Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    Já jsem si obrovsky oddychnul potom, co Todd předvedl nový systém animací...měl jsem strach, že postava zase při strafování poběží vizuálně dopředu a bude bruslit. To už mě odradilo od New Vegas. Takže spokojenost.
  • Takové zdravé nadšení ,jako když do Somálska přivezou kalašnikovy,nebo jako když se u vstupu na prezentaci rozdávalo LSD. *15*.Ale jinak to vypadá velmi dobře.Grafika,animace ,souboje i to rozvržení inventáře se mi líbí.Že by se král vrátil na trůn?
    • Jako souhlasím ale ty bojové animace teda nebyla žádná sláva.
  • To tam hned vedle maj pustenej nakej fotbal nebo co? To preci neni normalni! Jinak Skyrim vypada pekne :)
  • Ahoj. Mám takový problém když hraji Fallout New Vegas tam se mně neukazují háčky nevíte co s tím ? Místo toho jsou tam jen divné symboly. (Vím že to jsem nepatří ale doposud mi nikdo neporadil tak vás prosím a nedávejte mi mínusky dík) *3*
    • Počkat oficial ? Kdyť přeci hra vyšla jen v ENG takže neoficial. Jaká chybějící textura ?
      • Co jsem tak četl tak jsou dvě češtiny Offciální když zakoupíš Fallout New Vegas v česku a dáš na steam a neofficiální která má chyby a je nedodělána
        • Oficiální češtinu pro FNV má na svědomí Cenega, vychytávat jí pomáhal server madbrahmin. cz. Jináč se hodí podotknout, že je to snad nejhorší čeština od Cenegy, jakou jsem kdy viděl. viz. http://www.cenega.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=251
          • smejki
            Cenega byla tak úžasná, že zadala překlad 3 měsíce před vydáním hry, ba dokonce dala na placku češtinu, která ani neprošla betatestem. *4*
    • nemáš stažený nějaký nový hud? Některé mají problém s českými znaky
    • to je ofic čeština nebo nějáká stažená? možná chybí soubor v textures
    • Hairy_Ass
      Zkus to přeinstalovat...
  • MrSanta
    Budu věřit, že publikum byla veselá banda se silným sklonem k recesi.
    K samotné hře: jakožto ork jsem rád, že došlo ke změně u zbraňových skillů a je to nyní rozděleno na Two-Handed a One-Handed. Nebudu si muset vybírat mezi Blade a "Blunt" a zbyde tak prostor pro Blacksmithing a Enchanting (ano, Enchanting, já jsem totiž vzdělanej ork *1*).
    PS: Bethesda prý uvolní vlastní HD video z téhle prezentace, tak snad to není kachna a snad to bude mít lepší kvalitu.
  • video pěkné, ale pc verze se podle toho neda brát a bude doufam ještě lepší, jedíné snad aby jsme to nejlepší neviděli právě v tomhle demu ..

američaní sou slabší na hlavu vod přírody a tohle skandování je naprosto běžné .. přal bych vám jít v usa třeba na premiéru star wars .. ty tam maj orgazmus ala žhavení lebky zvané budík už při první secunde jak se oběví na plátně nápis : in the galaxz far far away .. *16*
    • MishKonn
      Jinými slovy se nebojí vyjádřit své emoce, náklonnost a nadšení, jako věčně podělaní, zakřiknutí, post-totalitní Češi.

Je smutné, že podobnou atmosféru jsem zažil jen na půlnoční předpremiéře Star Wars: Episode III v roce 2005, kde se vzhledem k menšímu sálu a složení publika vzhledem k hodině fanoušci nebáli projevit.
  • Nebylo by na skodu, kdyby jste clanky psali rychleji. V tomhle jste tezce za konkurenci.
    • Cajk
      konkurencí? Co já vidím tak to v současnosti games tvrdě válcujou..
      • mozna valcujou ale v rychlosti urcite ne .. snad vsechno se objevi driv na nekterem z jinych webu ...
  • Tak to budeš asi taky texaskej buran.
  • tak to je teda strasny, jak hra, tak ta telata v roli divaku
    • Ataker
      Co je na ní strašného? Asi nevím tolik toho co ty. :( Tak povídej jsem zvědavý...
  • Oh - dog ... ooooh my good horse , hooorse. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit