Přejít na výpis diskuzí
PS4 se bude v JPN/USA prodávat už letos za cenu přes 400 dolarů
7.2.2013 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Jestli to bude takovej krám jako trojka, tak ať si to strčej do špic!
-
to je slusna cena, kdyby to na sobe melo jabko, tak by stejna krabice stala trojnasobek
-
-
A ty myslis ze sony to prodava s minimalnim ziskem? Ono vicemene vsechno je predrazeny na troj-ctyrnasobek. *3*
-
-
Pokud ja vim tak je to dotovany a prodelavaj...
Tohle je nazor naprosto neznalyho cloveka... -
-
Jo. Kdyz to byl hiend hw tak jo. Ale tohle bude lowend HW. Staci si sestavit na nakym eshopu PC s tim apu od amd. Neni problem se do 400 dolaru vejit. A to jsou maloobchodni ceny, sony to bude brat od vyrobce se znacnou slevou.
-
-
Miserius: nedelej si trapas, je to normalni APU od AMD, x86 architektura.
Honza: ja nemluvim o tom co je vykonnejsi nebo lepsi nebo o optimalizaci. Mluvim o tom, ze kdyz vznikl PS3 a Xbox360 tak v nich byl drahej hw. To APU od Amd co prezentovali ted je lowend cili levnej hw. -
-
Miserius: nesmysly placas ty, pokud jsou ty predpovedi spravny a je tam to APU tak je to normalni x86/x64 PC ty "znalce".
-
2eeeee - dobrej vtip, vazne *1*
-
@eeeee: Tys ještě neviděl PC s 8GB RAM? uff..
-
Olololol: Budiž to beru jako padný argument.
eeeee@tiscali.cz: Pokud čtu správně "8GB DDR5 RAM (speed unknown), VRAM {listed below in GPU}" . Nejsem si zcela jist rozdílů mezi DDR3 a 5, ale já mám víc, bratr má víc, a několik mích spolužáku na IT též. A pochybuju, že jsme jediní vzhledem k tomu, že je to docela levná záležitost. -
Ty jsi docela vtipalek kamarade :D Hrajes si tu na znalce a placas naprosty nesmysly
-
Neni, ukaz mi pc, ktere bude mit ram jako ps4.
-
-
Jenže ty tu porovnáváš jabka s hruškama. Nemůžeš dávat dohromady konzoly s PC. Na první pohled jasně vidim, že PC je mnohem výkonější, ALE (velké ale) konzole má stále stejnej HW, kterej se nemění. To že je to dneska není hiend, neznamená, že to není pokrok. Hry na konzole jsou tudíž 100% optimalizovaný na 1 HW sestavu a proto tam poběží dobře, kdežto v PC portu je často "optimalizace" sprostý slovo a prostě se to seká. Tyhle konzole znamenají, že se zase herní scéna pohne dál. Nemam rád konzole, nikdy sem žádnou neměl a pokud někdo nepředloží důkazy proč bych si měl nějakou koupit, tak to neudělám. Ale vítám to, že je tu nová generace konzolí, protože se zase hneme z místa. Pravda za pár let budeme zase stagnovat, ale co se dá dělat. *3*
-
-
vygoogli si "direct to metal programming"
-
Dukazy?
-
-
Dalsi profik, tohle nema nic spolecnyho s PC architekturou
-
-
-
-
-
To mi prijde jako docela fer cena. Kolik u nas vlastne stala PS3-ka v dobe vydani?
-
-
Já si dokonce pamatuju, že PS3 v době vydaní u nás stála 19000, myslím že PS4 se vejde do 16000. Každopádně nedávno jsem si koupil PS3 jako doplněk mého vykonného PC a mám na tom PSku už 13 her koupených a všechny jsou "console only", takže s tím si ještě nějaký čas vystačím a možná až za pár let půjdu do levné PS4 :).
-
v článku na idnesu z roku 2007 je cena PS3 17600,- *8*
-
Soudě podle článku z games.cz byla doporučená cena od Sony v době vydání stanovena na Kč 16.810,- (http://games.tiscali.cz/byznys/uvedeni-playstation-3-na-evropsky-trh-29893). Kolik skutečně stála v obchodech netuším.
PS4 tipuju tak na 14.999 korunek. Ty roky záruky holt nejsou zadarmo. -
-
15 už je hodně, navíc vhledem k tomu, kolik dnes stojí PS3/360, ale nedivil bych se ( u nás v ČR).
-
-
Tak dobrá, za 13.999,-. Ale níž už nejdu *15*
-
-
:D
(furt moc) -
-
Přihodím k tomu ještě jednu PS4 hru dle vlastního výběru. To už se vyplatí, fakt *1*
-
-
-
Ja si jen pamatuju, ze to bylo az moc na to, abych v ty dobe nad koupi vubec uvazoval. Nakonec se k nam domu dostala PS3-ka asi pred jednim - dvema lety v poliposukcni verzi. A to kvuli cca peti hram, co rozhodne stoji za zahrani. Jinak PS4, kdyby byla doprovazena releasem Last Guardiana a stala by 400$, to uz bych se na ni minimalne s bratrem slozil.
-
-
-
kolem deseti tisíc myslim
-
-
Takže u nás 12 000 kč
-
A já zae přináším spekulaci, že v ČR konzole vyjde taky letos a bude se prodávat okolo 10tis za základní verzi. Verze s větším diskem bude o cca 2, možná 3tis dražší.
:) -
-
A to se vyplatí! *3*
-