Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

naštěstí nemáš PS4, takže si days gone nikdy nezahraješ a nezjistíš, že to je tisíckrát lepší hra, jak trapný rage 2

• zasadni chyba, ze tam nedali zombies jako v days gone

pak by taky mohli vydavat neschopnou ai za zamer a melo by to 9/10

• Veskoslav

Tehdy byly anonymní účty bez registrace.

• V něčem je lepší, v něčem je horší. Gunplay a souboje jsou vynikající, ale svět je jenom další "big empty sandbox", kde člověk vesměs jenom čistí outposty od nepřátel ala Just Cause/Far Cry.

• Je hudba hezká, pro mě je hezká a říká se, že hudba povznáší ducha/duši. A hudba=matematika je to soubor vlnových funkcí. Bůh pak je suma těchto funkcí nebo syntéza, řekl bych, takže ano Bůh je asi matematik - jak to bylo s Architektem v Matrix 3. No a objektivní=pravdivé? To musíš definovat, co je pravda. Musí se definovat tento pojem.

• A platí, že objektivní = pravdivé?

- protože pokud ano, tak platí, že Bůh je matematika 😀

• maros.goc

Recenzia a hodnotenie ostro kontrasuje s textom, ktorý Games.cz uviedlo na Facebooku

"Rage 2 se id Software a Avalanche naštěstí povedlo. Naši recenzi si budete moct přečíst už brzy."

• Co vím, tak u Skyrimu bylo cca 1000 příspěvků u recenze. Já vím, tohle je RPG, ale principiálně připomíná Skyrim.

• A můžeš to trochu rozvést? Dost váhám, jestli si to koupit.. (jednička mě moc bavila)

• taky mě to napadlo 😂
  • Veskoslav

Co je to objektivní hodnocení? U recenzí je to vždycky subjektivní hodnocení daného jedince...

Navíc kdyby to nenapsal podle tvého gusta, tak by jsi hned psal bláboly o tom, jak je to neobjektivní "hlupák" a jak může dělat recenzenta...

• No teda čekal jsem více reakcí, to všichni koukají na hokej nebo co? :-)

• Fakt by ma zaujimál názor Martin Bacha, človeka, ktorý recenzoval jedničku, pretože s názorom recenzenta dvojky absolútne nesúhlasím.

• Imho k horšímu, podle traileru to s Rage I nemá pranic společného...

• Lukass

Opet Jan Slavik,  opet skvela maximalne objektivni recenze i hodnoceni. 

Adam Homola by se mel ucit,  jak se recenzuji hry. 

• yeniczek

A k lepsimu nebo k horsimu?

• VELMI se to liší od jedničky. Velmi.

• Podle obrázků to vypadá přesně tak, jak bych chtěl. Možná trochu horší grafika než v Rage1, jsou tam ale buginy, jednotlivá místa, kde se střílí. Takže prostě střílečka s občasným přejížděním buginou. No super, jako jednička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit