Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andrewz
    Čím nižší počáteční cena, tím slabší hardware a kratší "morální" životnost konzole... Doufám že 1080@60p bude standard, protože jinak by to nebyl řádný next-gen.
    • Umaroth
      Ps4 udajně utáhne 4K rozlišení (při 30fps) a 1080 je tedy na 60fps samozřejmost u všech her, takže o budoucnost bych se nebál, ale jak říkám, zatím to jsou vše jen spekulace....
      • 4K v 30 epileptickych FPS v low detailoch je teda vyhra ozaj a na kolko si musis kupit 4K TV ktora stoji tak povedzme 19,000 euro. konzle su ...nebudem tu nadavat.... ktore podavaju epileptickych 20 az 30 FPS v najnizsich detailoch ako to robi ps3. niektore hry idu priam 20 fps a prekresluju bez vsync je to odpad. konzola ps3 je dobra len ako bluray prehravac alebo na blbnutie sluzby HOME ale aj to ide tak 20 az 25 fps a je to spomalene ako internet v roku 1993 je to des a hruza. ale ved za 5 korun hw z toho sa neda spravit zazrak. ps3 mala mat povodne ohlaseny vykon 1,8 teraflops a kolko ma? VRAJ 240 gigaflops to je cca 8 x menej... vsetko co je aj na konzole aj na pc vyzera na PC asi 4 x krajsie a ide 12 x plynulsie :D ale nevadi... inac viete kolko ma ohlaseny vykon PS4? ano 1,8 teraflops :DDD aka nahodicka :D bude to asi 2 x silnejsie mozno ako ps3 ani to ne asi :D ale v najhorsom pripade to mozes pouzit ako podlozku pod kyvajuci sa stojik, alebo to darovat detom do detskeho domova nech sa s tym ohadzuju.
      • Zas tak samozrejme bych to nevidel, z 13 her co mam na PS3, tak ve Full HD jedou asi 4 hry a zbytek v nejakych 1270*720, coz neni ideal.
        • Me se libi jak kazdy CoD jeden v Full HD i na konzolích :D
          • CoD naopak kvuli 60 fps jede i v mensich rozlisenich ... (treba black ops 2 jen v 880x720)
  • Jestli zase zazdí evropský trh, tak jim přeju, aby jim to co nejdříve někdo prolomil, u ps3 to trvalo sice hodně dlouho, ale Sony se svým přístupem to přeji brzo a to jako majitel ps3 říkám od srdce.
    • Umaroth
      já jako majtel PS3 a Xboxu říkám že MS jsou mnohem větší Zmr*i a tahači peněz jak Sony....
      • Amen *1*
      • c-z06
        ...na to vám sere pes *1* Za tu "exkluzivitu" konzolovek a konzolí obecně uvalíte ke kenci všeho takové prachy, že byste si s nimi koupili slušně zajeté BMW *7* *1*
      • Veskoslav
        Kdyby Sony do PS3 nelila šílené peníze, tak všechnu služby, co máš u Sony a jsou dobré, tak jsou vesele placené.
        • Umaroth
          A co je to za argument? Mě jako uživateli(zákazníkovi) je jedno že to Sony dotuje, právě naopak, je to pro mne výhoda....čili Sony asi má důvod proč má on-line model takový jaký ho má.....
          • Veskoslav
            A co chceš za archgument? Že Sony šíleně dotuje svou konzoli a proto si může dovolit dát své služby zákazníkům a tudíž je to pro Tebe výhoda? Ano máš pravdu. Ale podívej se na to z druhé strany. Sony v posledních letech docela slušně propadlo. Myslím tím akcie. A to zase zajímá akcionáře. A první se zbaví toho, co je ztrátové, což jsou služby k PS3 a spol. Ty zpoplatní. Zase si nedělej iluze, že to dělají z dobré vůle a pro blaho zákazníků:)
            • Umaroth
              Online výhody oproti konkurenci přitáhnou zákazníka, zákazník koupí hry a tím sony sype...takže spíš než že by dotovali tak si zkracují zisky z her, což je dost blbé když ani na té konzoli nevydělali a její vývoj byl drahý, ale pořád je to asi obchodní model, který se z dlouhodobého hlediska vyplácí, jinak by to nebylo...
  • Veskoslav
    Já počkám až to řekne oficiálně Sony, až ukáže všechny verze a až bude koncová cena pro ČR. Vše ostatní je zcela irelevantní a akorát člověka nasere to, že to bude mít nejenom dražší, ale i později. Tudíž já bych počkal:)
  • 400usd čiže 400eur za základný model
    dobrá cena
    • c-z06
      ...a že je tam nějaký rozdíl 30-40% při dnešním kurzu k nevýhodě Evropy ti vůbec nevadí, jo...? *1*
    • Paulcz
      ono se už ví co v tom bude ?
      • Iba z developer kitov, nič oficiálne, ale s veľkou pravdepodobnosťou to bude amd osemjadro, 8gb ram (niektoré správy hovoria o 4gb), amd gcn grafika s 2gb vram, 160gb hdd, bluray a nový ovládač s dotykovým displejom. Vraj bude mať o 50% viac výpočtovej sily ako nový xbox.
        • takze az na to vyjdou nejaky poradny hry bude to oproti PC LOW end jeste rychleji nez predchoozi generace
          • To ťažko, ale nepochybujem o tom, že majitelia slabých pc sa budú utešovať práve tým, že niekedy o 4 roky si kúpia pc, ktoré bude výkonnejšie ako tá konzola (samozrejme stále drahšie). *15*
            • jasně pc je pro děti a k ničemu *16*
            • Veskoslav
              Mé pc a konzoli nemůžeš naprosto srovnávat, protože já to mám zároveň i jako pracovní stroj, což konzole není. Konzole je jedno účelová hračka. Nic víc, nic míň. A konzole u nás rozhodně nebude stát 400 dollarů. Počítej 14 000 a výšše.
            • Už len to, že konzolové hry nemusia využívať directx či opengl znamená, že aj keby mala nová ps len preznačenú hd7870m, aj tak veselo pozametá dvor s dnešnou hd7950, ktorá sama o sebe stojí asi 75% predpokladanej ceny konzoly.

Aké máš pc to netuším, ale pochybujem o tom, že stálo 400€.
            • Veskoslav
              No pakliže by se potvrdilo to, co "proniklo" na net za specifikace, tak PS4 ani nedožene mé současné pc a to je půl roku staré.
    • perfektni, doufam ze uz mas tri zamluveny *14* tak jak ten tvuj alienware low end za cenu hi endu.
      • neviem na čom fičíš, ale vidím, že to má riadne grády
  • No nech sa paci, ked nevymyslaju so specialne na mieru sitym HW tak je to zrazu lacne :) A teoreticky z toho mozu tazit aj samotne PC porty.
    • levne? ani bych nerek kolik stala v dobe uvedeni PS3 a kolik stal v te dobe notebook a kolik stoji notebooky dnes? Snda si nikdo nemyslel ze by se prodavala dnes konzole za dvacitku *1*
  • Robotron3
    Cena konzole možná pěkná, ale taky by mě zajímalo co ceny her. Jestli budou pokračovat s takovými srandovními cenami jako 1700Kč za hru na PSN?
  • cize:
    prepocet na usd moze byt znizeny, pretoze pojde o cenu bez dane. ktora sice nie je velka, ale akurat to dorovna ten rozdiel. zaroven 40000 jpy vsak bude automaticky 400€. cize ocakavam klasiku 400usd (bez dane)=400uer (s danou).

nech je ako chce, za tolko prachov by mi to muselo vediet aj povysavat :)
  • Umaroth
    tak jestli spekulace nekecá, tak sem to trefil že 399 doláčů, u nás bych to viděl na 9999,- za základní verzi, za verzi s větším HDD tak 11499,-
    • spoock
      Pokud bude PS4 podporovat HDD 2,5 do noťasů, jako u PS3, tak si klidně koupím tu nejobyčejnější verzi.
      Sakra jak já jsem napjatý.
  • Viktor_H
    To je nějaký levný ne? Zvažuji koupi...
    • je to levny ..ale to je tak schvalne..oni pak na tobe vydelaji pres hry a free to play :)))
    • V ceskych si priprav tak 13000. *3*
      • tak 19900 spis :-d
    • Jestli to nebude nějaká ta verze bez hardisku,povídaj se různý věci
      • nová konzole využije systém cloudového hraní od firmy Gaikai...takže by tam nemusel bejt *9*
    • MrSanta
      Taky jsem si říkal, že kdyby se to vzalo čistě jenom přepočítáním kursu, tak to není špatná cena. Očekávám ale částku úplně jinou. Přece jen DPH a dlouhatánská záruka dokážou zázraky.
  • Se zpětnou kompatibilitou bych to bohužel neviděl moc světle, přeci jen je to jiná architektura... nicméně se těším a jestli to budu kupovat, tak nejspíš ne v Evropě :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit