Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádné záběry nevidím, jen nějaký PR cinematic.
  • jooo hosi kdyby to delalo THG jako vsechno od warhammer 40 000k to by byla jina petelica :)
    • Raziel_cz
      Asi myslíš THQ, ale to byl jen vydavatel. Sérii Dawn of War a Space Marina dělal Relic – stejné studio jako Company of Heroes.
  • Hrát za Dark Angels přesněji za jejich speciální jednotku Deathwing ... ale jo proč ne , rozhodně lepší než ti blbečci od Ultramarines , ale na moje oblíbené Space Wolves pořád čekám !! *15*
    • Space wolf jsou jako dlc pro Space hulk
    • Kozy
      Můžeš za ně hrát v DLC v tý tahovce.
  • Okopirovani vojaci ze starcraftu a nazev deathwing z WoW, jasnej propadak
    • Takhle jsem se dlouho nepobavil :) :) :)
    • Co když ti řeknu, že původně Starcraft byla hra na motivy 40K, GW jim ale odebral licenci, tak museli rychle všechno předělat.
      • to nebys SC, ale první Warcraft: Orcs & Humans z roku 94
        • To měly být původně obě hry, Warcraft podle WFB a SC podle W40K. S prodejem Warcraftu se nejdřív Blizzard snažil přesvědčit GW o licenci, mezitím co pracovali na SC. Licenci, ale nedostali a zlé jazyky tvrdí, že dlouhou dobu platili GW royalities aby se vyhnuli žalobě.
          • to ne, Warcraft Orcs and Humans a Starcraft se nevyvíjely současně
            • A kdo říkal, že jo? Přečti si ještě jednou co jsem napsal.
    • Raziel_cz
      To jsem se navečer pobavil. *1*
    • Dobry troll *1*
      • "Dobry troll" je protimluv. Neco jako "kulaty ctverec".
  • Gameplay ;)

https://www.youtube.com/watch?v=r_fqD5CHAgU
    • TheGGG
      Be wary of liar
  • Uz se nemuzu dockat, az se na podzim uz konecne dockame toho kickstarteru na RPG ze sveta Warhameru 40000, ktery ted tajne pripravuji kluci z Obsidianu. To pak budeme moct v klidu zapomenout na tyhle traparny, co delaji znacce jen ostudu.
    • Obsidian? Radši ne díky, jediné *dobrá* hra od nich byla zabugovanej Kotor 2, kde vlastně moc toho nemuseli dělat, protože engine, art, gameplay už byl nastaven prvním dílem a Fallout: NW, nemuseli moc dělat, protože engine, art, gameplay už byl nastaven prvním dílem. Poslední ok hra bylo SP:SoT, která spíš byla delší flash hříčka.
    • o tom jsem neslyšel ale 40k od Obsidianu bych si dal líbit, máš nějaký link kde to oznámili plz?
      • Bohuzel, nikde se o tom jasne nepise, ale z urcitych naznaku a tajnosnubnych odpovedi se to dalo vysledovat. Takze uz vsichni muzem zacit setrit na pozimni kickstarter. *9*
  • Z renderu si ucvrnknout? Pak to dopada jak Watch Dogs. Not impressed dokud neuvidim gameplay na PC...
    • tohle neni render.. tohle je z enginu.. ale jinak souhlas..
    • Jack1947
      Špatné srovnání...
  • slavek.skara
    Dokud neuvidím gameplaye neuvěřím že ta hra bude dobrá pardon...přál bych si ale aby se to povedlo.
  • karlman.hajsky
    Když jsem viděl nadpis, myslel jsem že tam bude něco z gameplaye a ono nic. Ale i takový trailer potěší.
  • 1000x prezuty koncept traileru :)
    ale priamo z hry nieje zobrazene nic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit