-
Co sem měl zatím možnost hrát tak mi to připadá jako naprostá kopírka Borderlands akorát bez cell shadeové grafiky a s občasnou atmosférou falloutu.Ačkoliv je fakt že pokud dobře vím tak Rage byl oznámen krátce před borderlands.Jinak svět atmosféra a audiovizuální zpracování je fajn,ale samotné střílecí pasáže jsou vcelku nudné...
-
Proc nemuzu najit RAGE na steamu? Klasicky odkaz http://store.steampowered.com/app/9200 mi hodi An error was encountered while processing your request:
This item is currently unavailable in your region.
Nesetkal jste se s tim nekdo? -
-
to kup klidne nekde jinde protoze se to stejne na ten steam hodi
-
Už to tu niekto písal. Je to vraj preto, lebo je tam nejaký blok na región, alebo niečo v takom zmysle.
-
-
diskuze o nicem. vsichni tu plakaji jak jim to nejde a vsichni uvadej svoje cool sestavy na kterych to nebezi. Nikdo se nezajima treba jak to bezi na xku nebo na ps3 a jen vyhledavaj to spatny. V recenzi neni nic napriklad o wingsticku, o tom jak lze z nepratel sundavat kusy brneni, ze nepovinne ukoly jsou napr. dovazka posty na cas pres nepratelske uzemi, karetni hra(zabavna) hra s nozem a prsty a nebo zvlastni druh automatu, nerika nic o tom jak se daji a cim vybavit bugyny, jak krasne je zpracovana mimika ATD. kdybch tu hru ted nehral tak po precteni teto recenze o te hre vlastne nevim nic, jen to ze na pc blbne a jaka je to skoda..
ja to mam na xku, krasna grafika, instalace na HD => minimum doskoku textur, sedesat FPS, zadny blikani. JENZE TO CO PISU O XKU tak nikdo tady nechce ani slyset. Nikdy jste tu hru ani na konzoli nevideli a delate chytry. VAM proste kazdej ublizuje a konzole jsou proste fuj ze jo... jenom kvuli tomu ze nemate cit v prstech (kterej se da ale v poho nacvicit) tak delate machry ze klavesnicka a mysicka je uuupa bestovni ale hroznej zlej gamepad se muze jit zahrabat.
Mozna by mohli recenzenti obcas zahrat aspon na ps3/xbox a pc a pak udelat nejakej zaver. ALe nedelaj a hru uplne odsoudi jen proto ze znaji zmrsenou pc verzi. Ostatne tiscali je jen pro pc hrace a taky tu tak vypada. Banda ublizenej deti co jen rvou do diskuze svoje pravdy. Kvalitu hry kterou nehrali posuzujou nekde z youtube v rozliseni 240p a jeste hledaj videa aby byly chyby proste videt.. hrozny.. hrozna recenze a hrozna diskuze o nicem.. -
-
Bez do hajzlu s xkem ty pojebany konzolisto *16* Ta hra je zkonzolovana az je mi na bliti. Tohle neni otevreny svet, tento rok samy EPIC FAIL, ovsem konzolisti jsou spokojeni, pro vas je to intelektualni veledilo. Jestli to tak pujde dal, koncim s hranim. *10*
-
-
ty si dost...
-
Prosím tě, pochlub se ještě jakou máš sestavu, kolikrát jsi dohrál Fallout 2, a taky sem přihoď několik PC zkratek, který používá tvoje komunita na základce. My, co hrajeme na PC přes deset let a dokoupili jsme si k tomu ještě konzoli(aby nám neunikly i ty dobré hry z tohoto pekelného vynálezu), se potřebujeme trochu poučit.
-
-
Me je u pr*ele co kdo vlastni, pokud budou vydavat hry v takove podobe jaka je hodna konce roku 2011 a ne 2006. Takhle je to pro me neakceptovatelne.
-
-
tak skonci kdyz se ti to nelibi, mej se a ahoj :) nikomu tvoje primitivni nadavky chybet nebudou. Jinak Rage hraju na PC (konzole mam taky a nevidim v nich zadny problem). Hra je skvela a vyborne se u ni bavim...dostal jsem presne to co jsem od id softvare cekal a na co jsem se tesil.
-
kdy bylo řečeno, že Rage je open-world?
-
-
...ta sup-sup, rachlo s hranim skonci a pri odchode zhasni... :D
-
Snad te nemusim ucit pracovat s googlem, otevreny svet mel byt hlavni devizou, tez super zpracovani na novem enginu, ani jedno se nenaplnilo. Proc? Kvuli omezenemu hardwaru konzoli, hlavne male pameti, jako je zvykem snad u kazde generace konzoli...
-
-
nejdřív mi ocituj nějakou oficiální zprávu, broučku. googlit umím. buďto jsou tam tvrzení, že Rage není a nemá být open-world anebo tvrzení typu "žjóva čupr trailer, to bude openworld, dyk to vidim".
-
-
Na RPS je zprava od Tima Willitse, ze hra bude "Open, but directed". Tohle muze byt jeden z duvodu, proc si nekteri muzou myslet, ze to melo byt open world. To je jako kdyby rekl o kole, ze je jako auto, ale trochu jiny.
-
-
-
-
-
A nebude to proste tim, ze tohle je recenze PC verze hry a ne konzolove?
-
-
v tom pripade tohle neni recenze. ale jen stezovani si. ja se z toho clanku nic nedozvedel.. a na tohle jsme cekali? nvm jestli byl tedy na zachode jak se tu psalo nebo hral tu hru. ale z toho co jsem cetl v recenzi myslim ze vetsinu casu byl na wc
-
-
A co se vlastne chces z recenze dozvedet, kdyz uz si hru hral, a skoro vse podstatne o ni tedy vis? (Tim recenzy neobhajuju, jen me to tak trklo :)
-
-
ze ten kdo ji nehral se z tohohle textu fakt nedozvi co hra nabizi.. jen nedostatky
-
-
-
-
-
Ta fyzika me fakt sklamala to je takovej problem implementovat do hry starej dobrej havok, k cemu my sou textury v mega roziseni, kdyz nemuzu rostrelit ani vazu na stole obraz na zdi, pro me je to takovy mrtvy po chvilce az nudny, takova resistance 3 je uplne nekde jinde, poskozeni nepratel taky dost byda ustrelena hlava anebo rzprsknuti, ale co treba ustreleni ruky a nepritelovo snaha se kryt a z upadle ruky vzit zbran do zdrave a utocit dal, nebo ustreleni dolnich koncetin a plazeni se, moznost hodit granat zpatky, kryt se atd atd tomu rikam prestrelka a ne tenhle tupej tunel.
-
-
Nicmene musim uznat ze se to nehraje spatne za me tak 7/10
-
...ale inac si akoze normalny, v pohode? :D ...aj ked by si mohol dat svoju adresu, nech si susedia aspon bezpecnostne dvere namontuju...take, aby sa nedali motorovou pilou prerezat... :D
-
-
Ty jsi asi nehral god of war 3 vid apropo motorvka, proc ne ta uz byla ve strarickem doomovi a byla s ni spousta legrace, nevim ale treba takovej bioshock je dle myho ve vsech smerech, pribeh, zpracovaní, zbraně, nepřátelé, skladba levelu o nekolik trid vys o half life 2 vubec nemluvim, proste tohle je takova amerika ve spreji navonena nuda uvazoval jsem o koupi a jeste ze jsem to napred stahnul pro mne zklamani jednoznacne a o pruhu v pulce obrazovky se tu nikdo nezminuje (v sync).
-
-
-
Tie honotenia su prehnane(zaujimave porovnat hodnotenia zahranicnych mainstream vs mensich portalov). Rage je z 80% iba technologicke demo na novy multiplatformovy id engine, co bola, je a pravdepodobne bude hlavna cast prijmu id-soft. Aj napriek problemom odvieldi dobru pracu, herne portaly maju ale v prvom rade hodnotit hry, a pokial si dobre pametam, do zoznamu faktorov ktore na celkove hodnotenie maju vplyv nazov vyvojarskeho studia/distributora nepatri. Pocuvat autorov hovorit o svete rage a hre ako zaciatku sagy je sice pekne, prvy krok bol ale skor zakopnutim a vonkoncom nieje jasne ci to neskonci padom.
Herny svet evolvuje, a aj ked sa moze zdat ze ta poltonova kovova gula v podobe konzol ktoru musi zasebou tahat ma na jeho evoluciu nepriaznivy vplyv, opak je pravdou. Ako tu uz bolo spomenute - zase raz sa vraciame do doby kde prestavaju byt dolezite velke prsia a zacina sa prihliadat na charakter.
Rage sa sice tvari ako Ackovi titul, ale uprmne neviem kde by som ho mal zaradit. Ak si chcem zastrielat, zahram si quake3(ano quake3), BF2 alebo MW2, ak sa chcem nadychat prachu postapokalyptickeho sveta, zahram si fallout, pripadne borderlands, ak si chcem zajazdit, siahnem po trackmanii, forze 4 alebo shiftoch, a ak chcem minut 60 eur za FPS hru ktora vacsinu tychto ingrediencii ma, pockam si na borderlands 2.
Rage si viac ako 7z10 nezasluzi -
-
Nemyslim si, ze ID Soft udelal Rage kvuli enginu, na kterem se bude dale profitovat. Dyt na ID tech 4 je za celou dobu postaveno snad 3 hry krome D3.
-
-
Ani na tomhle toho moc stát nebude. Hra je to super, ale engine v porovnání s konkurencí moc neobstojí. Možná má ale jen blbé textury a špatně udělané objekty, těžko říct. Tak jako tak, kdybych se já rozhodoval a tohle mělo být technologické demo a když si vezmu konkurenci...... John bude muset ještě hodně zamakat. Možná když bude nějaké free SDK. Ale nasvícení je opravdu úžasné.
-
-
Ono je stejne nejlepsi, kdyz si studia vytvori vlastni engine pro konkretni hry a serie, jako Naughty Dog Engine, Anvil engine pro Assassins Creed, atd. Vic to podtrhne unikatnost tech her. A kdyz uz se musi kupovat engine, podle me by novej ID tech stejne s porovnanim perfektiho Unreal Enginu neobstal. Doba, kdy ID soft byl technicky daleko pred konkurenci uz je daaaavno pryc...
-
-
Ono je to pro tu hru fakt lepší a to i z důvodu, že to prostředí není tak povědomé. Nevim jak to napsat, ale ať jsou hry jakkoliv jiné ale mají stejný engine, poznám to. A když je těch her už moc, přestává se mi to líbit.
-
-
Zase jak kdy, treba co udelali Ninja Theory Enslaved na Unreal Engine, tak tam bych to vubec nepoznal. Asi zalezi na tech tvurcich, jak dobre to dokazi prizpusobit, protoze jinak je zase fakt, ze hodne Unreal engine se zase pozna, nevim proc, ale vetsinou to inklinuje k takovy nabusenosti postav a specifickymu prostredi.
Ale ty nej hry ze vsech vetsinou maji vlastni enginy na miru, coz je spravny...
-
-
-
-
-
-
Authority = Crimson Lance (Borderlands). Toto je naprostá kopie a to se vším, vypadají naprosto stejně, motivy velmi podobné, chování stejné, technologická dominance.
-
-
No me to spis mnohem vic pripomina Fallout - misto jaderne valky meteorit, misto vaultu archy a misto enklavy authority. Nicmene se to hraje dobre takze mi to nevadi.
-
Nechápu jak to můžeš srovnávat s komiksovkou Borderlands...
-
-
Přečti si prosím znova co jsem napsal. O grafice nepadlo ani slovo.....
-
-
Bongo: O grafice nepadlo ani slovo, ale napsal jsi, že vypadají naprosto stejně. Tak jak? *7* *15*
-
-
Celé ty 2 organizace jako by si z oka vypadly. Nevím, kdo kopíroval od koho, Borderlands vyšlo o 2 roky dřív,a le zase na Rage se dělalo 6-7 let. Jde o to, že jsou uplně stejní, modely postav, strojů, chování, jejich politika, zaměření. O to mi de, to v jakém enginu jsou zobrazené mi je u dupky.
Prostě nevidím v nich rozdíl a to mě docela zaráží. -
-
Uplne rovnake modely, myslene ze je to chlapik v brneni a buchackou? :)
http://images.wikia.com/borderlands/images/d/d4/Lance_Infantry01.png http://www.kingdoom.de/joomla/images/stories/rage_gegner/rage_authority.jpg
-
-
-
-
-
-
Tak a doufám, že tahle firma zkrachuje co nejdřív. Vyhodil jsem za to litr, tak to jsem se měl jít radši vožrat. Stahl jsem všechno potřebný, ovladače a patch, jede to jenom 2 FPS, což mám asi nejrychlejší PC na světě. A když budete čekat na DOOM 4, tak čekejte to stejný. Když člověk chce moc, nemá nic. Jenom hrabat love.
-
a mě rage nefunguje pořád....mám notebook s AMD grafikou a s corei5 a prd....:)
-
-
Notebooky nejsou určené k hraní her, přesto že se prodávají jako ,,výkonné herní notebooky,, je to vždycky riziko. Jedna hra tam půjde druhá ne... na zadních stranách obalu her výrobci často upozorňují, že za kompatibilitu s přenosnými PC neručí. Já sem si svého času koupil taky ,,herní noťas,, za 30 000,- a půl roku na to vyšlo GTA IV a já zjistil co je to SLIDE SHOW. Takže se od té doby hraní her na noťasu vyhýbám jak čert kříži... *3*
-
-
No tak zrovna GTA IV je extrém, kterej pořádně nešlapal ani na výkonejch stolních mašinách té doby:D Vím o čem mluvím:D
-
Dovolím si oponovat, můj současný držák zkousne všechno naplno.... s výjimkou nového Sturmovika, ale to je kapitola sama pro sebe...:)
Já bych nebyl krátkozraký, notebook je pořád počítač, jde jen o to, co v něm je. -
-
Je to vždycky riziko. Chlazení bývá poddimenzované, grafika nebo cpu mohou být "dynamicky" taktované atd. Neříkám, že nejde koupit dobrý notebook na hry, ale člověk se v tom musí relativně dobře orientovat a zjišťovat dost věcí, aby si byl jistý...
-
-
mám notas koupenej za 20 tis. před 2 rokama (Core 2 Duo , Ati 1GB) a ještě se neobjevila hra s kterou bych měl problém ;-) (zrovna to GTA IV dám na střední/vysoký) i Rage mi jde po patchi v poho
-
-
Ok, tak buď rád... *3*
-
-
-
-
no zkusil jsem to a u Bordenlands jsem se bavil mnohem vice tohle je takovej mix vseho moznyho a dohromady to moc nefunguje *9*
-
Hru sem nehrál, jestli je tohle technologie budoucnosti tak teda ehm... Vim že nejde jen o grafiku, ale po přečtení recenze a příspěvků jsem nabyl pocitu, že ani v jiných oborech hra ani engine nijak nezabodovalo. A upřímě...ty screený jsou z tý dobrý a funkční verze? Protože se mi už dlouho nestalo, že by mě na screenech ze hry tak moc bily do očí tak špatné textury. Mám IDsoft v srdci, ale hájit ho nelze věčně. Od Doom 2 vydali už jen "tmu v HD" aneb "tma s nejvyšším rozlišením" aneb D3 a od tý doby ani ťuk, jen tohle. Jen tohle?
-
-
No brrr, tato technologia je uzasna na teren, tak nech sa pouziva iba tam. Teraz som dokoncil stanicu metra a elektrarnu a ak by tam neboli tie lowres textury, tak by to bola nadhera. Kam sa pozres, tam nieco je, po zemy, stenach, ziadne hluche miesta. Len bohuzial tie indoor textury su hnusne :( Ale ako sa dalo cakat, za vsetko zasa mozu konzole :D http://www.gamepur.com/news/5668-carmack-developing-rage-consoles-was-big-mistake.html
-
-
Uz bys mohl vyrust z detskych strevicku a pochopit, ze zodpovednost nesou lide, nikoli zarizeni. A tedy konzole za nic nemohou.
-
-
Ok, nabuduce tam dam jak pre pomocnu skolu
tag :) -
-
Ehm, irony tag.
-
-
-
-
a co quake 3, hochu?
-
-
A no jooo, tahle zběsilost šla ale vždycky trochu mimo mě. :) Omlouvám se za opomenutí.
-
-