Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG kolik je tam zase koupených hulákačů a tleskačů? Má to atmošku jak teleshoping.
  • MishKonn
    Jinými slovy se nebojí vyjádřit své emoce, náklonnost a nadšení, jako věčně podělaní, zakřiknutí, post-totalitní Češi.

Je smutné, že podobnou atmosféru jsem zažil jen na půlnoční předpremiéře Star Wars: Episode III v roce 2005, kde se vzhledem k menšímu sálu a složení publika vzhledem k hodině fanoušci nebáli projevit.
  • Oh - dog ... ooooh my good horse , hooorse. *7*
  • video pěkné, ale pc verze se podle toho neda brát a bude doufam ještě lepší, jedíné snad aby jsme to nejlepší neviděli právě v tomhle demu ..

američaní sou slabší na hlavu vod přírody a tohle skandování je naprosto běžné .. přal bych vám jít v usa třeba na premiéru star wars .. ty tam maj orgazmus ala žhavení lebky zvané budík už při první secunde jak se oběví na plátně nápis : in the galaxz far far away .. *16*
  • MrSanta
    Slibují, že inventář v PC verzi bude přizpůsoben možnostem PC aby nebyl tak nešikovný jako v Oblivionu. Uvidíme jak to dopadne. Než vylezou se záběry z PC verze, tak panika není na místě *3*
  • Vážne ? Změn si jmeno na blesk :D
  • smejki
    Cenega byla tak úžasná, že zadala překlad 3 měsíce před vydáním hry, ba dokonce dala na placku češtinu, která ani neprošla betatestem. *4*
  • smejki
    Tak přátelé, nejdřív se naučte poslouchat. Klucí už měli evidentně napito nebo nanuděno a když tam Howard přišel s markeťáckým walkthrough (naučená a již ukázaná cesta, naučené kecy), tak se ho z pr*ele snažili zlomit a dirigovat. Takže oni neskandují "water, water", protože jsou udělaní z vody, ale protože chtějí, aby do ní Tod vlezl. A ten to taky na vteřinu udělal (a mám dojem, že schválně ukázal málo, protože voda možná ještě není úplně vyžehlená).
  • Všeho s mírou. Když mu pak půlka slov není rozumnět přes tupě houkající publikum, tak je to prezentace na... Aby měla půlka publika orgasmus z toho, že postavička máchne mečem do prázdna a udělá to vzuuum, to je fakt na palici. Video samotný fajn. Až na ten inventář, kterej sice vypadá velmi pěkně, ale naprosto neprakticky. Zvlášť pitomě to působí s Toddovým komentářem o tom, jak často se do něj v podobných hrách leze a jak se na něj zaměřili.
  • Oficiální češtinu pro FNV má na svědomí Cenega, vychytávat jí pomáhal server madbrahmin. cz. Jináč se hodí podotknout, že je to snad nejhorší čeština od Cenegy, jakou jsem kdy viděl. viz. http://www.cenega.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=251
  • Jako souhlasím ale ty bojové animace teda nebyla žádná sláva.
  • USA publikum jinak si to nedovedu vysvětlit :D . Nedalo se to poslouchat. Tam snad viděli hru prvně nebo já nevím.
  • Takové zdravé nadšení ,jako když do Somálska přivezou kalašnikovy,nebo jako když se u vstupu na prezentaci rozdávalo LSD. *15*.Ale jinak to vypadá velmi dobře.Grafika,animace ,souboje i to rozvržení inventáře se mi líbí.Že by se král vrátil na trůn?
  • Řekl bych, že na to bude mod už pár dní po vydání, na konzolích ale budou mít smůlu. Ikdyž nechápu, kdo by hrál TES dobrovolně na konzoli.
  • Radši jsem si vypnul zvuk parta zmrdů ! Kříčí tam twl jak... no coment !
  • Hrál jsem i Oblivion. Byla to snad první hra v historii vesmíru, kde nemělo vůbec cenu levelovat a zlepšovat si postavu.
  • Co jsem tak četl tak jsou dvě češtiny Offciální když zakoupíš Fallout New Vegas v česku a dáš na steam a neofficiální která má chyby a je nedodělána
  • Morrowind jsem hrál, bohužel taky Oblivion. Myslím, že Obsidian s New Vegas na stejně děbilním enginu ukázal poměrně jasně, že Bethesda neumí dělat kvalitní RPG, ale jen tupou žumlu pro tupé publikum jako byl hloupý Fallout 3.
  • ty jsi to buď hrál, ale na totálně nízkou obtížnost nebo to prostě nemáš rád a nehral vůbec :) ..zapínat mozek sice něják extra nemusíš, ale hádanky jsou v některách questech, jsou tam i "detektivní" ukoly, pasti v jeskyních jsou také, takže musíš si dávat pozor ty, jako hráč a né nějáké srance typu "detect traps", dlouhé rozhovory jsou v Morrowindu, protože nebyl kompletně nadabován, takže nevýhoda Oblivionu, jinak je tam spoustu knih a všelijakého materiálu ke čtení, pokud rád čteš.. jinak samozřejmě otázka vkusu.. s pluginama i ten Oblivion je jedna z nejpropracovanějších her, co se týče úrovně detailu, vedlejší ukoly jsou zábavnější než ty hlavní, milovník fantasy si přijde na své ve všech povolání.. a nazvat serii TES pro děti, nevim nevim.. spousta fandu na oblivion foru, jsou celkem veteráni, žádné děti, znají lore jak svoje boty a jsou o tom celkem zajimavé diskuze..
  • Hairy_Ass
    Tys opravdu nehrál Morrowind, že ne? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit