Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    ano, ale ten duraz na to jak jsme kul a brutalni a jak si muzu upgradovat vzhled brneni bych radsi nahradil tim s cim zajimavym se setkam. vyse zminene veci nejsou zajimave skoro vubec.
  • Vážně? Ani mi nepřijde, spíše řekne tunu nových informací, ukážou nový gameplay a naláká na hru. Navíc z něj čiší radost z té práce.
  • Black_Hand
    problem je, ze to prezentujou moc vazne. kdyby tu prezentaci vzali vic nadsazene, tak by to bylo lepsi.
  • To jsi výjimka, já osobně se díky němu alespoň u těch videí bavím. A jak jsem psal, oni to potřebují prodat a řekl bych, že to se jim daří.
  • Black_Hand
    jasne, ale tendle specificky styl prezentace mi nesedi.
  • VirglCZ: Jak píše výše Marek, velkofilm je to nejhorší, co by se Warhammeru mohlo stát. Navíc GW nedává licenci každému (díky Císaři, že Blizzard ji nedostal), takže Hollywoodu ji dá opravdu stěží...
  • Oni tu hru potřebují prodat, takže podobné rozhovory by měl dělat někdo jako Cliffy, protože umí lidi zaujmout, vžívá se do té hry. Jenže pak jsou tu lidé jako Todd Howard (uspávač hadů), kteří mluví o jejich nové velké hře a já u toho usínám. Prostě pokud chceš něco prodat, musíš umět zaujmout.
  • Proč si téměř každý myslí, že Fire Warrior byl špatný? Já se u té hry skvěle bavil.
  • Tak Ragnar měl problém, že byl berserkr, u nichž je vcelku normální, že naběhnou do skupiny nepřátel a rozseká je - jelikož Space Wolves vycházejí ze severské mytologie, kde to bylo naprosto běžné, tak je to normální.

Velký extrém ještě byl Njal Stormcaller, který sám porazil armádu Chaosu a Bloodthirstera... Ono jde hodně o to, zda je daná kniha psaná o běžných Mariňácích nebo o hrdinech, kteří i v deskové verzi hry jsou hodně silní.
  • Černá je maximálně zaschlá, i podle knih.
  • Odpovídal jsem Ti již asi 4x na to... Původně byla krev zelená v obou verzích Warhammer, ale lidé ji obvykle malovali červenou a vcelku rychle se to na té červené ustálilo, protože červená na zelené je vidět lépe než zelená na zelené.
  • XorxoxTalarius
    Uz se nemuzu dockat, jak budu v multiplayeru za Chaos masit Adeptus Astartes :D Jinak s kazdym videem se tesim vic a vic. Prece jenom poradna akcni hra z Warhammer sveta tady od dob Space hulku nebyla (Fire Warrior nepocitam)
  • Thunder Hammer a štít používají Terminátoři, ne klasický Mariňák.
  • Black_Hand
    ok
  • sakra, to mela byt odpoved na prispevek VirglCZ uplne dole :/
  • tak to jsou hlavne texty v kodexech ktere jsou takhle prehnane, viz treba posledni Grey Knights kde Draigo beha po warpu, vypalil Nurglovu zahradku, sundal Mortariona a vyryl mu do srdce (mecem!) jmeno, to s tou branou byl zase Calgar myslim. Samozrejme hlavne zalezi autor od autora, nekdo se snazi pojmout marinaky civilneji, nekdo z nich dela super nabusene borce (viz treba knihy o Ragnarovi, kolikrat tam ctes jak vlitnul do davu nepratel a sam jich 20 rozsekal na krvave kousky, presne takhle ta hra vypada :)

jinak co se tyka "velkofilmu", to by nejspis znamenalo prodat prava na filmove zpracovani 40k holywoodu, coz znamena dat jim veskerou kontrolu a nechat je to delat "po jejich".. zeptej se fanousku Dungeons&Dragons jestli je to dobry napad ;)
  • me by se to libilo, za orky hraju stolni hru a rad bych si za ne zahral i MP :D
  • Tak ve klasickém Warhammeru (ne 40 000) trpaslící používají na orky oslovení Grobi, a pokud vím, mají tam krev černou...tedy podle knížek od Black Library, nevím jaké jsou aktuální pravidla GW.
  • No jo, ale představ si, že bys musel kvůli balancování týmu hrát za orky... Komu by se to líbilo? *15* Jestli máš na mysli spíše kooperaci (několik hráčů proti hromadě AI orků), tak o té v tom videu mluví, že o ní uvažují, možná na to bude i nějaký speciální multiplayer mód...
  • Tak já mám osobně rád jak stolní hru, tak knížky (a že jsem jich přečetl hodně), a na něco takového jsem nenarazil...samozřejmě že tam musí být zesílení, přece hlavní hrdina nemůže jen tak zemřít, ale zase takový rozdíl to není...alespoň mi to nepřijde...
    A je to akce zaměřená primárně na konzole, to jde poznat, ale ten multiplayer by nemusel být špatný...uvidím jaké budou recenze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit