Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak třeba v Gothic sérii se vegetace alespoň pohupovala ve větru
  • Vzhledově mě ta hra nechává chladným. Byť bych vzhled nebral jako jediný faktor, tak to zároveň souvisí i s tím, jak bohaté bude samotné prostředí a celý svět. Bohužel to oboje potřebuje hardwarový výkon, který konzole již nemají.
  • Celou dobu na to čumim a to je to tak dlouhý, nic moc kvalita a fanouškove do toho porad kricí a stejně mě to bavilo a nenudil jsem se ani chvilku. Když jsem videl 8minut diabla 3 v HD a bez zhulenejch fanoušků tak jsem po minute nudil.

Btw : BUDE TAM TEMNÝ BRATRSTVO JOOO ! Ty já v oblivionu proste miloval
    *1*
  • Hairy_Ass
    Byl tam pes, a nějaký ptáček ve městě. O vlcích, mamutech a jejich "doprovodu" nemluvě. Žádná fyzika vegetace? A kde v rpg je? Tohle není Crysis.
  • Hairy_Ass
    Vždyť tam je i pohled "třetí osoby". Nevím, na cos koukal. *7*
  • Taky bych byl veselej kdybych byl tak sjetej jak oni a ještě přitom koukal na pečko
  • To prostředí je takový moc statický, když přestal kvedla páčkou tak jsem myslel, že se ta hra sekla, žádný nezůčastněný život, žádná fyzika vegetace :-|
  • MrSanta
    Budu věřit, že publikum byla veselá banda se silným sklonem k recesi.
    K samotné hře: jakožto ork jsem rád, že došlo ke změně u zbraňových skillů a je to nyní rozděleno na Two-Handed a One-Handed. Nebudu si muset vybírat mezi Blade a "Blunt" a zbyde tak prostor pro Blacksmithing a Enchanting (ano, Enchanting, já jsem totiž vzdělanej ork *1*).
    PS: Bethesda prý uvolní vlastní HD video z téhle prezentace, tak snad to není kachna a snad to bude mít lepší kvalitu.
  • Proč to pořád ukazují jenom v "FP" pohledu!? Vůbec nic neni vidět *10*
  • To je pouze připomenutí toho, že ve skutečnosti ty kamery a mobily vytáhnout mají. *3*
  • haha, co krůček to výkřik, hoši z publika si zřejmě dali před prezentací pár loků Skoomy. A nebo byli dobře zaplacení:D
  • Fakt som na to nemal silu, publikum mi pripadalo výrazne pod vplyvom omamných látok... *11*
  • ucho
    no to se smáli, protože si namočil boty...
  • maji pohasene emoce nebo to publikum byl tym kterej se podili na hre aby to vypadalo ze je to cool. byl slyset smich (kdyz slapnul do vody) ale ja tam nic legracniho nevidel.
  • MishKonn
    Jak už bylo řečeno, až na demenci, výkřiky a přehnané reakce publika...hezké.
  • Je to rebel!
  • ten chlapek na začatku rikal ze se maji vypnout kamery a mobily ne?
  • No tak ale tohle... Rad bych se podival, ale to snad leda beze zvuku.
    Davova demence horsi nez na superstar, apod. Tam bych to jeste chapal.
    No fuj - mi to skoro zkazilo i nateseni na hru *11*
  • To tam hned vedle maj pustenej nakej fotbal nebo co? To preci neni normalni! Jinak Skyrim vypada pekne :)
  • 17:18 - Headshot! xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit