Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pre mňa je skôr otázka: How far will you go for Seleucid? :-)
    • nejdriv germany a spartu :P
  • Rome Total War bol skvely, ale ja mam radsej real time strategie ako Age of Empires. Bral by som nieco na ten styl, samozrejme s novymi napadmi a skvelou hratelnostou a znovuhratelnostou.
    • přesně tento typ strategií se mi zajedl... jednou za cca 2 roky si ještě dám Red Alert 2 a Tiberian Sun, ale to je tak vše.... takové AoE2 jsem nehrál už pěkných pár let a nic na tom měnit nehodlám
  • dnešní strategie nestojí za nic, posledni hratelný kousek byl dawn of war 1. a v dohledne dobe taky nic, company of heroes nebudu hrat protože 2. svetova me nezajima *13*
    • gert
      Takovýhle lidi miluju. *6*
    • trololo jak vůbec může hňup jako ty hrát dawn of war 1?
      PS: Dawn of war dark crusade byl asi tak 100x lepší
      • lol noob dark crusade byl prece datadisk jedničky
        • to jo ale tys mluvil o tom že jednička je nejlepší což se dá celkem snadno vyvrátit tím že nejlepší je DC.
          Kdybys ve svém chatrném příspěvku napsal že mluvíš i o datadiscích (které byli mimo jiné samostatně spustitelné a rozsáhlejší než první díl, takže už se o datadiscích nedalo ani mluvit) možná bych zareagoval jinak.
          PS: Dawn of war 2 bylo lepší
    • A jaké strategie máš na mysli? Protože zrovna sérii Total War se toho moc vytknout nedá :D A když se podívám zpátky > Starcraft II, Civilization 5, Solar Empire... rozhodně je z čeho vybírat
    • jen mínuskujte stejne se v strategiich nevyznate
      • Age of Empires III za nic taky nestojí? Blázne....
        Ikdyž AoE II je jedna z nejlepších strategií vůbec, alespoň pro mě.
        • Taky jsem sveho casu AoE2 hraval co to slo. Dnes je to slabota :- /
          Ono to odpovidalo veku, dnes po nejakych tech zkusenostech je AoE2 slabsi, stejne jednotky, takze massuji dva/tri druhy, a huraa na ne... skoda :- (
          V tomto me TotalWar games uchvacuji, ze to neni jen o mnozstvi, ale hlavne o pristupu (hammer-anvil, pocty, elitni jednotky konecne znamenaji elitni jednotky, tuna ruznorodych jednotek ktere jsou castecnym ci primim counterem [schvalne pisi castecnym, takze nejsou ultimatni na vse] atd.).
      • No... za to ty jsi odborník, kterej nám to kdykoliv natře, že?
    • to že podľa teba "dnešní strategie nestojí za nic" znamená len to že nemáš rád vačšinu stratégii a nie že by boli zlé (aspoň podľa mňa nie sú :D) a tu sa píše o total war nie company of heroes
  • danny_the_hound
    Vo všeobecnosti síce nie som odporcom filmových efektov v hrách, ale práve tu mi ten hnedý filter príde dosť nevhodný. Dúfam, že sa bude používať len v animáciách resp že pôjde v options vypnúť.
    • Magister_Peditum
      Jestli vypnout půjde, to netuším, ale prý by každé klima mělo mít vlastní "filtr". Tenhle hnědý by měl být ve Středomoří, modrý (asi) by měl být zase v Germanii a Británii.
  • Magister_Peditum
    Sice ze Scipiona dělají div ne antického Ramba, ale vizuálně to jsou orgie! *15*
  • Nejsou žádné??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit