Přejít na výpis diskuzí

Rage 2 je střílečka se srdcem DOOMa – dojmy z hraní na E3

16.6.2018 | Patrik Hajda

27 příspěvků

- 

Nevím... mě Doom také nesedl. Glory kills mi přišly až moc šílené, ale hlavně kvůli té frenetické rychlosti. Nevím... mě Doom také nesedl. Glory kills mi přišly až moc šílené, ale hlavně kvůli té frenetické rychlosti.Level design bych neřadil, protože i původní lvl design nebylo nic světoborného. Prostě taková pocta klasice. 
- 

Doskočilo pár textur než ses k nim přiblížil ale jinak ok...

- 

Trochu se bojím, aby největší část herní doby znovu netvořily marné snahy o nějaké rozumné rozchození hry. V jaké stavu bylo Rage ještě dlouho po vydání, na to asi pamatují všichni.
- 

první díl byl odpad, nějak mě rage 2 neláká

- 

Souhlas ale to bude i tím že třeba tě tenhle druh her nebaví... respkt baví tak první 2 hodiny. Potom je to celé jak přes kopírák znova a když si myslíš že je užž konec další místnost a jede se po bosovy znova 😬
- 

Hm, taky názor, sice totálně mimo, ale názor
- 

Jsem jediný , kdo tvrdí , že Doom2016 teda rozhodně nemusí ?Ta hra byla taková "jednoduše brutální" , rozšířený koridor , redesign nepřátel k pláči , a teleportační hnízda jako zpestření hratelnosti "jdi za nosem a užij si quickklickeventy" .... Prostě nextgen pro lobotomiky co chválou nešetří. I ten soundtrack byl příhodně neposlouchatelnej (A to se mi Fear Factory v Carmageddonu fakt líbili) . Takže , jen doufám že Rage 2 si z Dooma vezme jen tu brutalitu a otevřený svět i gameplay z Borderlands si ponechá ....