Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinové video z nového Thiefa ukazuje plížení i svobodu
18.6.2013 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
To ma na sobe neviditelnost a nejde slyset ? Jestli ne, tak nechapu co jsem prave videl. *4*
-
Pokud pamatuji v předchozích dílech si mohl bojovat mečem ,mohl si podřezávat krky dýkou zabíjet vybušnejma granátama...... to mě moc nenápadný nepřišlo.
-
+40xp mě taky zarazilo, udivuje mě, že to panáček nevysvětlil. Je to totiž hloupost. Ve hře, která by měla být o zloději, který ukradne vše bez toho, aniž by ho někdo spatřil...
-
Headshot! + 40 XP ..... WTF ?!
No já vám teda nevím, zatím všechno co jsem viděl a nebo o té hře četl mě utvrzuje v tom, že tohle nebude super zážitek jako byly Deadly Shadows a předchozí díly.
Nemožnost přepnutí do pohledu z třetí osoby bych ještě pochopil, to že se vykašlali na původního dabéra bych taky zkousnul, ale co mi vadí nejvíc je to zaměření na boj což je ve hře typu Thief nesmysl. Dál mi tam chybí ta atmosféra trojky která byla naprosto úžasná, kdežto tady mě to přijde zatím takový nemastný neslaný. Celkově ta stylizace jak jí tady prezentujou se mi k Thiefovi prostě vůbec nehodí.
Prostě jsem se na to strašně těšil ale pomalu každá nová informace mě od toho odrazuje.
Square Enix si pořád někde stěžuje, jak jim hry nevydělávají a při tom mají v rukou takový parádní značky, chce to ale dát do ruky někomu, kdo bude vědět co dělá. A to se tady myslím si bohužel neděje -
Bouře přicházejí a odcházejí. Velké ryby požírají malé ryby. A já sem pořád u vesla.
-
Problemom hier ktore sa snazia vyjst v ustrety kazdemu hracovi tym, ze je v nich mozne postupovat lubovolnym stylom stracaju svoju vlastnu identitu a po druhe, ani jeden zo zakladnych elementov hry nema dostatocnu hlbku nato aby hra vo svojom zanry ktory chce zastupovat vynikol a aby nalezite odmenil hraca za jeho snahu prisposobit sa hernemu prostrediu.
To "mainstreamovanie" hier je silno kontraproduktivne. Chapem dolezitost zisku v hernom odvetvi ale podla mna sa to da docielit aj menej drastickym sposobom. Vid Dark Souls alebo Witcher seria. -
Tady asi ne.
-
Tohle mě vůbec nezajímá! Stejně už je předem předurčené, že je to ve všech směrech horší než "klenot" Dishonored *3*
-
lol, chvylu som sa dival a nevychadzal som z udivu. Kukat z poza krabice meter od straze ktora si niceho nevsime, okradnut kapsy dvom strazam, ktore na seba urctie vidia, ale zas, pohoda nic si nevsimli... vystrasene straze prezeracuje okolie, ale nepoznaju ze pozerat sa da aj hore a dole, nie len horizontalne... pes ktory zacne brechat, ale uz sa nateba nepozre, ani ho nevypustia z klietky aby ta hned nasiel...
next-gen my ass...
hlupa hra -
Tak mě řekni kolik se prodá ročně CoD a kolik se pak prodá dohromady toho tvého zloděje. Lidi se někde nechtějí nudně plazit 5 hodin a pak někoho zabít. Lidi chtějí akci. *3*
-
Aha ty si ale pleteš pojem s průjmem .
-
nuda... mělo by se to učit od moderních FPS
-
Ten šedej okraj když je ve stínu je trochu rušivej ale jinak pro mě nejočekávanější hra.
-
Thief byl vždy o střetu dvou světů (pohané, jakožto tradicionalisté a zastánci kouzel a potom hamerité jakožto zastánci pokroku, vědy std). Avšak jedno měli společné, kněží obou frakcí se věnovali magii.
-
Gameplay mě docela , jakožto skalního fandu, zklamal. Hráčův postup byl absolutně antiTHIEFovský, snad utoři dostojí slibům, a půjde to opravdu hrát stealt/thief způsobem. Dále se mi nelíbí HUD, co to sakra je to tmavé okolo obrazovky? Jestli tím chtějí navodit pocit čumění přes zahalenou kápi tak se jim to moc nedaří, doufám v možnost vypnutí. Neustále si čumět na ruce, které se při phybu (chůzi) ani nehnou a jsou jaksi statické, mi taktéž nepřišlo fajnééé, opět doufám v možnost vypnutí. Schopnost FOCUS je podle mně taky docela zhovadilost ale pokud půjde vypnout, bude to jen dobře. Zvýrazňování interaktivních předmětů mi vyhovovala v předchozím díle, a tím se nechal inspirovat mimojiné i Bioshock, FarCry2 atd, jen mírný odlesk, pokud se hráč na danný předmět zadíval. Způsob zaměřování šípu mi taky zrovna nesedl, v předchozích dílech byl dle mého názoru povedený. Úplně mimo mísu jsou však ony interaktivní zpomalené vsuvky případného kontaktu s NPC, už to tu bylo mnohokrát v mnoha hrách a většinou to bylo špatně, hráč to tak skoro může vnímat, že hru lze hrát jednou rukou a druhou se pohodlně dloubat v nose. Snad i tyto hnoje půjdou vypnout. Mám rád, když se kradmo připlížím k NPC a pokusím se jej přesným úderem do zátylku omráčit, rozhodně nechci pokaždé sledovat nějaké super-hyper-combo ale STREETFIGHTER se 100% úspěšností omráčení. Ono totiž v Thiefovi šlo i tento úder pokazit a pak následoval panický únik. Snad příští gameplay bude lepší a zpraví náladu lidem, kteří mají na serii THEF jen pozitivní vzpomínky a nevyvolají v nich zatrpčelost.
-
No mě se to zatím líbí nevím jak vám.... *3*
-
nie kazdy tam ma (na)elektrinu, hlavne bohate gildy, a mestke osvetlenie hlavnych tried
dalej su tam tradicionalisticke sekty a magovia -
protože jsou laciné
-
holčina pěknej předkus
-
Pochodně se v Anglii na hlavních ulicích používali skoro do poloviny 19. století:)