-
naštěstí nemáš PS4, takže si days gone nikdy nezahraješ a nezjistíš, že to je tisíckrát lepší hra, jak trapný rage 2
-
zasadni chyba, ze tam nedali zombies jako v days gone
pak by taky mohli vydavat neschopnou ai za zamer a melo by to 9/10
-
Tehdy byly anonymní účty bez registrace.
-
V něčem je lepší, v něčem je horší. Gunplay a souboje jsou vynikající, ale svět je jenom další "big empty sandbox", kde člověk vesměs jenom čistí outposty od nepřátel ala Just Cause/Far Cry.
-
Je hudba hezká, pro mě je hezká a říká se, že hudba povznáší ducha/duši. A hudba=matematika je to soubor vlnových funkcí. Bůh pak je suma těchto funkcí nebo syntéza, řekl bych, takže ano Bůh je asi matematik - jak to bylo s Architektem v Matrix 3. No a objektivní=pravdivé? To musíš definovat, co je pravda. Musí se definovat tento pojem.
-
A platí, že objektivní = pravdivé?
- protože pokud ano, tak platí, že Bůh je matematika 😀
-
Recenzia a hodnotenie ostro kontrasuje s textom, ktorý Games.cz uviedlo na Facebooku
"Rage 2 se id Software a Avalanche naštěstí povedlo. Naši recenzi si budete moct přečíst už brzy."
-
Co vím, tak u Skyrimu bylo cca 1000 příspěvků u recenze. Já vím, tohle je RPG, ale principiálně připomíná Skyrim.
-
A můžeš to trochu rozvést? Dost váhám, jestli si to koupit.. (jednička mě moc bavila)
-
taky mě to napadlo 😂
-
Co je to objektivní hodnocení? U recenzí je to vždycky subjektivní hodnocení daného jedince...
Navíc kdyby to nenapsal podle tvého gusta, tak by jsi hned psal bláboly o tom, jak je to neobjektivní "hlupák" a jak může dělat recenzenta...
-
No teda čekal jsem více reakcí, to všichni koukají na hokej nebo co? :-)
-
Fakt by ma zaujimál názor Martin Bacha, človeka, ktorý recenzoval jedničku, pretože s názorom recenzenta dvojky absolútne nesúhlasím.
-
Imho k horšímu, podle traileru to s Rage I nemá pranic společného...
-
Opet Jan Slavik, opet skvela maximalne objektivni recenze i hodnoceni.
Adam Homola by se mel ucit, jak se recenzuji hry.
-
A k lepsimu nebo k horsimu?
-
VELMI se to liší od jedničky. Velmi.
-
Podle obrázků to vypadá přesně tak, jak bych chtěl. Možná trochu horší grafika než v Rage1, jsou tam ale buginy, jednotlivá místa, kde se střílí. Takže prostě střílečka s občasným přejížděním buginou. No super, jako jednička.