Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ultramarines, ano, měl jsem na mysli nějaký hraný snímek s vyšším rozpočtem, alias "Velkofilm".
  • Black_Hand
    film uz je. renderovany.
  • myslis groty? ty maji v posledni edici nebo dvou podle GW cervenou krev, asi ustoupili z konceptu zelene krve protoze se blbe malovala na zelenou kuzi ;)
  • Me to tedy spis v nekterych aspektech zavani konzolovkou nez PC, jinak jsem skalni priznivec stolni hry a libi se mi to (akorat jedna z mych armad jsou orkove tak tezce nesu jak je tam kosi po stovkach ;).. jasne ze to treba brat trochu s nadsazkou, nebo spis tak ze stolni verze musi byt nejak vybalancovana tak tam nemuzou udelat z marinaku takove nabusence, tak se to vynahradi v knizkach a hrach (takovy ty pribehy jak jeden marinak branil den a noc sam branu a pozabijel pritom 10.000 orku, to je presne tahle hra :)
  • NonSuch
    hm, az do tohledle videa jsem se na to dost tesil, tohle ale vypadalo neuveritelne genericky, jedna seda mistnost za druhou a tri pohyby ktere se porad opakovaly, doufam, ze to je jen nestastne zvolena cast hry nebo neco...
  • Znova stejná otázka? Proč maj grobi červenou krev??
  • Ted koukam ze tam v MP nebudou orkove, jen Marinaci a Marinaci s bodaky.. to me teda zklamalo :/
  • Já myslím, že to naopak může Warhammeru přinést fanoušky navíc, a trochu zkomerčnit, že se třeba časem dočkáme i nějakého toho filmu *5*
    Skalní příznivci klasické stolní hry to přece jen hrát nemusí... *3*
  • udělat z toho pc akční hru(můj názor)
  • Oj, promiň, asi jsem to nedočetl, dělám více věcí tak jsem si to neuvědomil *4*
  • No tak nosí ho sice v jedné ruce, ale při boji už používá obě, to by se dalo tolerovat...Mě by zajímalo jestli tam bude přístupná i Terminátorská zboj, jinak to nevypadá špatně...Jen by ti orkové měli být o něco větší a přece jen silnější, a taky nechápu proč to není více brutální...přece jen je to hra z Warhammeru, tak jsem se těšil na trošku detailnější masakr *9* *15*
  • Dreda tady asi jen v MP protoze by z nej nemohl vystoupit :)
  • Ale Dreadnaught nebo Predator by ridit mohl.. nebo Vindicator, to by bylo dobry maso :)
  • ne neni, klasicka kombinace je Thunder Hammer a stit, ale kapitan muze mit i TH a bolter nebo druhou zbran na CC, klidne dve kladiva kdyz chce hrat drsnaka :D
  • no vzdyt to pisu, snad je aspon uvidime v akci
  • Adeptus Astartes neřídí Titány *3*
  • Já vím, že je to jen hra. Ovšem Thunder hammer je obouruční zbraň. Vůbec nechápu proč tedy má k dispozici bolter? Pochopil bych bolt pistol, ale bolter? Nemluvě o jeho specifikacích. Tady zase někdo nešel do hloubky univerza :/ Hra, ale vypadá dobře a určitě bude super pocit kosit zelený kůže po desítkách :D
  • Proc se nikdo v tech rozhovorech nezepta jestli tam budou nejaka vozidla?? Libila by se mi mezihra s rizenim jednoho z tech titanu ale chapu ze vzhledem k "pravidlum" 40k univerza je blbost aby marinak ridil titana.. snad je alespon ukazou v akci v nejake vetsi bitve :)
  • Black_Hand
    eh, proc kazdej komentar od vyvojaru k tydle hre zni jak pro totalniho trotla. takovej ten pritroublej styl cliffa blezsinskyho, kdyz prezentuje gears of war.
  • jak? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit