Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinové video z dema The Elder Scrolls V: Skyrim
8.8.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
já nechci aby tam byl soubojový systém ala assassin's creed, ale jenom ty zakončováky jako třeba v zaklínači 2 - třeba jenom na omráčených nepřátelích, už teď vidím jak srazím draka k zemi vydrápam se na něho a snažím se mu dát zakončovací úder zatímco on se mě snaží setřást... mě by se tocela líbilo
-
A to já sem zas zatracene rád,že tam ty ''zakončovačky'' skoro nejsou.
Rači máchám mečem nahoru a dolů než jako v assasin smačknout jedno tlačítko a koukat na nakou animaci. -
Jo, ten inventar me taky hnedka trknul. Chapu, ze je to asi pohodlny pro gamepad, ale s myskou se v tom budu desne placat. Nastesti na to bude spousta modu, takze se toho rychle zbavis :)
-
hej ti lidi musí být podplacení... to není možné! jinak hra vypadá hodně dobře, akorát ty pohyby VŠEHO mi přišly trochu "kostrbaté" (máchat mečem nahoru a dulů a doprava a doleva...) chybí mi tam zakončováky ala assassin's creed nebo výskoky ve stylu 300vky. V první osobě by to mohlo být hodně zajímavé...
-
mě to přišlo jak když je v krok za krokem ta dojemná chvilka a všichni udělájí to americké: AHhhhhh... akorát tady jsou všichni na tripu *16*
-
ti lidi sou fakt jak retardi, šílí z toho že tam vidí téct vodu a pak skanduji: Water,Water,Water...
-
Hra nádherná, gameplay změny hodně luxusní, konečně normální (Real-Time) dialogový systém a dobré animace.
Co mě ale fakt zaráži, je ten dementní inventář... To jim nestačilo nějakých 10 řádků v oblivionu? Oni museli udělat ještě míň ???
Doufám, že se to pude dát nějak lehce zmodifikovat... (viz wz_inventory v Oblivionu) -
Co tam řve za idioty? *7*
-
co má znamenat ten pohyb chlapika s lukem (cca 09:20), tam jede příšernej moonwalk a ještě k tomu do strany ....jinak je to NICE
-
ja na to zase koukal na tabletu v posteli a nemel jsem to moc nahlas, navic pres to hulakani nebylo moc slyset :-) ...takhle nejak asi vznikaj drby :-D
-
Já se právě divím že to mažou když to teoreticky naláká víc lidí.
-
Já jsem si obrovsky oddychnul potom, co Todd předvedl nový systém animací...měl jsem strach, že postava zase při strafování poběží vizuálně dopředu a bude bruslit. To už mě odradilo od New Vegas. Takže spokojenost.
-
Uff, tak ty diváci mi dali teda *1* Já se nedivim, že to video z youtube chtěla Bethesda stáhnout, něco jinýho je představovat půlhodinový video bandě na hru nadrženejch nerdů a něco jinýho je udělat seriózní prezentaci pro "občejný" fanoušky jako já nebo nezaujatý hráče. Z videa jsem naprosto nadšenej a těšim se jak malej Jarda, jen to publikum je vyloženě na pěst...
-
konkurencí? Co já vidím tak to v současnosti games tvrdě válcujou..
-
Jo, ale on to podle me myslel tak (ackoliv pres ty fanousky mu nejde nejak extra rozumet), ze chteli pockat na novy HW, ale ze meli tolik veci, co do ty hry chteli dat a zjistili, ze to konzole utahnou, tak to udelali jeste ted.. Tak jsem to tak nejak pochopil, ikdyz je fakt, ze jsem to zcela neposlouchal a jen to lovim z pameti.
-
teda vypada to celkem fajn. sem rad ze kouzla konecne vypadaj trochu vznesenejc a ne jenom takovy flusnuti z ruky jako ve vsech TESech. inventar bude pro me jako PCckare trochu neprehlednej ale co se da delat. Docela me dostalo, jak hlasil ze s novym TESem cekali na novej hardware. Snad uz oblivion jel na X360 a ps3, ne? Tohle video na me udelalo celkem slusnej dojem. tesim se.
-
Musim rict, ze predevsim ten zacatek s tou hudbou na me udelal skvelej dojem a tesim se na tu podobnou TES atmosferu.. Doufam, ze to bude bomba. :)
-
Bez zvuku to šlo *3* A engine zdá se je, pro RPG hru, opravdu parádní i za skutečného pohybu. Jen se modlím, aby ho využili na maximum i u případného nového Falloutu.
-
Fanoušci mají radost. *3* Já se taky těším až to vyjde.
-
američani trošku ujetí :D dojde Todd Howard a všichni hulákaj jak kdyby došel prezident :D