Přejít na výpis diskuzí
První záběry ze hry na videu z Crysis 3
24.4.2012 | Petr Poláček
139 příspěvků
-
Vývojáři by ale klidně mohli do hry impletovat (klidně na dalším DVD) lepší grafiku (textury, efekty, prostě další nastavení), nebo naopak menší, takže by to mohlo běžet i na slabších pc, konzolích, i na high-endu, ale tohle nikdo neudělá *10*
-
Mas pravdu no.
-
Good points...
-
si vravím, že ešte nie som epileptik, už by som sa válal v kŕčoch pod stolom...
-
Nejlepe vypadajici strilecka je zpatky! Xbox magazin bla, bla, bla. Tahle hlaska z traileru to vystihuje nejlepe. Ale tak kdyz se jim to prodava... byli by hloupi, kdyby nesekali datadisky jako Bata cvicky.
-
Měl jsem zato, že na konci dvojky byli emzáci na Manhattanu zlikvidováni, tak proč tam jsou ve trojce? A jak se nad nimi podařilo postavit tu "moskytiéru"? To jako milostivě počkali, až to čínští dělňasové postaví, a až pak začali robit bordel? A místo, aby do takto uzavřeného prostoru prostě vypustili nějaký virus, nebo čím je to ve dvojce zničili, tak tam jde týpek se sportovním lukem?
-
to je mi teda rozdilu. to mel byt spis data jako warhead ke Crysis jedna nebo mohli udelat RAMBO DLC ke dvojce
-
Z*sranej konzolovej ospad!!! Tohle vážně nebude mít cenu ani stahovat.
-
Teda, vypada to temer stejne jako dvojka... A ja myslel ze Crysis 3 bude az na pristi generaci konzoli aby to nějak vypadalo :)
-
Špatně to rozhodně nevypadá, dokonce i ten poster je dost dobrej.
-
Neřeknu to přímo. Ne, nebudu prostě říkat, že nebýt těch starých šrotů, konzolí, tak už bychom byli s hrama jinde. Takhle to říkat nechci.
Já se tentokrát budu snažit vidět sklenici z poloviny plnou: Díky konzolím si aspoň nemusím kvůli hrám každej rok upgradovat PC *5* -
A podle mě to slušně nevypadá ... jistě těžkou soudit hned takhle podle pár sestřihů ale to co zatím bylo k vidění mě spíš rozhodně zklamalo :( Graficky to nevypadá na moc velký skok od C2DX11 a herně éééh... pokud někdo nadával nad Crysis 1 že je sra*ka a že se to třeba i špatně hraje,tak jak se pak dá nazvat tohle?Rozhodně to teď už může jen překvapit zklamat snad více ne.... *3*
-
spis mi to pripada jak DLC ke dvojce :P ale tak az pristi rok uvidime
-
Za ten střih by měl někdo dostat po tlamě... Nezaujalo, jen další konzoloidní blitka prezentovaná na x360, na pc to ani nemusejí vydávat... Btw. Radši si zahraju minecraft s HD texturama...
-
Jasně... celou dobu tam bude čupr cool tma a všechno se bude lesknout :( V tom ten engine fakt zazáří
-
sakra...jsem si v nestih všimnout jestli měl ten ufon na uchu použitý poslední shadery...teď nevím co od tý hry očekávat:)
-
Rád by som veril... že to bude niečo úžastné... ale Crytek ma jeden veľký problém... EA.
-
krasna ukazak konzoloidni sraacky. Nezajem. z jednicky to ma tak akorat nazev. jdete se vycpat.
-
Vypadá to slušně. Pokud splní tu větší volnost než v Crysis 2 (nebo at to aspon tak působí!) a nejaká ta HARD nebo EXTREME obtiznost bude fakt HARD a EXTREME, tak kupuju.
Nicméně na sobě pozoruji, že hodně začínám polevovat ze svých nároků na dobrou hru. Když už vycházej samý sajrajty tak spíš už hledám menší zlo.
A samozřejmě cena nesmí být předimenzovaná kvalitě...