedení! Divinity: Original Sin Collector's Edition = špička. Wasteland 2: Ranger Edition = špička. Nádherná, tvrzená krabice, žádná trapárna "aby na tom něco bylo navlečeného". Perfektní tvrdá krabice s otevíráním do boku (jako kniha), uvnitř hra v PC-DVD krabičce se soundtrackem od úžasného Marka Morgana, český manuál (pozot i instalátor lze vybrat v češtině!), kód na stažení původního Wasteland, oboustranný plakát. Uvnitř krabice velká mapa na velice, velice pěkném uměleckém papíru. Dále pohlednice a rozměru 12 x 18cm. Perfektní papír a povrch jako lesklá fotografie. Mimochodem nádherné artworky. No a pod tím vším poměrně obsáhlá příručka a to prosím pěkně CELÁ barevná a plná artworků... Kickstarter... Nemám slov! Po Divinity: Original Sin pro mě osobně již druhá perla. A to se nemohu dočkat Pillars of Eternity a samozřejmě PŘEDEVŠÍM Torment 2: Tides of Númenera, protože původní Planescape je pro mě nejlepší RPG všech dob.

Jsem absolutně nadšený špičkovou kvalitou her a provedení RPGček na Kickstarteru. To nejlepší, co mohlo tento žánr potkat! A to jsem zpočátku ani nedoufal, že se vůbec dočkám krabicové verze...

Mínuska do mě, borci! ;)
  • je fakt, že s tebou nemá cenu vést normálni diskuzi. moje chyba. už nepiš
  • Takže už nemáš co říct, tak útočíš. Nechováš se jako dítě, které někomu poplival oblébinou panenku? Ano, myslím si že ano, chováš se tak a kopeš okolo sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit