Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaky je podle vas 5 nejlepsich vyvojarskych studii? U me asi Bethesda, Naughty Dog, Nintendo, Blizzard a Rockstar. Ale vitez je u me Nintendo diky serii Zelda :-)
    • Valve, Blizzard, Arkane, From, Bohemia
    • black isle, sir-tech, ssi, obsidian, slitherine *1*
    • Monolith Soft, From Software,Team Ico, Platinum Games a pátý ti neřeknu, jelikož nevím... Jako dal bych tam Bethesdu za Morrowind, ale to co předvádí poslední dobou není na topku...
      • Tak ten Monolith delal jednu Zeldu hral jsem na Wii, Bloodborne od Fromu je bomba mam na PS4, Shadow of the Colossus hraju ve 3D na PS3 a porazil jsem zatim 5 z 16 takze mam jeste co delat a od Platinum jsem hral jen Bayonettu. Mozna si tam jako paty pridas Square Enix az vyjde FFXV :-)
        • "Mozna si tam jako paty pridas Square Enix az vyjde FFXV :-)"

doufám, že se FFXV povede a SE si tam dám :)

Jinak Monolith hlavně Xeno *14*
          • Hraju ted to demo a nevyzera to naozaj spatne :-)
            • Ona to neni zadna cast, jelikoz se pry ten demo usek v plne hre vubec neobjevi. Jako maly chlapec Noctis v demu projdes snove prostredi a seznamis se s magii, souboji a ovladanim.
            • není to špatně, ale na druhou stranu nejsem z toho odvařen, ale je to opravdu jen minimální část celé hry, trvá to fakt chviličku...
  • No, hru jsem jeste nehral, ale 5/10 mi prijde trochu prehnane...jak cesky, tak zapadni media nejdou pod 80%. Ponekud zvlastni..asi ai v tomto pripade budu muset udelat nazor sam az si hru zahraju.
    • Hrej 2/5, Zing 6/10, Bonusweb 7/10, Eurogamer bez medaile ( takže6-7/10). Ale cesky media nejdou pod 80. Ani světový. Proto to ma průměr 78%. Logicky
      • za ta 2% se omlouvam :)
    • Tilwaen
      Ano, některá česká média tomu dávají i 9/10 a jako bonus naprosto wtf recenzi.
    • na sectore mas alt. recenziu 9/10 ak zvladnes slovencinu, ja osobne by som hodnotil hry podla poctu fps, to by konzolovky dostavali stabilne 30
      • sector ma objektivnejsie a lepsie napisane recenzie....na game.cz mi niekedy pride ze recenzant hodnoti hru podla toho ako si vyspal....ale v tomto pripade davam za pravdu games.cz som zhruba v polke a na tej hre nie je skutocnenic vynimocne tak 6-7 by sm tomu dal...
        • Fetoval si? Sector je odpad her nej zurnalistiky, hlavne co sa tyka recenzii
      • Tilwaen
        To je ještě lepší způsob hodnocení než Jackovo "kolik GB hra zabere na disku".
      • sector... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Fakt jsi poukázal na Sector? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Vážně?????
  • Jack1947
    Takto nakonec nedopadlo, možná z toho chtěli mít revoluci a nakonec to dopadlo jako takováto nemastná/neslaná filmová akce která si hraje s časem ... Upřímně kdo čekal že to bude nějaká pecka, už jenom to že se to snažily provázat se seriálem byl celkem malér...

Vzpomenme, na vlažné přijetí ALana Wake před lety, nicméně to byl menší malér holt už přestává platit pravidlo co známá úspěná firma (Remedy) to 100% kvality, sám Max Payne3 by mohl vyprávět, jak ani on nebyl všemi fanoušky přijat nejlépe.
    • Hru jsem vcera dohral k druhemu dilu serialu. Co pise recenzent je nekdy az podivne... zminim napriklad "hackera ktery busi do klavesnice, kdyz ma na obrazovce loading"...
      On tam ale nema loading, on tam ma okno s progress barem kopirovani, a zaber kamery je pouze na tento progress bar, tedy v uplne jinem okne muze naprosto klidne psat co chce...
      Dalsi vec... tohle neni kryci strilecka, tohle je akce... kryci je to asi jako tomb raider, ano muzete se schovat, ale brzy si pro vas prijdou...
      Serial ke hre... dobre serial nedosahuje holywoodskych aaa filmu nebo aktualnich serialu, ale porad dostavate ke hre dalsi kvalitni "produkt", ktery vam vetsina jinych her nenabidne...
      Az to vypada ze spolustu mechanik, ktere hra nabizi jako neco navic, recenzent nepochopil jako plus, ale jako minus... viz "ze slo vse sdelit in game animaci namisto pul hodinoveho videa"... to tam taky mohli dat tabulku s textem, a mohli jste si to precist a nemuseli kvuli tomu delat in game animaci... rozumime si? Me to prijde jako nepochopeni, nebo naopak az jako negativni zrecenzovani naopak pomalu kladnych vlastnosti...

Je plno veci se kterymi muzu souhlasit... kdyz se ceka abys nekomu otevrel dvere, tak ten dotycny je schopen ti co 10 vterin pripomenout dost neprijemnym tonem hlasu...

Jeate napisu samostatny komentar o grafice, zde bohuzel recenzent take uvadi mylne informace... :(
    • Vis, ze jsi autista?
      • Jack1947
        Proč ? protože ignorantni odmítají porozumět tomu co, nepíšu že jsou netolerantní nebu lenivý číst mezi řádky... *7*
    • stejnej osud jak alan wake, to jsem snad tenkrat cetl jeste v papirovych mediich, jak to bude netradicni a inovativni 3D adventura, k tomu takovy atmosfericky obrazky. no co vam budu povidat, nadhera

a pak vysla prumerna tupa tps s baterkou (jedinej prezivsi inovativni prvek) a qb je naemlich to samy nejspis, jak namlsani predem, tak zklamani zaverem...
      • Jack1947
        Jo, Alan Wake měl vlastně taky seriál předtím než vůbec začla jakoby hra... ten byl parádní ale měl inovativní věci tohle jen vzalo Bullettime a zážitek ušilo na míru popcorn divákovy - jak to začli dávat do spojitosti s tím seriálem věděl jsem že to začiná smrdět.
  • Mně se hry od Remedy nikdy nelíbily. Myslím, že na Maxi Payneovi se lidem líbil hlavně bullet time použitý ve hrách v době, kdy frčel Matrix. Jinak tam nic zajímavého nebylo. Čili nemyslím, že by se horšili, spíš to lidem pomalu začíná docházet.
    • nekromant33
      Stylizace, design úrovní, zábavná akce, překombinovanej ale "filmovej" příběh a samozřejmě bullet time. Úspěch minimálně prvního Maxe fakt nebyla náhoda.
  • 5/10 me uz se chce brecet fakt
    • MNE se chce brečet z tvé gramatiky.. hodnocení nějaké hry je poslední z tvých problémů, mladej
      • Mně se chce brečet z tvé interpunkce. *11*
  • S komplexní hratelností a o 100% propracovanějším systémem krytí v The Order 1886 se to nedá srovnávat. Jenom chybějící virtuální přirození ubírá minimálně dva body. Ale bod pro autora že tentokrát alespoň zmiňuje hratelnost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit