Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinové video z dema The Elder Scrolls V: Skyrim
8.8.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
Publikum je teda fakt dementne... ak toto predstavuje priemerneho hraca (dufam, ze nie), tak sa cudujem Todovi a jeho timu, ze maju vobec chut pre takychto chudakov nieco vyvijat :-/
-
-
Publikum představuje průměrného Američana.
-
-
Průměrného hráče TES série.
-
-
udělal sis dobře?
-
-
Nemám snad pravdu? K hraní této série člověk opravdu nepotřebuje zapínat mozek, řešit složitý příběh, tvorbu postavy nebo číst dlouhé rozhovory. Proto je hra tak oblíbená mezi dětmi.
-
-
Hrál jsem i Oblivion. Byla to snad první hra v historii vesmíru, kde nemělo vůbec cenu levelovat a zlepšovat si postavu.
-
Morrowind jsem hrál, bohužel taky Oblivion. Myslím, že Obsidian s New Vegas na stejně děbilním enginu ukázal poměrně jasně, že Bethesda neumí dělat kvalitní RPG, ale jen tupou žumlu pro tupé publikum jako byl hloupý Fallout 3.
-
ty jsi to buď hrál, ale na totálně nízkou obtížnost nebo to prostě nemáš rád a nehral vůbec :) ..zapínat mozek sice něják extra nemusíš, ale hádanky jsou v některách questech, jsou tam i "detektivní" ukoly, pasti v jeskyních jsou také, takže musíš si dávat pozor ty, jako hráč a né nějáké srance typu "detect traps", dlouhé rozhovory jsou v Morrowindu, protože nebyl kompletně nadabován, takže nevýhoda Oblivionu, jinak je tam spoustu knih a všelijakého materiálu ke čtení, pokud rád čteš.. jinak samozřejmě otázka vkusu.. s pluginama i ten Oblivion je jedna z nejpropracovanějších her, co se týče úrovně detailu, vedlejší ukoly jsou zábavnější než ty hlavní, milovník fantasy si přijde na své ve všech povolání.. a nazvat serii TES pro děti, nevim nevim.. spousta fandu na oblivion foru, jsou celkem veteráni, žádné děti, znají lore jak svoje boty a jsou o tom celkem zajimavé diskuze..
-
Tys opravdu nehrál Morrowind, že ne? *7*
-
-
-
-
-
-
hej ti lidi musí být podplacení... to není možné! jinak hra vypadá hodně dobře, akorát ty pohyby VŠEHO mi přišly trochu "kostrbaté" (máchat mečem nahoru a dulů a doprava a doleva...) chybí mi tam zakončováky ala assassin's creed nebo výskoky ve stylu 300vky. V první osobě by to mohlo být hodně zajímavé...
-
-
A to já sem zas zatracene rád,že tam ty ''zakončovačky'' skoro nejsou.
Rači máchám mečem nahoru a dolů než jako v assasin smačknout jedno tlačítko a koukat na nakou animaci. -
-
já nechci aby tam byl soubojový systém ala assassin's creed, ale jenom ty zakončováky jako třeba v zaklínači 2 - třeba jenom na omráčených nepřátelích, už teď vidím jak srazím draka k zemi vydrápam se na něho a snažím se mu dát zakončovací úder zatímco on se mě snaží setřást... mě by se tocela líbilo
-
-
Asi jsem koukal na jiné video, já tam ty zakončovačky viděl. A popravdě moc radosti z nich nemám.
-
No ale jak dlouho, bylo by to pořád ten samej zakončovák dokola.
-
-
-
-
ti lidi sou fakt jak retardi, šílí z toho že tam vidí téct vodu a pak skanduji: Water,Water,Water...
-
-
Tak přátelé, nejdřív se naučte poslouchat. Klucí už měli evidentně napito nebo nanuděno a když tam Howard přišel s markeťáckým walkthrough (naučená a již ukázaná cesta, naučené kecy), tak se ho z pr*ele snažili zlomit a dirigovat. Takže oni neskandují "water, water", protože jsou udělaní z vody, ale protože chtějí, aby do ní Tod vlezl. A ten to taky na vteřinu udělal (a mám dojem, že schválně ukázal málo, protože voda možná ještě není úplně vyžehlená).
-
-
Vážne ? Změn si jmeno na blesk :D
-
-
Je to holt spousta prace
-
Třeba byl za oponou Roger a to s jim zaniklo v davu. :)
-
mě to přišlo jak když je v krok za krokem ta dojemná chvilka a všichni udělájí to americké: AHhhhhh... akorát tady jsou všichni na tripu *16*
-
-
Hra nádherná, gameplay změny hodně luxusní, konečně normální (Real-Time) dialogový systém a dobré animace.
Co mě ale fakt zaráži, je ten dementní inventář... To jim nestačilo nějakých 10 řádků v oblivionu? Oni museli udělat ještě míň ???
Doufám, že se to pude dát nějak lehce zmodifikovat... (viz wz_inventory v Oblivionu) -
-
Řekl bych, že na to bude mod už pár dní po vydání, na konzolích ale budou mít smůlu. Ikdyž nechápu, kdo by hrál TES dobrovolně na konzoli.
-
Jo, ten inventar me taky hnedka trknul. Chapu, ze je to asi pohodlny pro gamepad, ale s myskou se v tom budu desne placat. Nastesti na to bude spousta modu, takze se toho rychle zbavis :)
-
-
Co tam řve za idioty? *7*
-
co má znamenat ten pohyb chlapika s lukem (cca 09:20), tam jede příšernej moonwalk a ještě k tomu do strany ....jinak je to NICE
-
-
Je to beta, takže s něčím takovým se počítá.
-
-
ja na to zase koukal na tabletu v posteli a nemel jsem to moc nahlas, navic pres to hulakani nebylo moc slyset :-) ...takhle nejak asi vznikaj drby :-D
-
Já jsem si obrovsky oddychnul potom, co Todd předvedl nový systém animací...měl jsem strach, že postava zase při strafování poběží vizuálně dopředu a bude bruslit. To už mě odradilo od New Vegas. Takže spokojenost.
-
Uff, tak ty diváci mi dali teda *1* Já se nedivim, že to video z youtube chtěla Bethesda stáhnout, něco jinýho je představovat půlhodinový video bandě na hru nadrženejch nerdů a něco jinýho je udělat seriózní prezentaci pro "občejný" fanoušky jako já nebo nezaujatý hráče. Z videa jsem naprosto nadšenej a těšim se jak malej Jarda, jen to publikum je vyloženě na pěst...
-
-
Já se právě divím že to mažou když to teoreticky naláká víc lidí.
-
-
Řekl bych, že tím, že to mažou, tak vyvolávájí ještě větší zájem to vidět. Takže dosáhli svého.
-
-
-
teda vypada to celkem fajn. sem rad ze kouzla konecne vypadaj trochu vznesenejc a ne jenom takovy flusnuti z ruky jako ve vsech TESech. inventar bude pro me jako PCckare trochu neprehlednej ale co se da delat. Docela me dostalo, jak hlasil ze s novym TESem cekali na novej hardware. Snad uz oblivion jel na X360 a ps3, ne? Tohle video na me udelalo celkem slusnej dojem. tesim se.
-
-
Jo, ale on to podle me myslel tak (ackoliv pres ty fanousky mu nejde nejak extra rozumet), ze chteli pockat na novy HW, ale ze meli tolik veci, co do ty hry chteli dat a zjistili, ze to konzole utahnou, tak to udelali jeste ted.. Tak jsem to tak nejak pochopil, ikdyz je fakt, ze jsem to zcela neposlouchal a jen to lovim z pameti.
-