Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    pro me hra roku a jeste bych se chtel zeptat jestli uz neni nejakej patch na ty textury? to prepisovani rageconfig se mi zda moc slozity

uz se tesim na konec rijna az mi ju mama koupi *14*
    • SA-reg
      Jindro, brácho, vyser se na to.
    • mama? *8* v 18ti ti hry kupuje mama? Nebo mas narozeniny? Anebo je ti teprv 10? Preci nejsou tvi rodice tak nezodpovedni a nebudou diteti kupovat hry urcene od 18 let! *1*
      • genki.sudo
        A co ti je prosim ta do toho ?
        • Ohrozovani mravni vychovy ditete je dulezita vec, ke ktere by okoli nemelo byt slepe. Ve fungujici obcanske spolecnosti nejsou lide navzajem k sobe lhostejni. Jindra bude asi pripad pro socialku.
        • vubec nic je to jejich vec to bylo jen takove popichnuti *3*
      • jindra.veliky
        moje mama na tohle nehledi a asi ani netusi ze neco takovyho existuje. bud s ni du vzdycky do obchodu a reknu co chci anebo to obednam pres internet a ona to pak jen vyzvedne. *4*
  • Zaujímalo by ma na akých zostavách to hráte. Ja mám AthlonX2 5000+@3100 MHz, ati 3870, 2GB RAM. Nečakal som, že mi to pôjde nejak super, ale to preblikávanie textúr a pod je strašné - skúšal som všetko možné. Fakt dobrá kúpa :(
    Niečo takéto: http://www.youtube.com/watch?v=-PJunSmDGwc
    • Ja mam Intel C2D @ 2800 MHz, NVIDIA GTX 275 s 896MB a 3 GB RAM, Windows 7 32 bit a doskakovali mi textury tiez (upravou configu sa mi viacmenej podarilo to odstranit, ale nie uplne, aspon na znesitelnu uroven a dal som aj beta ovladace od Nvidie). Po aplikovani patchu zacali textury zase doskakovat, navyse sa pridal dost znacny tearing (takze som zase musel zmenit config). Takze nie je pravda, ako sa pise v recenzii, ze problemy maju len ATI karty a ze patch tie problemy odstranuje. A co som cital fora, robi to aj na totalne high-endovych zostavach. Takze je to zase pripad ako GTA4, ze niekomu to ide a niekomu nie a nikto nevie preco. Ta hra je jednoducho technicky zmrvena, naozaj neviem, ako sa robil ten betatesting.
  • Core
    Díky Martinovi za recenzi! Chtěl jsem se zeptat (kohokoliv), zda nemáte tušení jestli vyšel nějaký artbook k Rage? Jsem jejich sběratel a ačkoliv Rage si na svém ntb nezahraji, tak z videí, vývojářských deníků a screenshotů na mě působí architektura a design naprosto skvěle. Artbook bych si nechal líbit... Tipy pod tento koment, díky všem! *3*
    • Mato1987
      bohužial nič také sa zatiaľ nechystá, viem len že v uk vyšla zberateľská edícia kde je making of DVD, nejaké sada komiksov naviac.
      Ale ten artbook sa pri tejto hre priam žiada, to teda nadmieru súhlasím :)
      • Core
        Viď?! Tak to je škoda. No nic, to se nedá nic dělat... Díky.
  • Hele a co něco k AI ? To co jsem hrál tak mi připadalo velice slušné... Možná by stálo něco doplnit neboť je třeba zajímavější než v takových Borderlands
    • jindra.veliky
      jj umela intelegence se povedla a ja porad vidim jak ti banditi a mutanti meni svoje ukryty a schovavaji se nebo je dobry a to semi fakt stalo kdyz jsem se jednou schoval banditovy ktery me chtel dostat tou zapalenou basebolvou palkou za sloup a on me nevidel a bezel proste dal a zazdi se pak zastavil a pohlizel se po me a pritom furt rval a pak kdyz sem se ukazal tak na me hned vybehl zpatky. husty
      • V tomhle je právě ta hra úžasná... Všechny ty animace... např když se bandité zmateně stahují a teď maj problémy běžet nebo nevědí kam dřív... Authority vojak ze štítem, který kryje ostatní... Mutanti, který vám jen tak nenaběhnou do rány...
  • Asi nejhorší recenze na Games vůbec. Je to v podstatě pernamentní negativní kritika, občas proložená tvrzením, že i když to vlastně stojí z většiny na houby, jsou některé aspekty hry méně otravné, než by se na první pohled zdálo. Po přečtení recenze nemá čtenář absolutní nárok zjistit, čím si hra vysloužila 8/10, kdyby tam to hodnocení nebylo, tipoval bych, že tomu autor dal stěží 5/10.

Osobně téměř se vším, co je zmíněné v recenzi souhlasím, jen mě naprosto zaráží její výpovědní a orientační hodnota, které je někde na bodu mrazu. Jsem jediný komu to tak přijde?
    • smejki
      porozumění psanému textu je učivem prvního stupně základní školy, ne?
    • V porovnani se ostatnima hrama je RAGE opravdu nuda. Pekna grafika, to je co se na teto hre da ocenit. Bohuzel pribeh a pocit, ze to byla skvela hra a nekdy si ji zahraju priste ve me nezanechala. Jeste, ze ji prodavali tak levne.
      Zlaty Dead Island nebo Borderlands..
    • Možná ji musíme chápat v kontextu toho jak se při hraní autor cítil.... *3*
      Cituji:"Větší problém byla monumentální střevní chřipka, která Martina skolila po prvním dni hraní (s kvalitou RAGE to snad nemělo nic společného)...."
      *5*
  • Muzu se zeptat na jake sestave hral recenzent tuto hru? Myslel jsem, ze ta hra vypada pomerne tristne pouze na mem starem zeleze, ale kdzy se divam na galerii, tak to neni o nic lepsi....
  • Preco mam taky pocit, ze pri tejto hre sa zase negativa opisuju ako pozitiva a ze vysledna znamka nejako nekoresponduje s textovou recenziou? Lebo ID Soft?
  • a mě rage nefunguje pořád....mám notebook s AMD grafikou a s corei5 a prd....:)
    • fallout
      Notebooky nejsou určené k hraní her, přesto že se prodávají jako ,,výkonné herní notebooky,, je to vždycky riziko. Jedna hra tam půjde druhá ne... na zadních stranách obalu her výrobci často upozorňují, že za kompatibilitu s přenosnými PC neručí. Já sem si svého času koupil taky ,,herní noťas,, za 30 000,- a půl roku na to vyšlo GTA IV a já zjistil co je to SLIDE SHOW. Takže se od té doby hraní her na noťasu vyhýbám jak čert kříži... *3*
      • No tak zrovna GTA IV je extrém, kterej pořádně nešlapal ani na výkonejch stolních mašinách té doby:D Vím o čem mluvím:D
      • ales.smutny
        Dovolím si oponovat, můj současný držák zkousne všechno naplno.... s výjimkou nového Sturmovika, ale to je kapitola sama pro sebe...:)

Já bych nebyl krátkozraký, notebook je pořád počítač, jde jen o to, co v něm je.
        • Je to vždycky riziko. Chlazení bývá poddimenzované, grafika nebo cpu mohou být "dynamicky" taktované atd. Neříkám, že nejde koupit dobrý notebook na hry, ale člověk se v tom musí relativně dobře orientovat a zjišťovat dost věcí, aby si byl jistý...
      • mám notas koupenej za 20 tis. před 2 rokama (Core 2 Duo , Ati 1GB) a ještě se neobjevila hra s kterou bych měl problém ;-) (zrovna to GTA IV dám na střední/vysoký) i Rage mi jde po patchi v poho
        • fallout
          Ok, tak buď rád... *3*
  • Mato1987
    Po slabšom začiatku som momentálne tak v strede deja a hry celkovo a hra ma tak chytila ako to spravil za pár rokov snáď len half life 2.
    A zatial to je pre mňa 10/10 a to aj napriek tomu, že som mal určité problémy technického rázu, ktoré som ale jednoducho obišiel príkazovým riadkom :)
    Táto hra má obrovský potenciál aj napriek občasnej repetetívnosti je to pre mňa klenot medzi súčastnými hrami.
    A tá geniálna zbraň wingstick sa mi náramne podobala na čepeľovitý bumerang toho chlapca z druhého dielu mad maxa :) A jedna kratšia misia mi mad maxa aj tak trošku pripomenula :)
    • No střílení ve hře ujde, ale příběh je naprostá debilita a konec hry je velké zklamání, jen doporučím jednu věc, s ničím nešetři, utrácej, používej lepší munici, konec příjde aniž si to uvědomíš a to bez větších potíží.

