Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teprve teď mi přišel email od Sony, že ho hackli *1* ....není nad včasné info *1*
  • Podle vedoucích bank mají stejně hackeři málo údajů na to, aby mohli peníze popřípadě vybrat. Potřebují k tomu další informace, což je jen a jen dobře. Navíc tyto hackeři prý chtěli jen dokázat, že se do nich nemá nikdo navážet a že jsou prostě na prvním místě oni.
  • Buzík jsi ty, jo jo tupá důvěra v to, co ti nakecá Sony je taky trochu mimo, nemyslíš? Kdyby ti Sony napsala, že bude zítra konec světa tak tomu taky uvěříš viď? Vždyť to tvrdí sama Sony, symbol čestnosti...
  • *12* *12* *12*
  • Vsichni co nadavate na hackery :) Doufam ze vsichni mate legalni kopii Windows a veskery ostatni software jakbysmet ;) Jinak kazete vodu a pijete vino. Holt Sony si to zpusobila sama, presne jak pise GeoHot ...
    Navic opravdu neni hacker, jako hacker ;) Tohle musel byt nekdo zkuseny a velmi dobre vybaveny. A pokud to udelal jako pomstu Sony, tak se s udaji nic nestane. Pokud to udelal pro zisk, tak by pro nej nebylo problem nabourat se na vas ucet a ukrast vam penize :)

P.S.: Jen mala perlicka na zaver, moc bych se smal kdyby to cracknul za pomoci PS3, vybavenych Unixem :D
    • Já ano, mám legální Windows 7 a Office 2010 + hromadu her a ostatního software. Ale myslím, že v téhle diskuzi jsem jediný.
      • Jak psal Kojak, tak bud jsi ho takhle koupil, nebo vydelavas tolik penez, ze si to muzes dovolit :)
        Ale ja mam taky legalni Windows :) A to jsem si kompl sam skladal :) To jen tak, aby jsi si nemyslel, ze trollim. ;)
        • B) je správně, viz výše. PC, které si sám nevyrobím, bych nepoužíval *4*
      • jo, protoze jsi si to koupil s hotovym pocitacem :D by me zajimalo pokud by jsi si ho skladal tak pokud by 3 000 polozka byla vyhrazena i na windows)
        • Tak to je skoro urážka, já si totiž všechny počítače skládám sám :-) Ale dobře, přiznám se - objednal jsem si krabicovou verzi Win 7 Home Premium 64bit z Anglie, vyšlo to "jen" na dva tisíce korun. U Office jsem koupil za nejnižší možnou cenu Home a Student 2007 a pak zdarma upgradoval na verzi 2010. A taky se klidně přiznám, že všechny předchozí verze Windows jsem měl nelegálně. Zlegalizoval jsem se až s Windows 7 *4*
    • Jo a abych nezapomnel, piratsvi je na PS3 uz par let :) Staci si poridit specialni USB disk a soft, a pak je uplne jedno jakou mate verzi XMB nebo jestli mate cerstve koupenou konzoli. Pojedeme vam uplne kazda hra ...
      Jedinej duvod proc to Sony nijak zvlast neresilo byl ten, ze to chtelo urcite technicke znalosti, coz, ted prosim zadny flame, ale je to tak, vetsina uzivatelu konzoli nema. Ovsem s GeoHotovim hackem by si kazdy moula z nemanic zasel do servisu, tam by mu to spichli a bylo by (coz se stejne nedeje, zatim), coz je vystrasilo a zacali delat to ce delali a tim vznikla tahle "valka" ...
  • Na steamu to nevadi, muzes parit offline ;) Az na to ze tem ostatnim se to nestane jelikoz nemaji zapotrebi proti sobe postvavat hackery (teda krome Mrkvosoftu, ale proti nemu bojuji hackeri uz z principu :) ) ...
    • Sorry, patrilo k AAA
  • No jo "eee" alias "deda_vseveda" z Eurogameru je asi placený propagátor Sony...
  • Rocky1930
    Nejhorší na tom je, že si Sony jako gigant průmyslové zábavy myslí, že jsou na světě víc cenejší než zákazník který jim dělá zisk na výrobku zklamán solidaritou vůči zákazniku jako jsem třeba já *10*
  • souhlas
  • "SONY pracuje na tom najst vinnikov a vymacknut z nich dusu." Ak na to pojdu rovnako alebo podobne ako v pripade Geohota tak to naseru este vacsiu skupinu ludi a potom uz fakt neviem co vymyslia. Dufam ze nakoniec nenajdu nejakeho obetneho baranka spomedzi menej znamych hackerov a obvinia ho este aj z toho ze nesplachuje zachod. A od tych co spolu s nim nerobia to iste budu ziadat opat osobne informacie na sude aby ich v pripade "potreby" mohli naucit splachovat iba a len podla nich, pretoze len tak je to spravne.
    Neostava nic ine len verit, ze tento scenar sa nenaplni a SONY konecne vezme hlavu do hrsti a pozrie sa z hviezdnych vysin, v ktorych sa doteraz nachadzala spat na zem a ludi, vdaka ktorym sa dostala za tie roky tak vysoko az sa jej z toho zatocila samou arogantnostou hlava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit