Přejít na výpis diskuzí
PS4 verze Elder Scrolls Online PS Plus nevyžaduje, Xbox One verzi si bez placení XBL Gold nezahrajete
28.1.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Jedno Microsoftu musí nechat - dělá Sony asi tu nejlepší možnou reklamu a nic za to nechce :D
-
-
Je si MS tak jistej svejma výdělkama nebo mu něco jako obchodní taktika nic neříká? Tohle už snad nedá ani ten nejzratější konzumer...
-
-
Nemyslim si, tak to holt u nekgerych her sony nebude vyzadovat a ms jo, to je toho. V minule generaci to bylo mnohem kontrastnejsi, sony platit za multiplayer nechtelo vubec a s hraci na xboxu to ani nehlo, naopak sony ztratila ve srovnani s ps2 spoustu zakazniku a nabral je prave xbox. Na zapad od nas tech par drobnych tolik neresi.
-
-
-
Ani Židi nejsou takovy Židi jako MS. :-D
-
-
gates i ballmer sou oba židi, takže těsně vedle chlapče, microsoft jede jak talmud káže *2*
-
-
Takže platit kromě standartního(neuvedeno) poplatku za mmno každý měsíc, ještě k tomu platit za Xbox Gold a ještě k tomu si musím koupit samotnou hru za plnou cenu?
Nepřehání s tou chamtivostí už? -
-
Koupi hry platis za jeji vytvoreni, poplatky hradis online provoz vydavateli a goldem platis za provoz online infrastruktury microsoftu. Ma to svou logiku a je to spravedlive. Nic chamtiveho na tom nevidim.
-
tak jim je to asi jedno ..stejne si to koupi kazdej jouda z horni dolni
-
-
Jsem v Betě....
No není to zlý. Čekal jsem to horší. Ale faktem je že tehle hra do měsíce do vydání zapadne.
Není to Skyrim který miluji. Není to ani Oblivion. Není to Elder Scrolls.
Klasický hotkey MMO.
A i ten grafickej styl mi nesedí. Ok někomu se to může líbit. Ale po brutální syrovosti Skyrimu přichází komix. (btw ten grafickej styl je zde jen z jediného důvodu. Aby za x let nevypadala hra zastarale)
Tečka. Ta hra je prostě "cítit" tím že jí nemá na svědomí Bethesta ale ZeniMax.
Má pointa tedy spočívá v jednom.
Tyhle diskuze zda to bude placené nebo ne. Jsou pasé.
Do roka a dne bude Free to play -
-
Konečně někdo, kdo to vidí jako já. Velmi nechápu, jak je možné, že se tohle údajným fanouškům TES líbí. Vždyť to jako TES vůbec nevypadá.
-
Čili jak jsem čekal, další zbytečná MMO kopírka která má TES v názvu jen jako reklamu. Ach jo.
-
-
Presne tak jak si cekal, hra jeste nevysla a uz tu jsou komentaru typu - To jsem presne cekal. Na moje slova doslo atp.. Miluju takove lidi *14*
-
-
No já jí hraju. A pokud si myslíš že do vydání se něco změní jsi velká naivka.
Já neříkám že je to špatný. Jen to není Elder Srolls.
Je to jen další klasické MMO. Nic víc.
A není výborné. Čistokrevný průměr.
Což dobře. To by ani nevadilo. Alespoň to není úplná hloupost.
Ale hlavní věcí je.
Co mi skutečně extrémně vadí.
LORE
Úplně zkažený. Jak to jen jde. Člověk by řekl že když se to odehrává v minulosti tak tohle nebude problém. Ale lore je prostě špatně. Lidi co psali knihy v tomhle MMO vůbec nekoukli na oficiální Lore Scrolls. Asi největší hloupost co jsem tam viděl byla ta že obyčejný mág dokáže číst svitky aniž by oslepl. Lore znalý ví o čem mluvím.
-
-
-
-
XBox One je priserny.
Nejenze je pomalejsi,drazsi jak PS4,ale navic musis si platit drahy Xbox Gold,koupit si hru
a jeste platit mesicni poplatky u hry .UZ ted ma problemy s hrami je udrzet aspon na 30fps pri 1080p vetsinou jedou na nizsim rozliseni a detailech jak PS4.
Docela zlodejina -
-
Ja mel Xbox360 a ted mam PS3. V zivote uz bych k chamtivemu MS zpatky nesel. Na PS3 mate mutliplayer zdarma a kdyz si platite PS Plus, tak mate kazdy mesic cca 2 slusne PS3 hry zdarma k dispozici. Kazdopadne za cca rok si stejne poridim asi herni PC+Steam+Steam controller..
-
Až takový rozdíl od PS4 to s tím FPS nakonec nebude. Ve výsledku je loupežina obojí. Koupit si MMO a platit měsíční už je dnes divný. Kromě WoW samozřejmě, kde je to vyoptimalizované do sucha.
-
-
Mesicni poplatky jsou v poradku na rozdil od nutnosti mit Gold ucet.
F2P hry jsou priserne se spoustami omezenimi, akorat me to vzdy donutilo se vratit k Wow a mesicnim poplatkum.
Poplatky maji zarucit rychle pridavani noveho contentu a lepsi support nez jaky byva u F2P.
Hral jsem betu,bavila me nevidim duvod neplatit 350 mesicne,nejsou to takove penize
(v hospode utratis za 1den vice). -
-
Nevidím důvod neplatit za dobrou hru, ale za parodii TES v online podobě platit je dost divný.
NĚKTERÉ F2P hry jsou příšerné. Ne všechny. Je spousta dobrých F2P her. -
-
Me se povedlo hrat jen priserne F2P.
Chtel jsem tes s coopem a presne tohle to je,co jsem odzkousel betu.
Nehraje si to na premozitele WoW a to je dobre,jde to svou cestou TES coop. -
-
Vždyť to ani nevypadá jako TES. Tohle má k TES COOP strašně daleko.
Grafika je dost stylizovaná, herní mapa klasicky MMO, graficky je to nejlépe na úrovni Oblivionu s několika fakt faily (např. modely zvířat jsou otřesné). Kobky jsou nějak divně pokroucený a nafouklý, že snad byly stavěný pro slony a tak bych mohl pokračovat. O bojovým systému ani nemluvě. Mácháš mečem jako pakůň skrze nepřítele - to mi přišlo směšné. Skoro nic se nedá sebrat, z nepřátel padá naprosto nesmyslný věci jakože ze zvířat meče atd. Samozřejmě se nedá potápět, což v TES jde. A je škoda mluvit o animacích, které jsou to nejhorší, co jsem v životě viděl.
-
-
-
-
-
Loupežníci moderní doby. *1*
-
-
4200+ Kč ročně za hru. No neberte to! Samozřejmě ještě nutno koupit hru.
Já bych to za opravdu kvalitní hru možná dal, ale ne za hru, která vypadá jako komiks Skyrimu samozřejmě ještě jednodušší než Skyrim úplně ve všem. -
-
Po udělení mínuska sem dejte svůj názor, proč vy konkrétně budete za TES Online každý měsíc platit nějakých 350 Kč. Aspoň se poučím, co jiné lidi na téhle hře zajímá, zatímco mě to naprosto zklamalo a nemohl jsem uvěřit vlastním očím. Koukal jsem na nějaký ohlasy z bety a nejsem sám, komu to celé přišlo fakt divné a nezáživné.
-
-
4200kc za rok je opravdu skoro nic :D To nekteri lidi utrati mesicne za cigara a chlast :) tak proc ne za rok za hru? Nechapu tyhlety HATY :D Nepodlozene nicim jen ohlasama z nejake stranky od lidi co si zkusili betu nebo z videi, kde se stejne moc veci zatim neobjevilo jen jeden dungeon... Ja tomu treba dam sanci, pokud to nevyjde, tak bohuzel no. Nezajima te TES - neporizuj si, nikdo nikoho nenuti, ale je to hra s historii a je tu uz 20 let. Pro lidi co maji radi Lore TES a hrali predchozi dily TES je to jasna volba, protoze si to navic muzou zahrat s prateli. Aspon ja to tak vidim no. Blbe se na to asi bude divat HC MMO player co ani TES nezna.
-
-
Já byl 15 hodin v betě. *3*
Opakovaně jsem psal, že TES hraju. Jako TES hráč dříve nadšený do myšlenky TES MMO jsem ale byl velmi rychle vyveden z nadšení a autory naveden do skepce. Neříkám, že ta hra si nenajde své fanoušky, ale já to asi jen tak nebudu. A proč se k téhle hře teda vůbec vyjadřuju? No předně proto, že je tu šířená zcela chybná představa o TES Online jako o TES akorát online. Možná kdyby to nazvali TES komix online, neřeknu nic, protože to to přesně je. -
Když si přečteš třeba 50 názorů od různých hráčů, máš mnohem větší šanci, že někdo bude mít hodně podobný vkus a styl hraní jako ty. Ne jako u recenze nebo preview. A hned máš lepší představu, jestli to chceš/nechceš.
-
Lore TES mám rád, ale TES Online nedělá Bethesda, tzn že to není TES a za omalovánky rozhodně platit nehodlám.
-
-
Vim, ze ESO nedela Bethesda, tak to dela Zenimax OS, ktery je pod Zenimaxem, tak jako Bethesda uz dlouha leta... Chteli spis tym lidi zamereny na MMO a ne Bethesdu aby delala MMO, kdyz se specializuji na SP. Nedavalo by to moc smysl. Uvidime jak moc bude trpet LORE TES. A myslim si, ze dost spolupracujou s lidma z bethesdy, protoze cucani z palce, ktere tam asi tak ci tak bude, si nemuzou dovolit ve vetsim meritku :D
-
-
-
-
-
Myslím, že Microsoft jen pokračuje ve své úspěšné loňské marketingové kampani. Tj. zase napřed ohlásil nějakou sraczku, připoutá pozornost a diskuzi a následně vezme prohlášení zpět a udělá to jako Sony. Baví to ještě někoho?
