Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Citujem:"PC pro nás není hlavní vývojářská platforma, i když to někoho jistě naštve."
    Povedal Carmack OMG, prečo musia byť všetci šikovny a uspešny ludia taky nenažraty ??!!
    • smejki
      začni podnikat a zaměstnávat lidi, pak si budeme vyprávět o nenažranosti.

Jen a pouze samotné PC je prostě a jednoduše neuživí, ne při pětiletých vývojových cyklech.
      • Popravde, me je docela zahadou, ze je uzivi vubec to, co delaji. Doom 3 vysel snad uz pred sedmi lety? A teprve az ted Rage, ktere nevypada na extra bombu, prodeje to muze mit pod ocekavani. A mezi tim udelali jen par blbinek na iPhone za par korun.
        Me ID vubec nepripada nenazrany, spis se divim, ze se jeste drzi nad vodou...
        • smejki
          taky si říkám. on ve výsedku asi ani není div, že byli odkoupeni. podle mě se finančně už dost blížili dnu
        • Jednoduse udelaji engine a k nemu nejakou hru na prezentaci. Nekolik nasledujicich let vydelavaji na prodeji licence enginu.
          • A kolik her jsi hrál na Doom3 enginu? A o kolika jsi slyšel, že se chystá na Rage enginu? Já bych taky řekl, že jim to moc nesype. Koneckonců určitě by tu firmu neprodali Zenimaxu pokud by hru mohli dodělat za sebe a shrábnout všechen zisk.
          • Prave ze nevydelavaji, podivej se, kolik her na tom jejich slavnem enginu vyslo. Na pocitani ti staci prsty na jedne ruce ostrileneho pistolnika :)
          • smejki
            to by ty licence musely být v řádech desítek milionů, aby to při jejich počtu prodaných licencí mělo nějaký efekt
    • Carmack hlavne nejak moc v posledni dobe mluvi. Aby se z nej nestal druhej Peta Molyneux :)
      • Presne, ale už ma vôbec nezaujima čo povedal Carmack.
  • Kinet1c
    s 8/10 suhlasim, aj napriek tomu aka je to skvela hra, bavim sa pri nej aj napriek problemom co som mal s texturami (ktore som opravil nie patchom, ten mnohym nefungoval tak som pouzil urcity config, co spravil zazraky a vsetko slape plynulo na mojom archaickom e6600, 8800gts 640, 2gb ram, je to radost hrat) takze niet tych technickych problemov od zaciatku, tak hra bez problemov u mna 10/10, pretoze ostatne casti hry su jednoducho zabavne (samozrejme aj napriek tomu sa to nemusi kazdemu pacit), a co som tu cital tu podobnost Autorithy s Crimson Lance (je to smiesne, co ludia vedia najst a co im do oci bije) keby som mal hrat hry iba take co sa nepodobaju nicomu inemu predtym, tak to by som si takych hier vela nezahral, v kazdej hre je nieco co uz tu predtym bolo, ci uz tak ci onak, vzdy sa najde nejaka podobnost s niecim, preto berte hru akou je, zabavnou a graficky uzasnou hrou, ktoru prejdete raz dva aby ste si ju mohli pripadne uzit znova :)
  • vedle
  • Tak musim rict, ze docela dost velky zklamani, strilecka to neni asi uplne zla, ale technicky zpracovani odpovida na PC tak hram z roku 2004, fakt nechapu proc to ma 21GB!, je smutny jak ty konzole drasticky zabiji jakykoli technologicky pokrok ve hrach. Cekal jsem od ID Software fakt mnohem lepsi vyplod *13*
    • castecne souhlasim, ale uznej, ze technicka stranka je na dobre uvorni. Co ti urcite nejspis kazi cely dojem a co tu dost lidi zminuje, je prave nizke rozliseni textur kvuli konzolim. Jestli bude brzy vydan high res pack pro pc, tak nebude co vytknout *1*
      jinak my technofandove vyckejme na doom 4, tam budem snad plne uspokojeni *1*
      • Az na to, ze zadny high res texture pack ani 2 roky po vydani vydan nebyl a s modama je to skoro na bodu nula (krome jednoho rebalancu zadne nejsou). Nechapu jak tento vytvor mohou zejmena PC hraci vychvalovat, to je mi jednou velkou neznamou.
    • tve graficky je to nadherny jedina vec co se da vytknout grafice je rozliseni textur ale to je dano velikosti pameti na konzolich takze pokud vydaji texture pack na PC tak nebude uz co vytykat
    • To si děláš srandu? Technické zpracování je na velmi dobré úrovni.....co si jako očekával ? Občas nic moc textury, ale jinak se mi to hodně líbilo. ID soft nejsou v tomto žádné béčka.
      Asi sme hráli jinou hru
  • Mé hodnocení 6/10. Hodnota hry od 200 do 300Kč, ani korunu víc, nestojí to za to.
  • Mě se Rage líbí. Možná i proto, že jsem nespěchal s koupí. Počkal jsem si a vyplatilo se. Žádný problém s technickou stránkou, šlape jeko hodinky. A je dost hratelná... *3*
  • velmi slaba hra. hned to islo z disku
  • fallout nesouhlasim :DDDD
  • to je srackaa velebnosti aneb bordelands krizene s hnusnym metrem
    • Pacient
  • Zdravím...o hře se povídalo, že prej má průměrnou herní dobu 15 hodin. Když ji jen proletíte hlavní příběhovou linií tak 10. Já plnil kotel vedlejších misí a měl sem čistou herní dobu pouhých 9 hodin. Hra je celkem krátká a konec je teda docela slabý.
    Rage měl velký potenciál a grafika je fakt krásná. Škoda, že ten příběh stál za prd.
    Hodnocení 8.5/10
    • JohnyX:zA 9 HODIN :o TAK to jsi to musel vzit rychlikem ja mam 8 hodin par minut a uz se blizim do te nemocnice ja si to tedy vychutnavam skoda ze Rage je lehka strilecka :/ ohledne toho vyhravani penez veci bych dral drazsi
    • Já to hrál na nightmare, celkem jsem si to vychutnával a čistou herní dobu jsem měl 21 hodin, nevím jak jsi to proletěl xD
      • Ja som to hral na normal a s nejakymi vedlajsimi questami a zavodmi (nie vsetkymi) mi to zabralo 10,5 hodiny, tak to si si uzival teda dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit