-
Apríl?!? Ne?!? Škoda *9*
-
takto mala dopadnut podla mna aj recenzia alan wake, podla mna silne precenovana hra
*samozrejme QB som este nehral, ale urcite to skusim o rok, dva... -
-
bx - nic si nepochopil, Alan Wake je jedna z nejlepších her.
-
-
Quantum Break may fail as a transmedia project. The 4 real action episodes start well but they get worse in the end. On the other hand, Quantum Break does achieve what it promised as a game: a fun combat system with cool time powers, it's graphically awesome and it has a great story. Sure, it will get as many fans as haters but that's the price of trying to do new things.
-
Jedná se o hru očividně podprůměrnou, proč tedy dostala 5/10 ? Co by si zasloužila je 3/10 s přimhouřením oka možná 4/10. Nechápu. *12*
-
toto je dost lacne od games
-
-
tadle hra má hlavně strašně nezajímavý a nudný nepřátele. Klasický SWAT scifi komanda, co jsou jak přes kopírák...
-
Mě se nejvíc líbil apríl na YT :D :D
-
Recenzi jsem nečetl a ani číst nebudu, ale koukal jsem na videorecenzi na IGN a na pětku to teda vůbec nevypadá. Nevím, co zde autorovi recenze jeblo, co mu vadilo apod. ale podle mě si takovýhle hodnocení zaslouží většina jiných her, ale ne něco od Remedy, co zní nejen skvěle nápadem, ale i vypadá skvěle hratelností.
-
-
"Nevím, co zde autorovi recenze jeblo, co mu vadilo apod."
možná to píše v recenzi *15*
-
-
takze jen dalsi splaskla bublina jak alan wake...
-
Quantum Break - Games.cz 5/10, Metacritic 78 .. The Order - Games.cz 8/10, Metacritic 63 .. no já nevim ale mne to příjde tedy trochu čudné *1*
-
-
Navíc, 78 na Meta. ještě takto ze ze začátku...to taky není žádný zázrak, takže ani tady nevidím problém.
-
A co s tím má společného metacritic? Opravdu se musí u každé recenze psát, že jde o subjektivní hodnocení?
Opravdu mi inteligence zdejších diskutérů přijde až směšná... -
-
Tak se vrať do školy nebo opraš základy českého slohu, tam se píše jednoznačně, že odborná recenze má být OBJEKTIVNÍ. Uživatelská recenze je subjektivní.
-
-