-
Zatím žádná reklama na TESO web v komentářích? Se divím.
-
-
Však jsem je posledně pěkně vyprudil *1*
-
-
treba jiz autori webu umreli nad podvizivu :D
-
-
Ale tak proč? Web mají pěknej. Jen mě prostě trošičku nakrknul ten jejich přístup, to je celý.
-
-
-
-
koukam že konzole jsou fakt super, nejen budu platit mesicni poplatky za tes ale jeste platit microsoftu za nejaky gold ucet lol nezajem
-
V dnešní době si můžou měsíční poplatky strčit někam.
-
-
Ano to máš pravdu, ale tak isto si podla mňa môžu strčiť niekam F2P pretože sa to v 99% prípadov prehupne na P2W. Ja by som chcel kvalitnú hru, kde si zaplatíš raz trebárs aj 60€ ale potom už neplatíš žiadne ďalšie blbosti
-
Jo nebo to dat F2P a znicit tim komunitu jiz v zakladu ubrecenyma lidma co vypadaji, ze nemaji "ani na chleba", natoz pak na mesicni poplatky a breci nonstop na diskuzich a forech, ze P2P je ztraceny model, ale neuvedomuji si par zakladnich veci :D. Tim, ze je to P2P mame aspon par mesicu jistoty, ze do hry pujdou jen lidi, kteri hru chcou hrat a jsou ochotni pro to neco obetovat. Ve hre se proto neobjevi zadne omezeni atd. a vcelku slusna komunita(doufam :D). Vzpomenu treba SW:TOR, ten je ted F2P. Muzes platit ted i subscription, ale i tak tam je mena za realne prachy (cartel coiny)? WHY THE F*CK ? Vylozene sr*ni do tvare lidem, i kdyz si za hru zaplati, porad jsou tu jista omezeni pro ne. A stejne nechapu proc chcou lidi F2P. V LOTRu jak neinvestujete vice do hry, taky udelate par levelu a stejne vas hra donuti zaplatit, protoze nemuzete delat questy etc.. Nevidim proste smysl, tak ci tak bude clovek platit, aby si zahral :D Tak je to s kazdou F2P hrou, a nikdo nemuze rict, ze neni.
-
-
No pokud si platis subscription tak dostavas Cartel Coiny kazdej mesic a ver mi ze Cartel Coiny opravdu k nicemu nepotrebujes jako subscriber ;)
-
-
Hral jsem SW:TOR na prelomu P2P a F2P ... vsichni byli docela radi, ze se ve hre objevi novi lidi. Ale cartel coiny za subs... lol 550 za mesic subscribu? Tusim, ze tolik, to je uplne nic. Meli ty veci pro subscribery nechat za credity, bylo by to normalnejsi a CC nechat jen F2P playerum. A to nemluvim o tom, ze se na tom daj nahrabat kredity jako blaaaazen - nakoupis CC - koupis par veci z CC shopu a prodas na aukci za hoooodne velky peniz .. takze se nam z toho stava P2W.
-
-
Nemam nejmensi tuseni o cem mluvis, ale i tak se pokusim odpovedet. Mesicne je cca 450 CC a pokud jsi subscriber, tak je opravdu k nicemu nepotrebujes. Chces si koupit kompletni zbroj ktera se ti libi z kseftu? Fajn, za 4 mesice ji mas doma (komplet nejake fakt pekne stoji okolo 2k CC). Ale porad nevidim co je na tom P2W. Kdyz ta zbroj je jina jenom esteticky. Neni tam nic co by se nedalo ziskat hranim a melo to nejakej bonus. A kredity na vyssich levelech ziskavas tak rychle ze nevis co s nima ono kdyz ti z potvory na levelu 55 vypadne 10k a zabijes jich nekolik po sobe, tak te kseftovani s vecma opravdu prejde
-
-
Jo takhle jsi to myslel ... no to osobne za P2W nepovazuju, jedine co bych povazoval za P2W by bylo kdybych si za koupene CC mohl koupit super mega equip kterej jinde nesezenu a neni to jenom kosmeticka blbinka
-
Mluvim o tom, ze koupis CC a nakoupis veci z CC shopu a hodis na aukci, kde ti z toho kapne i nekolik milionu kreditu... Zazil jsem to, hral jsem dlouho - 2x 55lvl za obe aliance. Je to proste P2W, kdyz neco koupis za real penize a jsi schopen z toho ziskat herni penize - to jsem tim myslel tim P2W. Mohli to aspon nechat neprodejne.
-
-
-
tak daji se za to koupit ruzne hezke itemy ;]
-
-
No ja vim, ale ty se daji i vybojovat a pak koupit za PvP menu, pripadne za planetarku.
-
-
-
-