Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to holt spousta prace
  • teda video sem musel po minute vypnout ,nevydrzim poslouchat to publikum ,fakt nechapu co to tam provadej
  • Nemám snad pravdu? K hraní této série člověk opravdu nepotřebuje zapínat mozek, řešit složitý příběh, tvorbu postavy nebo číst dlouhé rozhovory. Proto je hra tak oblíbená mezi dětmi.
  • Cajk
    udělal sis dobře?
  • Průměrného hráče TES série.
  • Počkat oficial ? Kdyť přeci hra vyšla jen v ENG takže neoficial. Jaká chybějící textura ?
  • mozna valcujou ale v rychlosti urcite ne .. snad vsechno se objevi driv na nekterem z jinych webu ...
  • nemáš stažený nějaký nový hud? Některé mají problém s českými znaky
  • to je ofic čeština nebo nějáká stažená? možná chybí soubor v textures
  • Hairy_Ass
    Zkus to přeinstalovat...
  • Publikum představuje průměrného Američana.
  • Ahoj. Mám takový problém když hraji Fallout New Vegas tam se mně neukazují háčky nevíte co s tím ? Místo toho jsou tam jen divné symboly. (Vím že to jsem nepatří ale doposud mi nikdo neporadil tak vás prosím a nedávejte mi mínusky dík) *3*
  • MishKonn
    Na druhou stranu k těm dementním reakcím - to řvaní je sice nejspíš při prezentování a snaze něco lidem říct krajně nepříjemné, ale na druhou stranu, musí být velmi příjemné, když lidi takto pozitivně reagují na něco, co jste vytvořili.
  • Nikdy nevím čím to bylo ale oblivion IV mně prostě nikdy nebavil. Vždycky jsem mněl radši fallout. Ale musím říct *8* *8* todle vypadá přímo úchvatně !
  • Publikum je teda fakt dementne... ak toto predstavuje priemerneho hraca (dufam, ze nie), tak sa cudujem Todovi a jeho timu, ze maju vobec chut pre takychto chudakov nieco vyvijat :-/
  • Řekl bych, že tím, že to mažou, tak vyvolávájí ještě větší zájem to vidět. Takže dosáhli svého.
  • Je to beta, takže s něčím takovým se počítá.
  • Třeba byl za oponou Roger a to s jim zaniklo v davu. :)
  • Asi jsem koukal na jiné video, já tam ty zakončovačky viděl. A popravdě moc radosti z nich nemám.
  • No ale jak dlouho, bylo by to pořád ten samej zakončovák dokola.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit