-
to je srackaa velebnosti aneb bordelands krizene s hnusnym metrem
-
-
Pacient
-
-
No tou 8 jste mi udělali radost, skoro bych tipnul, že Rage tady vyfasuje 9. Ale ve výsledku je to stejně jedno, protože hra je to dobrá a paří se fajnově...jen se od ní nesmí čekat zázraky.
-
-
Je to zostřené... holt to vylezlo z díly Carmacka... Já bych to také neviděl tak tvrdě.
-
-
O minihrách v recenzi ani slovo, přitom jich je tam jak nasr*no. *3*
-
-
Četl jsem, četl... Karban, týpek trefující se nožem mezi prsty. Mě osobně víc potěšily easter eggy v podobě ukrytých levelů z Wolfensteina, Dooma či prvního Quake. Paráda!
-
-
Hra absolutně nepřipravená a vydaná s bugama, že by se daly krájet....no a když je opomenu....prostředí i svět vypadá pěkně, příběh sice obyčejný, ale co by jste chtěli...asi největší zklamání je krásný rozsáhlý svět, kde nemůžete dělat nic....zajímalo by mě, co tam ta bethesda dělala....nemůžete skočit na kámen, na trubku, nemůžete jít do žádných dveří, pokud vás tam hra neposílá....to by jeden blil...nu a samozřejmě textury z dooma 3 možná horší
6,5/10 max -
-
:) to mi pripomelo jak jsem na zacatku chtel vyjit po kovovych schodech na jednu vez ale nekde v pulce me zastavil jedena zlomena pricka na schodech, tj abych ji prekonal, musel bych zvednout nohu o 20cm vys nez kdyby tam byl .. o misi pozdeji jsem zjistil proc .. tohle misto totiz byl navratovy bod mise a tudiz neni zadouci abych se tam dostal z druhe strany kdy ta lokace neni pripravena na vstup hrace .. je to vlastne kompletne mrtvy svet ktery oziva pouze v miste kam jde hrac splnit misi (rozumej vystrilet tu lokaci) ... inu neni lehke udelat striktne linearni hru v otevrenem svete tak aby to nemusobilo divne ..
-
-
Presne, tohle me take dostalo, vubec veskera fyzika ve hre zadna...Jen zdani relativne otevreneho sveta, ale ve skutecnosti je to spise koridor kde hrac casto nepreskoci ani zidku. Jeste, ze jsem za tohle dal "jen" 3 kila
-
-
-
To jsem nečekal... John Carmack: "Tenhle názor asi spoustu lidí naštve, jenže je těžké mu oponovat. Obě konzolové verze budou mít větší publikum než PC verze. Výkonný počítač je oproti tomu přibližně desetkrát výkonnější než konzole. Pokud bychom tohle určili za náš cíl a byli bychom schopni na něj použít stejné prostředky, beze sporu bychom udělali kvalitnější zážitek," odpověděl a zároveň uvedl, že většina kvality dnešních her stejně pochází z nápadů vývojářů, ne z technologie, který titul pohání. Titul založený hlavně na technologii by prý pak ve většině případů propadl.
-
-
Verze na jednu s konzolí neznamená automaticky lepší prodeje než na PC verzi. V součtu určitě i když se jedná o 2 různé platformy. Data ze Steamu nejsou veřejné. Horší je, že se začínám bát o DOOM 4. Nechci strávit půlku hry jízdou důlním vozíkem :-)
-
-
Co tak sleduju internety, Rage ma dost rozporuplne reakce. To je znameni, ze ve sleve se vsemi patchi to bude vyborna parba :)
-
-
To jsem si taky myslel, ze 2 roky po vydani dostanu precizni dopatchovany produkt (mam original na Steamu), ale chyba lavky... Textury mi casto doskakuji pri otaceni postavy stejne, sice na chvilku, ale presto a to mam GTX 560, pri vstupu z interieru do exterieru mi cca na 10-15 sekund padne framerate na nejakych 8-15 fps nez se vse "donacte", ne, tohle je proste zklamani a od ID bych tohle vuci PC hracum necekal. Uz si na ne dam do budoucna pozor (rozumej, "zkusebni" verze nutnosti v pripade D4)
-
-
Divný, grafiku mám horší, CPU předpokládám taky a žádné takové framedropy nemám. Vlastně jedou, při výlezu z Archy. To samé doskakování textur, pokud se vyloženě nekoukám na kraj obrazovky, tak si toho nevšimnu. Holt patrně AMD+ATI rulez!
-
-
Já bych všechny ty internety zakázal *1*
-
-
já už je zakázal dávno *1* *1*
-
-
-
s 8/10 suhlasim, aj napriek tomu aka je to skvela hra, bavim sa pri nej aj napriek problemom co som mal s texturami (ktore som opravil nie patchom, ten mnohym nefungoval tak som pouzil urcity config, co spravil zazraky a vsetko slape plynulo na mojom archaickom e6600, 8800gts 640, 2gb ram, je to radost hrat) takze niet tych technickych problemov od zaciatku, tak hra bez problemov u mna 10/10, pretoze ostatne casti hry su jednoducho zabavne (samozrejme aj napriek tomu sa to nemusi kazdemu pacit), a co som tu cital tu podobnost Autorithy s Crimson Lance (je to smiesne, co ludia vedia najst a co im do oci bije) keby som mal hrat hry iba take co sa nepodobaju nicomu inemu predtym, tak to by som si takych hier vela nezahral, v kazdej hre je nieco co uz tu predtym bolo, ci uz tak ci onak, vzdy sa najde nejaka podobnost s niecim, preto berte hru akou je, zabavnou a graficky uzasnou hrou, ktoru prejdete raz dva aby ste si ju mohli pripadne uzit znova :)
-
Na kozkolich se dokreslovani ci vypadavani a problikavani textur nedeje a hraje se to dobre jak tu nekdo psal ze ne, tak to asi nehral...
-
-
By mě zajímalo, kterej slepec tohle říká. Na PS3 mám při chuzi všechny textury rozmazané a až když se zastavím, tak po cca 1-2 vteřinách se odněkud nahrají a vykreslí se. Ale ID software nám bude určitě tvrdit, "To není bug, to je feature." *5*
-
Tak si pozri toto video: http://www.youtube.com/watch?v=F-5Sik87qhQ
-
-
Jak se to hraje na konzoli?
-
-
spatne jako vsechny hry
-
-
*1*
-
Utri si mliko na brade a neplet se mezi dospely.
-
-
"aAe ma pravdu, ten chlapec!"
-
-
Nema, spousta her se na konzoli hraje dobre a casto je to zabavnejsi nez na PC. Posuzuji to s dvacetiletou zkusenosti hrani na PC a jeden a pulrocni zkusenosti hrani na PS3.
-
-
Dokud se musi identifikovat s nejako skupinou a prijimat ji jako vzor, tak prave vlastni rozum nemaji. Jako ano, jsou vyspeli teenageri, kteri uz maji vytvorenu vlastni identitu a ktere tohle myji, ale to jsou vyjimky. Naprosta vetsina z nich vlastni rozum proste nema. A my jako rodice musime jen doufat, ze se chytnou nejake rozumne skupiny (to jest nikoli zcestne typu sebeposkozujici emo) a prekonaji toto obdobi bez vaznych nasledku.
-
...pravda, pamatam si este ako sinclairista vecne "suboje" s ataristami :D...teraz je to PC a konzoly...ale hadam z toho vyratstu, nam sa to (snad :) ) podarilo...aj ked by som nejak nezovseobecnoval, ze nemaju vlastny rozum, vela aj ma, akurat jindrovi sa neuslo, no...
-
No, je to tak, ale imho jen u nas, popripade v postkomunistickem vychodnim bloku, kde je herni kultura ponekud zaostala. Na zapade jsou konzole normalni ve vsech vekovych kategoriich. No a k tomu vsemu deti a teenageri, jeste nemaji vlastni rozum, teprve si hledaji svou identitu, proto se sdruzuji se kolem ruznych znacek a odsuzuji vsechno ostatni dokud z toho nevyrostou a nedospeji. A to se tyka i konzoli.
-
Paradoxne vetsinou je to tak, ze prave deti hraji na tech PC, pirati z torrentu (jak je ostatne videt u jindry.veliky a vsude hlasaji, konzole jsou pro deti, neda se na nich hrat. A na konzolich hraji spis starsi a dospeli :)
-
-
-
-
-
-
Kdo hrál. Herní doba?
-
-
myslim ze jsem nasel vyjadreni od autoru ze ma hra miti 15 hodin
-