-
Proc zmizel clanek z hlavni stranky na games ?
-
-
Asi si nas nechtej znepratelit :-)
-
-
Nechápu proč jednoduše nepoužili tu jejich obrovskou a zdrcující sílu cloudu ke zničení Sony, tenhle brak by pak jel ve 4K/60fps a alespoň graficky by všem natrhnul zadek.... *1* *1* *1*
-
Ve Score dostala tahle hra vysokych 88%, je pry jeste lepsi nez Alan Wake a chvály jsou na ctyri strany :-)
-
-
Ve Score dají přes 80% každé blbosti, která jde spustit a člověk u toho neumře nudou. Tohle se u nich nikdy nedalo brát vážně a není snadné najít číslo, kde by nebylo hned několik hodnocení nad 90%. Zkrátka ve Score se skóre neřeší *1*
-
Tak Score má s honocením (a s recenzema vůbec) problém už delší dobu. Z hlavy vzpomínám například na až neuvěřitelně nekritickou recenzi na Dirt rally (výborná hra ale ne na 95%), NFS na konzole taky nezdravě vychválené, z druhé strany spektra třeba nikterak úžasná recenze na Dragons dogma (byť hodnocení 70% nepovažuju za nijak skandální) a nebo fail se Zaklínačem, kdy bylo už předem jasné, že hra dostane nižší hodnocení než kdekoli jinde jen proto že ji psal ten pablb Jan "Není to Dark souls takže je to naprd" Vrobel, za 17 let co Score kupuju jediný "šéfredaktor" který mě donutil pár čísel vynechat než tam dosadili Bludra.
-
-
Zaklínač 3 je šestková/sedmičková hra a jen díky hypetrain je tam, kde je. BTW kolik dostal Zaklínač ve Score, že tu brečíš?
-
-
Nevim jak si vedli starsi dily, ale sestistrankova recenze Zaklinace 3 dostala ve Score 82% a psal to Jan Vrobel. Dalsich 5 stran bylo o tom jak vznikal jeho cesky preklad a cosplay prevlek pro Alžbětu :-)
-
-
díky. 82% a nižší hodnocení? *1* Já čekal, že Vrobel tomu nasolil šestku.
-
-
s tím bych nepočítal, jelikož ty patche přinášely více bugů a glitchů než měla původní hra. Na trojku nemají, sry...
-
Honza by tomu dal urcite i vic, ale recenzoval to hned kdyz to vyslo. Od te doby CD Projekt vydal spoustu updatu a DLC, hodne toho vylepsil, pridal a nechteli za to pritom dalsi penize. Nedavno zverejnili, ze chteji byt treti nejlepsi vyvojarske studio a ja jim to preju.
-
-
-
-
olejnik ma taky už delší dobu problem s hodnocením
-
-
A autorem recenze je? Ceska media tomu pomerne nalozila, na druhou stranu... slovensky Sector krasnych 9/10. :)
-
-
Autorem je Tomáš Miklica a cislo vyslo dnes, ale na stancich bude az pristi tyden. Neco o autorovi recenze:
https://cz.linkedin.com/in/tom%2525C3%2525A1%2525C5%2525A1-miklica-a654a87a -
-
Dik za info, i link. Pise i pro Cinemu, tak se asi nechal oblbnout serialovosti. ;)
-
-
-
-
výborná recenze ....dozvěděl jsem se že to je 3rd person střílečka s krytím "který někdy nefunguje" (jak funguje a proč nefunguje toť ve hvězdách), někde/někdy tam otravujou přehnaně dlouhý hraný filmečky, příběh není dechberoucí záležitost kvůli který bych si vzal dovolenou, hratelnost nic moc (hmm, ale jaká ta hratelnost vlastně je?) a ...a ....nějak si nevybavuju co dalšího jsem se dozvěděl *1*
jako na tuhle hru nečekám ať už už vyjde, ale jsem zvědavej co z toho bude a tahle "recenze" mi poskytla fakt hodně relevantních informací jak na tom je *3* -
-
Ja chodim na games.tiscali.cz jen kvuli zpravam a diskuzim. Recenze, tematicke clanky i gameplaye ma daleko lepsi konkurence (a ani tam neni tolik priserne reklamy).
-
-
to já v podstatě taky, co se týká recenzí tak si vystačim s uživatelskýma na steamu protože stejně všechno kupuju tam..... tohle byla první recenze kterou jsem si tu přečet po hodně dlouhý době (na steamu jsem quantum break nezaznamenal takže jsem si ji rozklik tady když jsem ji zahlíd) a zrovna zásah do černýho *1*
-
-
-
Tady se po dlouhé době neshoduji z recenzenty a musím říct, že hru jsem si parádně užil. Seriál byl sice béčkový, ale nic hrozného. Přestřelky mě nesmírně bavily a příběh byl super. Hráno na XboxOne. Za mě 8,5/10
-
-
Mě to přišlo jako strašnej kentus. 4/10
-
s recenzenty*
-
-
Apríl nebo normální nepřestřelená recenze?
Doufejme že to druhé. Dobře se to četlo a díky za postřehy ohledně "seriálových" vsuvek mezi herními pasážemi. -
Stejně jako u Orderu si počkám na výraznou slevu. Jako oddechovku za 15-20$ bych to zkusil.
-
som mrtvy, ze?
-
-
Ano.
-
-
Hnus, cisty hnus pan recenzent. Kazdy recenzent by mal mat svoj vlastny uceleny (a co najobjektivnejsi) system na hodnotenie hier. Dat orderu 8 a tomuto 5 je ako naplnit pusu cerstvym fekalom a snazit sa rozpravat. Presne takyto bordel degraduje cely games.cz
-
-
Ježiš tak si tuhle hnusnou a blbou hru kup a nevotravuj tady, brání ti v tom něco? A dobře ti tak, pak si doma buď nasranej sám na sebe že si vyhodil peníze za takovou blbost. Komu není rady, tomu není pomoci...
-
to jako srovnáváš Remedy s tvůrci Order, pro který to byla první velká hra? Já bych za tenhle shhit napálil Remedy ještě méně, jelikož tam nefunguje ani technická stránka, textury se nanačítají atd.
-
-
No, ide o to kto ako vidi hry. Pre niekoho je dolezity pribeh a vobec si nevsima jemne graficke detaily, druhemu je pribeh fuk, bavi ho prepracovana fyzika atd. Podla videi hra nevypada na priemernu, je detailne prepracovana aspon graficka a fyzikalna simulacia. Ale druha vec je ake je to hrat? To este neviem. Max Payne ma velmi bavil ale Alan Wake vobec.