Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinové video z dema The Elder Scrolls V: Skyrim
8.8.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
Jak vidím, tak rozdávali pivo zdarma. *1*
-
Amíci se holt uměj bavit. Já jsem blbec a vůbec jsem se nesmál.
-
Jak už bylo řečeno, až na demenci, výkřiky a přehnané reakce publika...hezké.
-
-
maji pohasene emoce nebo to publikum byl tym kterej se podili na hre aby to vypadalo ze je to cool. byl slyset smich (kdyz slapnul do vody) ale ja tam nic legracniho nevidel.
-
-
no to se smáli, protože si namočil boty...
-
-
No samozřejmě. To napadne každýho.
-
-
-
-
Nikdy nevím čím to bylo ale oblivion IV mně prostě nikdy nebavil. Vždycky jsem mněl radši fallout. Ale musím říct *8* *8* todle vypadá přímo úchvatně !
-
Bez zvuku to šlo *3* A engine zdá se je, pro RPG hru, opravdu parádní i za skutečného pohybu. Jen se modlím, aby ho využili na maximum i u případného nového Falloutu.
-
Musim rict, ze predevsim ten zacatek s tou hudbou na me udelal skvelej dojem a tesim se na tu podobnou TES atmosferu.. Doufam, ze to bude bomba. :)
-
co má znamenat ten pohyb chlapika s lukem (cca 09:20), tam jede příšernej moonwalk a ještě k tomu do strany ....jinak je to NICE
-
-
Je to beta, takže s něčím takovým se počítá.
-
-
No tak ale tohle... Rad bych se podival, ale to snad leda beze zvuku.
Davova demence horsi nez na superstar, apod. Tam bych to jeste chapal.
No fuj - mi to skoro zkazilo i nateseni na hru *11* -
Na druhou stranu k těm dementním reakcím - to řvaní je sice nejspíš při prezentování a snaze něco lidem říct krajně nepříjemné, ale na druhou stranu, musí být velmi příjemné, když lidi takto pozitivně reagují na něco, co jste vytvořili.
-
-
Všeho s mírou. Když mu pak půlka slov není rozumnět přes tupě houkající publikum, tak je to prezentace na... Aby měla půlka publika orgasmus z toho, že postavička máchne mečem do prázdna a udělá to vzuuum, to je fakt na palici. Video samotný fajn. Až na ten inventář, kterej sice vypadá velmi pěkně, ale naprosto neprakticky. Zvlášť pitomě to působí s Toddovým komentářem o tom, jak často se do něj v podobných hrách leze a jak se na něj zaměřili.
-
-
Slibují, že inventář v PC verzi bude přizpůsoben možnostem PC aby nebyl tak nešikovný jako v Oblivionu. Uvidíme jak to dopadne. Než vylezou se záběry z PC verze, tak panika není na místě *3*
-
-
-
Ty diváci jsou skvělí xD