Přejít na výpis diskuzí
První záběry ze hry na videu z Crysis 3
24.4.2012 | Petr Poláček
139 příspěvků
-
Udelej si z toho pocitace ctyri, a porad ti to pojede v poho :D
-
EA. Crytek umrel s FC1/Crysis 1.
-
Pet let je docela davno. Myslel jsem tak v rozmezi dvou let. A jeste jinou hru nez Crysis, abych poznal ty uzasny kvalitni fsp strilecky, kterym Crysis 2 nesha ani po kotniky, kdyz je to takova sr*cka, jak nekteri pisi. Fakt by me ty lepsi hry zajimaly :)
-
BF3 asi o 500 parniku.
-
zrovna jsem kupoval nové pc, tak nevím jestli na to moje 16 jadro, 12GB ram a dve GTX680 2 GB GDDR5 budou stačit ale snad jo *13*
-
Cloak engaged...kill...cloak engaged..kill...hypo výbuchy, všetko dáme do modrej, ešte pred hrou vydáme 4 DLC, samozrejme to dáme do NY aby boli tržby čo najväčšie a pleskneme tam na začiatok hlášku "Najlepšia hra roku sa vracia"....
Bože..to už nevedia vytvoriť krajší marketingový ťah ? -
Crysis 1... zase TAAAK dávno to není co vyšla proto ji zařazuju do té tvojí "poslední doby"
-
Teoreticky ani nie....EA nevlastní Crytek ako napr. Bioware či DICE. Majú s ním len distribútorskú zmluvu.....samozrejme im do toho určite nejako kecajú, ale povedal by som, že poväčšinou je si Crytek sám sebe pánom.
-
No, přeně ten *1* *1* Ale né asi to není on *1* I když tak zní
-
A to je zase haterstvi. Zrejme kazda velka znacka dospeje do stadia, kdy se musi pomlouvat uz z principu. Ktera ciste fps strilecka z posledni doby je lepsi nez Crysis 2?
-
myslis ze to namluvil jeff bridges ? boha jeho jen to ne...
-
mohli jsme udelat technologicky spickovou hru na PC, jako za starych casu FC1, ci crysis 1 PC. mohli jsme udelat spickovou AI, jako ve FC1, mohli jsme udelat nejlepe vypadajici hru na PC, jaka kdy vysla, zvukove prekonat BF3, vymyslet zapletku ala ALIENS.... a posunout konecne hrani na PC tam kam vzdycky patrilo. Ale my jsme REKLI NE. sereeme na vas. chceme jenom prachy a budeme tyhle konzolidni sraacky ala COD prodavat konzolistum/retardum/detickam kazdy pulrok a zdimat z nich dolace co to da. *16* *12*
-
No doufám, že se to celé nebude odehrávat v té tmě/šeru. Ještě s tím nádechem do modra to vypadá fakt nevkusně (po stylizační stránce). Taky jsem zvědav, do jaké míry se to přikloní k prvnímu dílu, jak slibují. Moc bych tomu nevěřil. Z toho "úžasného" luku, prý půjde střílet i se zapnutou neviditelností a to mi přijde jako fail.
-
To bych neudělal ani já...
Zbytečně navyšovaný náklady - z ekonomickýho hlediska.
A pokud, a ono je, to zamerene na konzole (at si rikaj co chtej) tak TAM BUDOU nejvetsi trzby. A na PC se prece nebudu delat s dalsíma pracema navíc, když vím, že tam není tak velká kupní síla na to, aby ty navýšený náklady pokryla. Moc lidí totiž nad Crysis 3 zlomilo hůl takže je to hrozně málo nadějnej projekt to takhle udělat.
A navíc grafika nedělá kvalitní hru, ta jen podporuje celkovej feeling ze hry. -
nejde ani tak o textury ;o)
-
Zas nepřeháněj jo?
Vždycky žasnu co vede lidi k tomu, aby strhávaly diskusi k nadávkám apod... Fakt velkej problém SLUŠNĚ diskutovat... -
He he, úvodní téma: Piano jako z Mass Effect a vypraveč z Tron: Legacy :D
-
maskovani demence pod efektnim grafickym kabatkem nas nezajima. dalsi prosim.
PS: volne prelozeno "crytek": "k placi nevyuzita technologie" -
akorat by ramba zprznili. Tohle uz je megashit.
-
tohle imbecilni deticky na konzolich nezajima, cim vic pruhu tim vic adidas.