-
No tou 8 jste mi udělali radost, skoro bych tipnul, že Rage tady vyfasuje 9. Ale ve výsledku je to stejně jedno, protože hra je to dobrá a paří se fajnově...jen se od ní nesmí čekat zázraky.
-
-
Je to zostřené... holt to vylezlo z díly Carmacka... Já bych to také neviděl tak tvrdě.
-
-
Po slabšom začiatku som momentálne tak v strede deja a hry celkovo a hra ma tak chytila ako to spravil za pár rokov snáď len half life 2.
A zatial to je pre mňa 10/10 a to aj napriek tomu, že som mal určité problémy technického rázu, ktoré som ale jednoducho obišiel príkazovým riadkom :)
Táto hra má obrovský potenciál aj napriek občasnej repetetívnosti je to pre mňa klenot medzi súčastnými hrami.
A tá geniálna zbraň wingstick sa mi náramne podobala na čepeľovitý bumerang toho chlapca z druhého dielu mad maxa :) A jedna kratšia misia mi mad maxa aj tak trošku pripomenula :) -
-
No střílení ve hře ujde, ale příběh je naprostá debilita a konec hry je velké zklamání, jen doporučím jednu věc, s ničím nešetři, utrácej, používej lepší munici, konec příjde aniž si to uvědomíš a to bez větších potíží.
Zklamání. I kdybych ignoroval všechny technické problémy (neměl jsem je naštěstí, GTX570), tak by hra dostala maximálně 7/10. Pro hráče s ATI/AMD vybavením 4/10, nekupovat, počkat měsíc až bude vše opraveno.... -
-
Jasne, game design je spravený presne podľa môjho gusta, a ak mám pravdu povediať zatiaľ som sa dostal najviac ku tým výbušným brokom a hrám skoro len s tým a je to jedna radosť :)
No koniec je dúfam ešte ďaleko, a dúfam, že nebudem sklamaný ako si bol po dohraní ty :)
inu veľa ľudí sklamal príbeh a najmä koniec mafie II ale podľa mňa to bolo ok, aj hra bola skvelá. Hovorím je to len uhoľ pohľadu ako sa na danú hru pozeráš, mňe zase nesedí nový fallout vôbec a to isté môžem povedať o tých vesmírnych blbostiach typu mass effect a tá hovadina ass asins creed :)
Podľa doterajších poznatkov, hru hodnotím veľmi pozitívne a dúfam teda, že ma ten koniec akosi nezaskočí :) a ak by aj áno, rage si kľudne prejdem znova zo 3 krát :) -
-
Pro mě to jsou výborné tituly kterým Rage nesahá ani po kotníky, Takže mám na to opačný názor. Nechtěl sem to srovnávat, ale nedal si mi na výběr. *1* Teda kromě Falloutu toho nového ten mě nebavil.
-
-
V pohode 100 ľudí 100 chutí a s tým novým falloutom som s tebou za jedno :)
-
-
-
Čekat měsic až to opraví? *1* To víš že jo na to se jim mužu vysrat. Potom přijde AC:R,SR3,Batman. Tak si na Rage ani nevzpomenu. A hrál sem to i s těmi problémy souhlasím s verdiktem.
-
-
Hmm, vieš čo? ja na opravný patch pre FIFA 12 čakám už druhým týždňom(od 27 septembra) a stále to nemôžem nie že hrať ale ani spustiť :D
a tie hry čo si vymenoval sa podľa môjej skromnej a čisto SUBJEKTÍVNEJ mienky môžu akurát tak strčiť do pierdole :)
-
-
-
-
Parádní hra, prostředí, nepřátelé, atd .. všechno mi vyloženě sedlo, mám rád tyhle postapokalyptická témata ala Mad Max ... krásná byla ta přímočarost, prostě jako z starých časů jít tam a tam a všechno vystřílet, nepotřebuju milion rpg prvků a adventurní blbosti, které jen zdržují.. na to jsou jiné hry, tady byla parádní přímočará akce v nádherné grafice, hratelost při akci perfektní, levely atd faj ... prostě všeho tak akorát, spousta předmětů (granáty atd, různé náboje..) pohodička .... jediný co mě teda naštvalo (pominuli nepřeklad Xbox verze) , tak délka hry ... cca 12 hodin čistého času a byl konec, na konci SPOILER ............ nebyl žádný pořádný boss, zkrátka skončilo to tak jaksi "o ničem" ... a brzo ... :(
-
Zde je pokec o nastavení grafiky v RAGE.Kdyby to někdo náhodou ještě neznal.
http://www.geforce.com/News/articles/how-to-unlock-rages-high-resolution-textures-with-a-few-simple-tweaks -
Co tak sleduju internety, Rage ma dost rozporuplne reakce. To je znameni, ze ve sleve se vsemi patchi to bude vyborna parba :)
-
-
To jsem si taky myslel, ze 2 roky po vydani dostanu precizni dopatchovany produkt (mam original na Steamu), ale chyba lavky... Textury mi casto doskakuji pri otaceni postavy stejne, sice na chvilku, ale presto a to mam GTX 560, pri vstupu z interieru do exterieru mi cca na 10-15 sekund padne framerate na nejakych 8-15 fps nez se vse "donacte", ne, tohle je proste zklamani a od ID bych tohle vuci PC hracum necekal. Uz si na ne dam do budoucna pozor (rozumej, "zkusebni" verze nutnosti v pripade D4)
-
-
Divný, grafiku mám horší, CPU předpokládám taky a žádné takové framedropy nemám. Vlastně jedou, při výlezu z Archy. To samé doskakování textur, pokud se vyloženě nekoukám na kraj obrazovky, tak si toho nevšimnu. Holt patrně AMD+ATI rulez!
-
-
Já bych všechny ty internety zakázal *1*
-
-
já už je zakázal dávno *1* *1*
-
-
-
nehral jsem Rage a jako postarsi pan jsem se na Carmacka tesil, a ted vidim ze je z toho upocena osmicka, je to opravdu osmicka a nebo to je zase ulet mistniho pisalka?, narazim na recenzi Deus ex kdy za ten pytel nudy dali 10/10 coz beru jako totatalni ulet, na tu hru jsem se tesil moc, hral jsem nekolikrat jednicku, ale to co predvadi trojka je k neuvereni, milionkrat prevarena polivka bez inovaci a napadu se opet prodava a stado buci spokojenosti, pro me nuda a kdyz hodne zattlacim tak 7/10, ale asi uz budu opravdu moc starej a beru to jako vyhozene penize, takze opravdu 8/10?
-
-
Jj je to 8. Pokud cekas strilecku a nedoufas v nejaky sandbox tak taky strilecku dostanes okorenenou par vychytavkama. A strilecky oni umi, perfektne vyvazene zbrane, kde ty klasicke -pistole, brokovnice, samopaly, sniperka najdou sve uplatneni a clovek je pouziva ne proto, ze zrovna do jedne z nich ma moc naboju, ale proto, ze je to v tu chvili vyhodnejsi.
-
-
RAGE je taková Carmackova Daikatana *15* *2*
-
Musím říci, že jsem většinu kritiky, co se na hru snášela, nechápal, vyjma technických potíží, které beze zbytku vyřešil nový Catalyst. Ale když jsem hru dohrál, resp. s otevřenou pusou zjistil, že sleduji outro, kleslo moje hodnocení z 9/10 někam na 3/10, aby se po zralé úvaze zprůměrovalo na 6/10.
Uvědomujete si, že prodávají nedodělanou hru za plnou cenu? Nedodělanou nejen po stránce technické, ale především dějové. Vždyť ve hře byla rozvíjena řada motivů, které najednou usekli a konec. Že by došla scénáristovi invence? Myslím, že ne. Proč hlavní hrdina nebojoval s generálem? Kam zmizeli starostové měst? Jak se to má s tajnými plány vlády na armádu mutantů? To jsou všechno dějové linie, které zůstaly trčet k nebi jako dráty z betonu... -
-
Další díl.Teď je to v módě
-
-
Kdo hrál. Herní doba?
-
-
myslim ze jsem nasel vyjadreni od autoru ze ma hra miti 15 hodin
-
-
Jsem sice ještě celkem na začátku, ale hra mě zatím hodně baví. ID předvedli, že klasické střílečky s chytlavou hratelností pořád umí, jen mi přijdou trochu přehnané závody ve stylu Flatout, nemluvě o stylu doručovaní zásilek při práci messengera.
Nerozumim ale jedné věci. O tom enginu se mluví už pěkně dlouho, a jedinou věc kterou si pod ním vybavim, a kterou řešili už před těmi pěti lety je, že se jim prý podařilo optimalizovat zobrazování textur ve velmi kvalitním rozlišení, čímž měl engine vynikat nad ostatními. Když ale dneska vidim jak ty textury vypadaj, tak tomu moc nerozumim - některé vypadají opravdu low-res snad i na tehdejší dobu. Možná že to engine umožňuje, ale z nějakých důvodů se to muselo ořezat... neví o tom někdo víc? -
-
Co já vím, tak si Carmmack stěžoval na to jak jim změna ovladačů rozhasila co předtím fungovalo. Dává to smysl, alespoň myslím že drakonická kritika některých lidí je tady trochu bezzubá.
-