Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinové video z dema The Elder Scrolls V: Skyrim
8.8.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
GO IN THE WATER!!! Water Water Water *1*
-
Stejně bylo Best jak řekl, že to hraje na X Boxu a všichni fuuuj :D :D A pak se z toho musel vymluvit aby koza zůstala celá :D
-
Co je na ní strašného? Asi nevím tolik toho co ty. :( Tak povídej jsem zvědavý...
-
Mam z toho uplne stejne pocity. nebo byl sal plnej teenageru bez mozku :)
-
A právě o tom mluvím *4* proč dělali lepší TP když ho pak ani neukazují. Jenom kvůli tomu že, Todd Howard rád hraje v FP tak hold musí být celá předváděčka v FP - navíc v ní bylo pramálo nových záběrů *9* u mě velké zklamání (myslím tím z videa nikoliv ze hry *4* na tu se moc těším)
-
Hra vypadá pěkně a vypadá, že se bude i kvalitně hrát, ale ty reakce diváků OMG prostě amíci. Pohled na krajinu a reakce publika OH MY GOD!!!! Proletí motýl a reakce: OH MY GOD UNBELIEVABLE. Vytáhne meč OH MY GOD YEEEAH. Bud je to předem nahraný (v to doufám) a nebo je to plný dementů a hrozí mě kolik jich je.
-
tak to je teda strasny, jak hra, tak ta telata v roli divaku
-
Tak to budeš asi taky texaskej buran.
-
Ty diváci jsou skvělí xD
-
Nebylo by na skodu, kdyby jste clanky psali rychleji. V tomhle jste tezce za konkurenci.
-
Jako něco ve stylu. "Fůůůj, slabý, neumí, nechte mě vy chlapi ve smokingu!" *1*
-
hele uz takhle je to kompromis za kompromisem co se tyce grafiky (tim nerikam ze to vypada spatne .. z toho videa je stejne prd poznat) .. bez tak uz jen inventar staci jako duvod pro PC verzi takze treba tam se fyziky dockas ...
-
True.
-
Kdybych byl na jejich místě já, tak tam také pořád pokřikuju *2*
-
Amíci se holt uměj bavit. Já jsem blbec a vůbec jsem se nesmál.
-
podle mě tam jde prd vidět.. Oblivion měl taky dost pohyblivou vegetaci, pochybuju, že by to tu neudělali aspon něják decentně.. (třeba nefoukal vítr :))
-
No samozřejmě. To napadne každýho.
-
Jak vidím, tak rozdávali pivo zdarma. *1*
-
Série TES je hlavně FP, ve třetí osobě to skoro nikdo nehraje, protože to až donedávna vypadalo hrozně (ve Skyrimu je to už o něco lepší).
-
Pohled třetí osoby je tam zaplej ani né 5 minut...*7* což je škoda jelikož hra je v něm (na daleko lepší*1*).