Přejít na výpis diskuzí
PSN kauza pokračuje první žalobou a strachem o digitální byznys
28.4.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
zasraný hackeři! postřílel bych je do jednoho!! zmrdi!! krást osobní data od uživatelů může jen naprotej buzík *10* *10*
-
-
Jo jo tupá důvěra v to, co ti nakecá Sony je taky trochu mimo, nemyslíš? Kdyby ti Sony napsala, že bude zítra konec světa tak tomu taky uvěříš viď? Vždyť to tvrdí sama Sony, symbol čestnosti...
-
-
ty se prober
-
-
-
Rozšířili jsme článek o komentář lháře a zločince. Tiscali Games jede! Hehe. :)
-
-
Zlocinca ? Pokial sa si dobre spominam, v pravnom systeme u nas aj v US plati prezumpcia neviny. A George Hotz nebol za svoj cin uznany vinnym ziadnym sudom. Naviac, podla informacii ktore sa dostali von, mal velmi dobru obhajobu a pravnici SONY mudro usudili, ze by sa to mohlo lahko zvrtnut proti nim. Preto sa "dohodli".
A ak ide o osobne udaje milionov uzivatelov a zrejme aj cisla kreditnych kariet...nebude vam to vadit dovtedy, kym sa vas to osobne nedotkne. -
Ale no tak Péťo, neblbni....
-
-
jsem na ty jelimany pekne nas.... to neni uz utok na sony ale na nas lidi. To uz je zlodejna at udelali cokoliv. Asi kazdy vi ze se kradou auta. Co takhle kdyz by jste prisli k auto a nebyl tam motor, ze si ho nekdo vzal a vrati ze vam ho vrati firma, od ktere je auto. Asi takhle se ted citim ja.
Muzem podat 77 milionu zalob na anymous neba jak presne se ty vylizanci jmenujou?
Jak si mam byt jisty, ze nekdo takovy nenapadne mou banku a nevybere ji?
myslim, ze sony urcite nemala malou ochranu, ale domam mam taky jen jeden zamek a ne tisic.
Fandim SONY
A jinak PS3 a XBOX a PC jedem -
-
Hmm a kde bereš tu jistoutu, že ti Sony nakecává pravdu? Jsi tupá důvěřivá ovce...
-
-
Ovce jsi jedině ty, chytráku.
-
-
-
Wow... az ted mi doslo, ze na PSN mam vlastne taky ucet na kterem jsem si dokonce koupil par her pro PSP :)
-
Mám k tomu hodně co říct, sepsal jsem to zde. http://spokojeny.blogspot.com/2011/04/sony-versus-hackeri.html
-
Ukradli 77M identit nebo uctu? Pac uctu ma vetsinou kazdej vic jak jeden.
-
-
ani jedno. neví se, kolik přesně těch účtů čmajzli...
-
proc by jsi mel vic uctu? to vazne nechapu
-
-
Sbohem, Tiscali. Už toho mám dost. Neustálá nenávist vůči Sony, líbání zadnice hackerům za každé příležitosti, bulvární články, diskuse snad horší jak na Bonuswebu.
-
-
měj se.
-
Prober se
-
-
Mno, kdybych byl z Alabamy tak bych teď měl trošku jiný starosti než podávat hromadný žaloby. United States of Dumbasses
-
-
Je ale celkem hezký jednou za čas vidět, když se amíci bijou za svoje práva, je to celkem příjemná změna od jinak bežné pasivity a nechávání si srát na hlavu ve kterym je trumfnem snad už jen my Češi.
-
-
Souhlas
-
-
-
Jako, cítím trošku takový škodoradostný pocit, protože SONY zrovna moc v lásce nemám, ale zároveň si velmi dobře uvědomuji možnost že to samé, nebo podobné, by se mohlo stát na STEAMu.. doufám že zabezpečení STEAMu jen tak nikdo neprolomí.. navíc doufám že po tomhle incidentu posílí aji Microsoft svoji ochranu.
Nechtěl bych být teď v kůži PSN uživatelů, SONY naslibovala něco co nedokázala splnit a za co si uživatelé platili, tohle se se SONY potáhne dlouho.. A vůbec, proč si SONY uchovávala takové údaje jako je číslo kreditky ? To jsou údaje, které SONY k ničemu nepotřebuje, ne? -
-
Na PS Storu to funguje stejne, jako na Steamu, pokud jednou pouzijete platebni kartu (muze byt i kreditni ;) ) tak zustane ulozena na jejich serveru, aby si ji uzivatel mohl pouzit kdykoli znova, a nemusel slozite zadavat jeji cislo (jak je to s bezpecnostnim kodem na PSS nevim, ale steam si ho pamatuje) ... a pokud mu nereknete "Zrus to" ... tak je tam porad ...
-
-
By mne zajimalo za co mi davate minusy :D Holt takhle to funguje i na steamu :D Jinak je tam i bezpecnostni kod ulozonej ;) Takze pokud nekdo hackoval pro zisk, tak bude nesjspis pokracovat, s jidlem roste chut.
-
-
-
Je ale opravdu divné, že Sony se nepoučilo z předchozích útoků z LIVE a nezmaxovali ochranu, neříkám, že bych to zvládl líp ale přece něakou zkušenost mít musí.