-
Po hodině hraní jsem to vzdal a otráveně jsem vypnul pc. Toho hlavního zkurvisínka nesympatického hrdínka, měli zastřelit už na začátku hry, aby jste už nepokračovali v tomhle herním fiasku. Za hru jste nevyplázli malý peníz a pokud hrajete na kartách do 7000,- , tak vám hra nepřesáhne 30 fps v průměru a to bez vyhlazování při ultra nastaveních a počítejte i s lagy. Příšerná optimalizace a grafika horší než u hry The Division. Pokud si tuto hru hodláte otestovat kupte si grafiky na úrovni gtx 980 ti a nejlépe 2x v SLI, aby jste měli pocit, že hrajete na ultra s 60 fps. Ale hnuj co nejde pořádně na grafice gtx 970 nemá smysl hrát.
-
Jeste bych se vratil ke grafice a opravil recenzentovi "blaboly" o 720p -> 1080p....
Rendering hry je zde trochu neco jineho nez jsme zvykly vidat jako standard, podiba se zpusibu ktery remedy pouzivali uz u Alan Wake... hlavni vrstva je 1080p (nejedna se o obycejny upscaling) a s tim ze nektere objekty nebo efekty mohou byt renderovany v 720p...
Navic je ale kazdy aktualne zobrazovany snimek porovnan s predchozim snimkem a ty jsou pak profiltrovany a prolnuty do sebe... vysledek je pak to co vidu hrac.... tento proces je podobny treba 100Hz a vice rezimy u tv, kdy jsou snimky duplikovany s cilem dosazeni vetsi plynulosti obrazu => telenovela efekt...
Zde ale v ramci filteringu u hry / kvality komprese snimani obrazu u televizi mohou vznikat a vznikaji obrazove artefakty pri rychlych zmenach sceny / obrazu -
Order má chuť do budoucna koupit ve slevě za 299, tohle nemám chuť ani pirátit na PC...
-
zatím nejhůře napsaná recenze kterou sem tu za celou dobu viděl. Autor se vyjadřuje superlativy. Recenzi měl napsat někdo jiný *12*
-
-
A právě kvůli takovým komentářům má občas smysl pročítat diskuze!*4*
-
-
Ono to už vyšlo? Úplně mě jakékoliv info minulo.
-
už když jsem to viděl půl roku zpátky v traileru .. nebyla tam jediná scéna která by mi řekla kup si mě .. Podle mě tuctovka .. a co se týče recenze mi to celkem potvrzuje
-
daniel - lžeš, česká média tomu naložila ještě víc a poprávu, je to průměrná slátanina...
-
-
Na Gamerankings.com je prumer z recenzi kolem 80% coz neni vubec spatne. Honzovi ta hra proste nejak nesedla :-)
-
-
Po 40 minutách čekání jsem to vzdal a odinstaloval. Nedoporučuju kupovat !
-
Samozřejmě, že tuto hru jsem ještě ani neviděl, ale když vidím reakce některých lidí.. pamatujte, že dneska ja April, a i různé noviny si dělají srandu nepravdivými událostmi. Počkal bych do zítra. Dneska nema smysl věřit věcem, co se kde napíšou :).
-
-
Bylo by to hezký vysvětlení, ale kurňa těžko říct. Jakože globální herně-novinářský žertík na účet této hry? Ono sice embargo mělo padnout na prvního, ale že by Remedy poslali s kopiemi i třeba vzkaz, ať si ze čtenářů udělají herní magazíny a weby hodnocením srandičku a pak se druhej den povysvětluje, že ta hra je ve skutečnosti hodně slušná a Remedy dostali svému umu? No komplot jak sviňa :D
-
-
To yb měli spíš dávat 10/10 a druhej den vysvětlit že si z nich hezky vystřelili, ne? :D
-
To by mohlo hru dost poškodit, kdyby i ty velké magazíny dali takhle nízké hodnocení. Už vidím jak se ruší předobjednávky po tisících.
Ale třeba je to jen upřímná recenze prostá jakéhokoliv hypu a na games se nebáli napsat pravdu :)
-
-