Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    http://chzragecomics.files.wordpress.com/2011/04/a023f379-75b4-458a-be3d-5482599e20b9.jpg
  • Jak by jste reagovali, kdyby se to stalo Microsoftu?

Nebo kdyby to bylo na STEAMU a nemohlo by se treba parit vubec, taky by jste chvalili hackery? Nejde tady prece o SONY ale o princip. To je muj nazor tedy - TV mam LG, Monitor Samsung, Procak Intel, Windle a Excel tez. Takze zadny zastance SONY.
    • Na steamu se tohle stat niky nemuze. Valve si to vyzralo pri vydavani HL2 a od toho incidentu urcite sve zabezpeceni maximalizovali. A po tomhle utoku na PSN urcite jeste vic. MS s Xbox detto. Vidi co se deje u "kolegu" tak jednoznacne makaji na tom aby se to stat nemohlo.
      Tohle porovnavani neporovnatelneho me uz vytaci.

Sony si zato muze samo, dobre jim tak.
  • Zrejme sa do diskusie zapojili zastanci SONY s ruzovymi okuliarmi. Tak si ich skuste odlozit a mozno zistite ze SONY celu tuto kauzu mieri primarne ako vinu hackerov, ktory ukradli dolezite udaje (to vsak neschvalujem) zatial co sama narobila poriadnu paseku neskorym informovanim ludi (povolali tzv. expertov, ktorym trvalo tyzden kym prisli na to ze medzi odcudzenymi udajmi boli aj cisla kreditiek), varovania ohladne slabeho zabezpecenia udajov brala na lahku vahu a nedokaze prijat vobec zodpovednost za svoje chyby, ktore jednoznacne spravila. Hlasno zato vykrikuje aky su hackeri zlocinci a ako ich chce strasne dolapit a potrestat (co je potrebne), ale nie tak ze budem vsetku vinu hadzat na nich a ja za nic nemozem. Niektory jej na to skocia a nechcu si pripustit ze SONY mohla spravit chyby, vdaka ktorym teraz miliony ludi na svete maju strach o svoje financie a sukromie. Kazda minca ma dve strany a nemozno sa stale divat len na jednu (aspon ak clovek chce objektivne posudzovat veci okolo seba). Kto si precita prilozeny clanok zisti ak bude chciet, ze SONY si toho nabrala za posledne mesiace na seba naozaj privela a je nacase aby konecne zhodila cast nakladu a nesnazila sa vyzerat stale co najlepsie a najsilnejsie. A aby sa skusila "znizit" opat na uroven obycajnych ludi a pocuvat aj ich a priznat si chyby.

PETA PRDITKO - Geohot je zlocinec a klamar kvoli tomu ze umoznil uzivatelom vyuzivat svoju konzolu tak ako to SONY slubovala este pred vydanim a chvalila sa tym v prvych mesiacoch? Ze SONY nespravnym rozhodnutim sudu ziskala IP adresy ludi, ktory iba pozerali videa a pripadne napisali svoj nazor je potom co? To je v poriadku? Najskor treba trochu rozmyslat a potom pisat.
    • Vlez těm hackerům ještě víc do zadnice, aha, víc to nejde.
      • Jako treba ja nelezu do zadnice hackerum ani sony ALE na hackery sem nasranej ze ukradli data ale na sony este vic kvuli postoji ktery maji tak za prve kdyz zjistili ze se pres linux da do konzole nabourat tak misto aby problem vyresili tak linux zablokovali za druhe to ze ma jejich system PSN diry se vi uz hooooooooooodne dlouho a resili to ? NE!!! proc to by museli nekoho najmout a to by stalo penize tak to nechali lezet a cekali treba se do toho nikdo nenaboura a ejhle naboural a za treti to ze mohla byt zcizena udaje o kreditni karte tak tenhle email mi od sony prisel az dnes po 10 dnech co to vedi takze na sony sem hooodne nasranej kvuli jejich postoji ze otazku zabezpeceni resi az v dobe kdy se to vysere i kdyz uz davno pred tim vedeli ze ma ten system diry a taky ze delaj mrtvyho brouka a zakazniky informuji velmi pozde o citlivych vecech
      • Nikomu nikam neleziem. Poriadne citaj a zistis ze nestojim ani na jednej strane. Len ma serie, ze megakorporatne spolocnosti ako SONY si myslia ze oni mozu vsetko a prijatie zodpovednosti a nakadenie si na svoju hlavu by bolo pre nich nemyslitelne a preto budu hladat radsej vinnikov vsade mozne okolo seba (je jedno ci su to hackeri, nejaka firma alebo jednotlivec). Ak im to zeries tak s tym tzv. "ritolezectvom" si uz prekonal aj mna. Bolo by potrebne aby konecne uznali ze aj oni nie su dokonaly a ospravedlnili sa ludom, ktory su touto kauzou postihnuty. Svet sa just nebude tocit podla nich, aj ked svojim konanim sa zatial tak spravaju. A to je chyba.
  • Ukradli 77M identit nebo uctu? Pac uctu ma vetsinou kazdej vic jak jeden.
    • ucho
      ani jedno. neví se, kolik přesně těch účtů čmajzli...
    • Drom
      proc by jsi mel vic uctu? to vazne nechapu
  • Vsichni co nadavate na hackery :) Doufam ze vsichni mate legalni kopii Windows a veskery ostatni software jakbysmet ;) Jinak kazete vodu a pijete vino. Holt Sony si to zpusobila sama, presne jak pise GeoHot ...
    Navic opravdu neni hacker, jako hacker ;) Tohle musel byt nekdo zkuseny a velmi dobre vybaveny. A pokud to udelal jako pomstu Sony, tak se s udaji nic nestane. Pokud to udelal pro zisk, tak by pro nej nebylo problem nabourat se na vas ucet a ukrast vam penize :)

P.S.: Jen mala perlicka na zaver, moc bych se smal kdyby to cracknul za pomoci PS3, vybavenych Unixem :D
    • Já ano, mám legální Windows 7 a Office 2010 + hromadu her a ostatního software. Ale myslím, že v téhle diskuzi jsem jediný.
      • Jak psal Kojak, tak bud jsi ho takhle koupil, nebo vydelavas tolik penez, ze si to muzes dovolit :)
        Ale ja mam taky legalni Windows :) A to jsem si kompl sam skladal :) To jen tak, aby jsi si nemyslel, ze trollim. ;)
        • B) je správně, viz výše. PC, které si sám nevyrobím, bych nepoužíval *4*
      • jo, protoze jsi si to koupil s hotovym pocitacem :D by me zajimalo pokud by jsi si ho skladal tak pokud by 3 000 polozka byla vyhrazena i na windows)
        • Tak to je skoro urážka, já si totiž všechny počítače skládám sám :-) Ale dobře, přiznám se - objednal jsem si krabicovou verzi Win 7 Home Premium 64bit z Anglie, vyšlo to "jen" na dva tisíce korun. U Office jsem koupil za nejnižší možnou cenu Home a Student 2007 a pak zdarma upgradoval na verzi 2010. A taky se klidně přiznám, že všechny předchozí verze Windows jsem měl nelegálně. Zlegalizoval jsem se až s Windows 7 *4*
    • Jo a abych nezapomnel, piratsvi je na PS3 uz par let :) Staci si poridit specialni USB disk a soft, a pak je uplne jedno jakou mate verzi XMB nebo jestli mate cerstve koupenou konzoli. Pojedeme vam uplne kazda hra ...
      Jedinej duvod proc to Sony nijak zvlast neresilo byl ten, ze to chtelo urcite technicke znalosti, coz, ted prosim zadny flame, ale je to tak, vetsina uzivatelu konzoli nema. Ovsem s GeoHotovim hackem by si kazdy moula z nemanic zasel do servisu, tam by mu to spichli a bylo by (coz se stejne nedeje, zatim), coz je vystrasilo a zacali delat to ce delali a tim vznikla tahle "valka" ...
  • Mám k tomu hodně co říct, sepsal jsem to zde. http://spokojeny.blogspot.com/2011/04/sony-versus-hackeri.html
  • posila
    Wow... az ted mi doslo, ze na PSN mam vlastne taky ucet na kterem jsem si dokonce koupil par her pro PSP :)
  • jsem na ty jelimany pekne nas.... to neni uz utok na sony ale na nas lidi. To uz je zlodejna at udelali cokoliv. Asi kazdy vi ze se kradou auta. Co takhle kdyz by jste prisli k auto a nebyl tam motor, ze si ho nekdo vzal a vrati ze vam ho vrati firma, od ktere je auto. Asi takhle se ted citim ja.
    Muzem podat 77 milionu zalob na anymous neba jak presne se ty vylizanci jmenujou?
    Jak si mam byt jisty, ze nekdo takovy nenapadne mou banku a nevybere ji?
    myslim, ze sony urcite nemala malou ochranu, ale domam mam taky jen jeden zamek a ne tisic.
    Fandim SONY
    A jinak PS3 a XBOX a PC jedem
    • Hmm a kde bereš tu jistoutu, že ti Sony nakecává pravdu? Jsi tupá důvěřivá ovce...
      • Ovce jsi jedině ty, chytráku.
  • Podle vedoucích bank mají stejně hackeři málo údajů na to, aby mohli peníze popřípadě vybrat. Potřebují k tomu další informace, což je jen a jen dobře. Navíc tyto hackeři prý chtěli jen dokázat, že se do nich nemá nikdo navážet a že jsou prostě na prvním místě oni.
  • Rozšířili jsme článek o komentář lháře a zločince. Tiscali Games jede! Hehe. :)
    • Zlocinca ? Pokial sa si dobre spominam, v pravnom systeme u nas aj v US plati prezumpcia neviny. A George Hotz nebol za svoj cin uznany vinnym ziadnym sudom. Naviac, podla informacii ktore sa dostali von, mal velmi dobru obhajobu a pravnici SONY mudro usudili, ze by sa to mohlo lahko zvrtnut proti nim. Preto sa "dohodli".
      A ak ide o osobne udaje milionov uzivatelov a zrejme aj cisla kreditnych kariet...nebude vam to vadit dovtedy, kym sa vas to osobne nedotkne.
    • Ale no tak Péťo, neblbni....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit