Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinové video z dema The Elder Scrolls V: Skyrim
8.8.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
ten chlapek na začatku rikal ze se maji vypnout kamery a mobily ne?
-
-
To je pouze připomenutí toho, že ve skutečnosti ty kamery a mobily vytáhnout mají. *3*
-
Je to rebel!
-
-
Fakt som na to nemal silu, publikum mi pripadalo výrazne pod vplyvom omamných látok... *11*
-
Publikum je teda fakt dementne... ak toto predstavuje priemerneho hraca (dufam, ze nie), tak sa cudujem Todovi a jeho timu, ze maju vobec chut pre takychto chudakov nieco vyvijat :-/
-
-
Publikum představuje průměrného Američana.
-
-
Průměrného hráče TES série.
-
-
udělal sis dobře?
-
-
Nemám snad pravdu? K hraní této série člověk opravdu nepotřebuje zapínat mozek, řešit složitý příběh, tvorbu postavy nebo číst dlouhé rozhovory. Proto je hra tak oblíbená mezi dětmi.
-
-
Hrál jsem i Oblivion. Byla to snad první hra v historii vesmíru, kde nemělo vůbec cenu levelovat a zlepšovat si postavu.
-
Morrowind jsem hrál, bohužel taky Oblivion. Myslím, že Obsidian s New Vegas na stejně děbilním enginu ukázal poměrně jasně, že Bethesda neumí dělat kvalitní RPG, ale jen tupou žumlu pro tupé publikum jako byl hloupý Fallout 3.
-
ty jsi to buď hrál, ale na totálně nízkou obtížnost nebo to prostě nemáš rád a nehral vůbec :) ..zapínat mozek sice něják extra nemusíš, ale hádanky jsou v některách questech, jsou tam i "detektivní" ukoly, pasti v jeskyních jsou také, takže musíš si dávat pozor ty, jako hráč a né nějáké srance typu "detect traps", dlouhé rozhovory jsou v Morrowindu, protože nebyl kompletně nadabován, takže nevýhoda Oblivionu, jinak je tam spoustu knih a všelijakého materiálu ke čtení, pokud rád čteš.. jinak samozřejmě otázka vkusu.. s pluginama i ten Oblivion je jedna z nejpropracovanějších her, co se týče úrovně detailu, vedlejší ukoly jsou zábavnější než ty hlavní, milovník fantasy si přijde na své ve všech povolání.. a nazvat serii TES pro děti, nevim nevim.. spousta fandu na oblivion foru, jsou celkem veteráni, žádné děti, znají lore jak svoje boty a jsou o tom celkem zajimavé diskuze..
-
Tys opravdu nehrál Morrowind, že ne? *7*
-
-
-
-
-
-
haha, co krůček to výkřik, hoši z publika si zřejmě dali před prezentací pár loků Skoomy. A nebo byli dobře zaplacení:D
-
Proč to pořád ukazují jenom v "FP" pohledu!? Vůbec nic neni vidět *10*
-
-
Vždyť tam je i pohled "třetí osoby". Nevím, na cos koukal. *7*
-
-
Pohled třetí osoby je tam zaplej ani né 5 minut...*7* což je škoda jelikož hra je v něm (na daleko lepší*1*).
-
-
Série TES je hlavně FP, ve třetí osobě to skoro nikdo nehraje, protože to až donedávna vypadalo hrozně (ve Skyrimu je to už o něco lepší).
-
-
A právě o tom mluvím *4* proč dělali lepší TP když ho pak ani neukazují. Jenom kvůli tomu že, Todd Howard rád hraje v FP tak hold musí být celá předváděčka v FP - navíc v ní bylo pramálo nových záběrů *9* u mě velké zklamání (myslím tím z videa nikoliv ze hry *4* na tu se moc těším)
-
-
-
-
-
To prostředí je takový moc statický, když přestal kvedla páčkou tak jsem myslel, že se ta hra sekla, žádný nezůčastněný život, žádná fyzika vegetace :-|
-
-
hele uz takhle je to kompromis za kompromisem co se tyce grafiky (tim nerikam ze to vypada spatne .. z toho videa je stejne prd poznat) .. bez tak uz jen inventar staci jako duvod pro PC verzi takze treba tam se fyziky dockas ...
-
Vzhledově mě ta hra nechává chladným. Byť bych vzhled nebral jako jediný faktor, tak to zároveň souvisí i s tím, jak bohaté bude samotné prostředí a celý svět. Bohužel to oboje potřebuje hardwarový výkon, který konzole již nemají.
-
Byl tam pes, a nějaký ptáček ve městě. O vlcích, mamutech a jejich "doprovodu" nemluvě. Žádná fyzika vegetace? A kde v rpg je? Tohle není Crysis.
-
-
Tak třeba v Gothic sérii se vegetace alespoň pohupovala ve větru
-
-
podle mě tam jde prd vidět.. Oblivion měl taky dost pohyblivou vegetaci, pochybuju, že by to tu neudělali aspon něják decentně.. (třeba nefoukal vítr :))
-
-
-
-
Taky bych byl veselej kdybych byl tak sjetej jak oni a ještě přitom koukal na pečko