Přejít na výpis diskuzí
Původní Thief se dočkal HD textur
12.12.2013 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
Působí to na mě hrozně nepřirozeně. Ona i chudá grafika může být výborná, když se udělá vkusně. Tohle vypadá jako frak na bezdomovci a ten rozpor mi nesedí.
-
To beru, asi měli málo času. Ale například na Skyrim to je velice rychle. Včetně textur dekorací.
Každopádně dobrá práce. -
uz to s temi nostalgickymi bullshity sice prehanis, ale necham ti to. nakonec jde jen o to, abys byl stastny. *5*
-
no tak ked to robili cez svoj volny cas, pricom ti ludia maju pracu a svoje rodiny a deti tak sa nemozes cudovat :)
-
ale pořád je to stejně hnusný
-
A jde se Instalovat. FU Vy Dishonored a Thiefové 4 a všechny nový slátaniny...tohle je pecka pro opravdový pařany! Už se těšim až mě budou v ruinách chrámů nahánět choptící "nemrtví" a nad městěm mě bude čekat Diego...
-
Tak medzi textúrou nejakého anonymného kameňa a textúrou napr. perzkého koberca bude asi maličko rozdiel vo vynaloženej práci *3*
-
Stráž byl perfektně maskován *1*
-
možná proto jsem svýho času narazil ksichtem do stráže, protože mě ta umělecká textura brnění a zdi splnynula v jednu
-
Divím, že textury (pouze textury) trvali tak dlouho. To u modifikací pro jiné hry je často ta jednoduchá práce. Vice jak něco kódovat.
Ale vypadá to dobře. -
On to Thief ani nepotřebuje.To je totiž umělecké dílo,kdo by nevěděl.