Přejít na výpis diskuzí
Rage odmění prvokupce, nepotrestá bazarový prodej
12.8.2011 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Taky se priznam, ze nechapu, jak poznaji "prvniho kupce"...
-
Blbosti pises ty. Kdyz cokoliv vyrobim, mam pravo urcit, jak a kdo bude muj produkt pouzivat. Jestli do podminek dam, ze to nesmis dale prodat, tak mas smulu. Bud to akceptuj nebo ten produkt nepouzivej.
-
"Problém bazarových her je čím dál aktuálnější"
a kdo ten problém uměle vykonstruoval, pane novinář? to nevíte?
já s bazarovým prodejem žádný problém nemám *5* -
Co řešíš, dáš bráchovi hru i s klíčem ne? Váže se to snad na HW?
-
To co jsi napsal je blbost. To je jak v tomto státě jen všchny prachy prožrat. Mají si hlídat rozpočet a náklady na výrobu produktu. Nikoho, naprosto nikoho nezajímá kolik jsi dal do výroby produktu peněz, jednou daný produkt prodáváš za určitou sumu a je neetické požadovat další peníze. Tohle je dle mého nekalá konkurence, jak k tomu přijde firma co žádná taková omezení nemá!
-
Berte to tak, ze nekupujete hru, ale jen licenci na hrani. Tedy svoleni hrat jejich hru (vy osobne). Zkuste pochopit, ze naklady na vyvoj jsou obrovske a pocet prodanych kusu nejasny. A prodeje nezalezi jen na kvalite hry! Cena hry se odviji od mnoha faktoru. A jeden z nich je i cena podobnych her na trhu, nakupni sila trhu apod. Takze i kdyz moje hra stala pri vyvoji 2x tolik, protoze je 2x lepsi nez konkurence, nemuzu ji prodavat 2x draz, aby se mi zaplatila. Nikdo by ji nekoupil. Takze pujde ven za nizsi cenu (za cenu beznou na trhu), ovsem pokud si ji lidi budou kupovat od sebe navzajem, tak proste prodelavam. DLC ocividne tolik netahne, protoze prichazeji dalsi "motivace", jak nutit lidi koupit si licenci od distributora.
-
Jéžiš no děkujeme. To jste hodní. Ruku líbám...
Tohle je tak absurdní doba. Co je špatného na modelu koupim > je to moje > dělám si s tím co chci? Ještě bych zavedl nepřeskočitelný reklamy a varování jako u filmů. A třeba příplatek za používání prostředního talčítka myši. Otisk prstu a poslání všech osobních údajů výrobci.
Necápu. Snad si koupim klíč a jestli ho někomu dám nebo prodám je snad moje věc. Používán bude stále ten jeden klíč. -
Chci PC demo, snad vyjde a nebude zase pozadu oproti konz. demům, jinak je u mě zkušební verze ta, která vyjde coby plná někde na torrentech atd. a na nějaké bonus poklopce *1* jim kašlu, ty budou určitě odemčené v pirate edition *3*
-
me to prijde vcelku rozumne, demenci bych nazval prave online pass
-
Na hře či jakémkoli jiném už jednou prodaném produktu nemají co rejžovat, jednou jí prodali a musí se s tím smířit, automobilka má taky smůlu, když si náhradní díl koupim někde mimo a jí z toho nic nekápne.
-
demence toto
-
dlc
-
jenze u automobilu se rejzuje z nahradnich dilu z ceho pak ma rejzovat hra? :D
-
Varianta b) mi přijde jako hloupost, já bych to klidně oželel. Varianta a) - diskriminace a nechutná. Co kdybych chtěl nějaké hry věnovat například bratrovi, protože už na ně nemám čas ani chut? Tak budou k ničemu? To je ubohé.
Na co si stěžují? Auta se taky prodavají po bazarech. Stačí dělat kvalitní věci a hry se prodávat budou sami. -
Příjemný způsob :)
-
Bravo!