Přejít na výpis diskuzí
Rage 2 je střílečka se srdcem DOOMa – dojmy z hraní na E3
16.6.2018 | Patrik Hajda
27 příspěvků
-
Nevím... mě Doom také nesedl. Glory kills mi přišly až moc šílené, ale hlavně kvůli té frenetické rychlosti.
Level design bych neřadil, protože i původní lvl design nebylo nic světoborného. Prostě taková pocta klasice.
-
Doskočilo pár textur než ses k nim přiblížil ale jinak ok...
-
Trochu se bojím, aby největší část herní doby znovu netvořily marné snahy o nějaké rozumné rozchození hry. V jaké stavu bylo Rage ještě dlouho po vydání, na to asi pamatují všichni.
-
první díl byl odpad, nějak mě rage 2 neláká
-
Souhlas ale to bude i tím že třeba tě tenhle druh her nebaví... respkt baví tak první 2 hodiny. Potom je to celé jak přes kopírák znova a když si myslíš že je užž konec další místnost a jede se po bosovy znova 😬
-
Hm, taky názor, sice totálně mimo, ale názor
-
Jsem jediný , kdo tvrdí , že Doom2016 teda rozhodně nemusí ?
Ta hra byla taková "jednoduše brutální" , rozšířený koridor , redesign nepřátel k pláči , a teleportační hnízda jako zpestření hratelnosti "jdi za nosem a užij si quickklickeventy" ....
Prostě nextgen pro lobotomiky co chválou nešetří. I ten soundtrack byl příhodně neposlouchatelnej (A to se mi Fear Factory v Carmageddonu fakt líbili) .
Takže , jen doufám že Rage 2 si z Dooma vezme jen tu brutalitu a otevřený svět i gameplay z Borderlands si ponechá ....