Zklamání. I kdybych ignoroval všechny technické problémy (neměl jsem je naštěstí, GTX570), tak by hra dostala maximálně 7/10. Pro hráče s ATI/AMD vybavením 4/10, nekupovat, počkat měsíc až bude vše opraveno....
      • Mato1987
        Jasne, game design je spravený presne podľa môjho gusta, a ak mám pravdu povediať zatiaľ som sa dostal najviac ku tým výbušným brokom a hrám skoro len s tým a je to jedna radosť :)
        No koniec je dúfam ešte ďaleko, a dúfam, že nebudem sklamaný ako si bol po dohraní ty :)
        inu veľa ľudí sklamal príbeh a najmä koniec mafie II ale podľa mňa to bolo ok, aj hra bola skvelá. Hovorím je to len uhoľ pohľadu ako sa na danú hru pozeráš, mňe zase nesedí nový fallout vôbec a to isté môžem povedať o tých vesmírnych blbostiach typu mass effect a tá hovadina ass asins creed :)
        Podľa doterajších poznatkov, hru hodnotím veľmi pozitívne a dúfam teda, že ma ten koniec akosi nezaskočí :) a ak by aj áno, rage si kľudne prejdem znova zo 3 krát :)
        • DarkHawk
          Pro mě to jsou výborné tituly kterým Rage nesahá ani po kotníky, Takže mám na to opačný názor. Nechtěl sem to srovnávat, ale nedal si mi na výběr. *1* Teda kromě Falloutu toho nového ten mě nebavil.
          • Mato1987
            V pohode 100 ľudí 100 chutí a s tým novým falloutom som s tebou za jedno :)
      • DarkHawk
        Čekat měsic až to opraví? *1* To víš že jo na to se jim mužu vysrat. Potom přijde AC:R,SR3,Batman. Tak si na Rage ani nevzpomenu. A hrál sem to i s těmi problémy souhlasím s verdiktem.
        • Mato1987
          Hmm, vieš čo? ja na opravný patch pre FIFA 12 čakám už druhým týždňom(od 27 septembra) a stále to nemôžem nie že hrať ale ani spustiť :D
          a tie hry čo si vymenoval sa podľa môjej skromnej a čisto SUBJEKTÍVNEJ mienky môžu akurát tak strčiť do pierdole :)
  • Authority = Crimson Lance (Borderlands). Toto je naprostá kopie a to se vším, vypadají naprosto stejně, motivy velmi podobné, chování stejné, technologická dominance.
    • No me to spis mnohem vic pripomina Fallout - misto jaderne valky meteorit, misto vaultu archy a misto enklavy authority. Nicmene se to hraje dobre takze mi to nevadi.
    • fallout
      Nechápu jak to můžeš srovnávat s komiksovkou Borderlands...
      • Přečti si prosím znova co jsem napsal. O grafice nepadlo ani slovo.....
        • Piggsy
          Bongo: O grafice nepadlo ani slovo, ale napsal jsi, že vypadají naprosto stejně. Tak jak? *7* *15*
          • Celé ty 2 organizace jako by si z oka vypadly. Nevím, kdo kopíroval od koho, Borderlands vyšlo o 2 roky dřív,a le zase na Rage se dělalo 6-7 let. Jde o to, že jsou uplně stejní, modely postav, strojů, chování, jejich politika, zaměření. O to mi de, to v jakém enginu jsou zobrazené mi je u dupky.

Prostě nevidím v nich rozdíl a to mě docela zaráží.
            • Uplne rovnake modely, myslene ze je to chlapik v brneni a buchackou? :)
              http://images.wikia.com/borderlands/images/d/d4/Lance_Infantry01.png http://www.kingdoom.de/joomla/images/stories/rage_gegner/rage_authority.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit