Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GO IN THE WATER!!! Water Water Water *1*
  • Celou dobu na to čumim a to je to tak dlouhý, nic moc kvalita a fanouškove do toho porad kricí a stejně mě to bavilo a nenudil jsem se ani chvilku. Když jsem videl 8minut diabla 3 v HD a bez zhulenejch fanoušků tak jsem po minute nudil.

Btw : BUDE TAM TEMNÝ BRATRSTVO JOOO ! Ty já v oblivionu proste miloval
    *1*
    • MishKonn
      True.
  • Spades
    Hra nádherná, gameplay změny hodně luxusní, konečně normální (Real-Time) dialogový systém a dobré animace.

Co mě ale fakt zaráži, je ten dementní inventář... To jim nestačilo nějakých 10 řádků v oblivionu? Oni museli udělat ještě míň ???

Doufám, že se to pude dát nějak lehce zmodifikovat... (viz wz_inventory v Oblivionu)
    • Řekl bych, že na to bude mod už pár dní po vydání, na konzolích ale budou mít smůlu. Ikdyž nechápu, kdo by hrál TES dobrovolně na konzoli.
    • Jo, ten inventar me taky hnedka trknul. Chapu, ze je to asi pohodlny pro gamepad, ale s myskou se v tom budu desne placat. Nastesti na to bude spousta modu, takze se toho rychle zbavis :)
  • Kajerik
    Kdybych byl na jejich místě já, tak tam také pořád pokřikuju *2*
    • Jako něco ve stylu. "Fůůůj, slabý, neumí, nechte mě vy chlapi ve smokingu!" *1*
  • Hra vypadá pěkně a vypadá, že se bude i kvalitně hrát, ale ty reakce diváků OMG prostě amíci. Pohled na krajinu a reakce publika OH MY GOD!!!! Proletí motýl a reakce: OH MY GOD UNBELIEVABLE. Vytáhne meč OH MY GOD YEEEAH. Bud je to předem nahraný (v to doufám) a nebo je to plný dementů a hrozí mě kolik jich je.
    • Mam z toho uplne stejne pocity. nebo byl sal plnej teenageru bez mozku :)
  • Jak sedne na kone a nekdo z publika zahlasi where is the armor? :-D
  • ti lidi sou fakt jak retardi, šílí z toho že tam vidí téct vodu a pak skanduji: Water,Water,Water...
    • smejki
      Tak přátelé, nejdřív se naučte poslouchat. Klucí už měli evidentně napito nebo nanuděno a když tam Howard přišel s markeťáckým walkthrough (naučená a již ukázaná cesta, naučené kecy), tak se ho z pr*ele snažili zlomit a dirigovat. Takže oni neskandují "water, water", protože jsou udělaní z vody, ale protože chtějí, aby do ní Tod vlezl. A ten to taky na vteřinu udělal (a mám dojem, že schválně ukázal málo, protože voda možná ještě není úplně vyžehlená).
      • Vážne ? Změn si jmeno na blesk :D
    • Je to holt spousta prace
    • Třeba byl za oponou Roger a to s jim zaniklo v davu. :)
    • mě to přišlo jak když je v krok za krokem ta dojemná chvilka a všichni udělájí to americké: AHhhhhh... akorát tady jsou všichni na tripu *16*
  • OMG kolik je tam zase koupených hulákačů a tleskačů? Má to atmošku jak teleshoping.
  • Ocelot23
    Stejně bylo Best jak řekl, že to hraje na X Boxu a všichni fuuuj :D :D A pak se z toho musel vymluvit aby koza zůstala celá :D
  • To je nějakej sjezd tupounů že pořád tak ječej?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit