-
Já nevím, proč si všichni stěžují na grafiku. Uvědomte si, že to běží v 60FPS. To znamená, že se toho musí vyrenderovat během vteřiny dvakrát tolik, než v ostatních hrách. Když to porovnám s Dante´s Inferno, které taky běži v 60FPS, tak Rage je mnohem hezčí a to jde o rozlehlý svět.
-
-
Musím říct, že po dlouhé době zase inovativní hra, kde jsou skvělé postavy a zajímavé mise. Mraky nových nápadů. Hra funguje přesně tak jak by měla, skvěle reaguje na vaše ovládání. Textury trochu doskakovaly, ale nebyl to žádný horor, ostatně v neděli vyšel patch. Grafika parádní, nevím co by kdo mohl chtít více, při standardních 60 fps (bez kolísání, to jsem nidy neviděl:). Hraju na NVidii. Za mě 9/10.
-
-
Tak s osmičkou souhlasím, teda pomineme li technické problémy. Sem rád, že jste Rage nedali devítku, protože přesto že se mi hra líbí, rozhodně mezi devítkové tituly nepatří...
-
„Nevidíme id Software jako hlavní platformu pro hry.“
-
To jsem nečekal... John Carmack: "Tenhle názor asi spoustu lidí naštve, jenže je těžké mu oponovat. Obě konzolové verze budou mít větší publikum než PC verze. Výkonný počítač je oproti tomu přibližně desetkrát výkonnější než konzole. Pokud bychom tohle určili za náš cíl a byli bychom schopni na něj použít stejné prostředky, beze sporu bychom udělali kvalitnější zážitek," odpověděl a zároveň uvedl, že většina kvality dnešních her stejně pochází z nápadů vývojářů, ne z technologie, který titul pohání. Titul založený hlavně na technologii by prý pak ve většině případů propadl.
-
-
Verze na jednu s konzolí neznamená automaticky lepší prodeje než na PC verzi. V součtu určitě i když se jedná o 2 různé platformy. Data ze Steamu nejsou veřejné. Horší je, že se začínám bát o DOOM 4. Nechci strávit půlku hry jízdou důlním vozíkem :-)
-
-
Hra absolutně nepřipravená a vydaná s bugama, že by se daly krájet....no a když je opomenu....prostředí i svět vypadá pěkně, příběh sice obyčejný, ale co by jste chtěli...asi největší zklamání je krásný rozsáhlý svět, kde nemůžete dělat nic....zajímalo by mě, co tam ta bethesda dělala....nemůžete skočit na kámen, na trubku, nemůžete jít do žádných dveří, pokud vás tam hra neposílá....to by jeden blil...nu a samozřejmě textury z dooma 3 možná horší
6,5/10 max -
-
:) to mi pripomelo jak jsem na zacatku chtel vyjit po kovovych schodech na jednu vez ale nekde v pulce me zastavil jedena zlomena pricka na schodech, tj abych ji prekonal, musel bych zvednout nohu o 20cm vys nez kdyby tam byl .. o misi pozdeji jsem zjistil proc .. tohle misto totiz byl navratovy bod mise a tudiz neni zadouci abych se tam dostal z druhe strany kdy ta lokace neni pripravena na vstup hrace .. je to vlastne kompletne mrtvy svet ktery oziva pouze v miste kam jde hrac splnit misi (rozumej vystrilet tu lokaci) ... inu neni lehke udelat striktne linearni hru v otevrenem svete tak aby to nemusobilo divne ..
-
-
Presne, tohle me take dostalo, vubec veskera fyzika ve hre zadna...Jen zdani relativne otevreneho sveta, ale ve skutecnosti je to spise koridor kde hrac casto nepreskoci ani zidku. Jeste, ze jsem za tohle dal "jen" 3 kila
-
-
-
Fakt nevim, hru jsem nehral, ale
- v recenzi se dozvim, ze hra nema vlastne zadny dej a ani se o nej nesnazi, rozhovory stoji za prdlajz
- pak se dozvim, ze umela inteligence je nulova, taktizovani v boji neni treba
- dale, ze je super variabilni, ale vlastne se jedna o jednoduchy koridor
- ze hra ma nulovou fyziku, skoro zadne interakce s prostredim
- ze kladem jsou zbrane, ale arzenál zbraní není nijak bohatý ani originální
- ze se bojuje o preziti a o zdroje, ale z nepratel nemuze brat jejich zbrane
- ze je zde mozna vyroba, ale stoji to za prd
- ze je silne zabugovana, a ze mozva patch vyresi vase problemy.
=> nakonec se da 8 *16* , tak nevim bere recenzent drogy a nebo mi neco uniklo ;) -
-
Mno taky sem si hru pořídil neoficiálně a vubec toho nelituju. Rage mě nebaví a to mam Fallout a postapo. rád. Korodorovy to je až do takove míry, že nelze ani přeskočit přez zábradlí...
Po první hodině hraní sem to chcel smazat, pak po dalších třech mě utvrdilo že sem to neměl ani stahovat.
Já bych to ohodnotil maximálně za 5 -
Technicky odfláklé, a hlavně herně zastaralé a nudné hry prostě budou na games dostávat 8/10, já jsem to pochopil. *4*
Zlatý Anastasov a Ice a jejich recenze na Quake... -
Kdybys to hrál, třeba bys to pochopil. Všechno cos napsal platí - kromě té výroby, mě na prd nepřijde. Ale i pře všechny ty chyby se to skvěle hraje a já bych těch 8 dal taky.
-
jo jeste jsem zapomel na grafiku - je super, jenom ma hnusne textury, ktere doskakaji
-
-
Musím říct, že ze začátku jsem byl taky poněkud rozčarovaný. Doskakující textury mě dost překvapily. Sice se to u mě děje jen v krajích obrazu, ale mít o něco pomalejší stroj, tak by to hodně rušilo. Navíc jsem čekal akční sandbox, kterej mám hodně rád. Ovšem hra si mě po chvíli získala. Za prvé jsou to vlastně hry dvě, i když auta jsou pak trošičku stereotipní, a za druhé je to zabíjení prostě velice zábavný. Hlavně kuše a bumerangy, ty jsou prostě skvělý. Jen to mohlo bejt delší *9*
-
-
-
Preco mam taky pocit, ze pri tejto hre sa zase negativa opisuju ako pozitiva a ze vysledna znamka nejako nekoresponduje s textovou recenziou? Lebo ID Soft?
-
Dohrál jsem to....graficky se mi to líbilo a hra mě doslova pohltila...jenom ta délka...11 hodin ? Čekal jsem teda víc...a i jsem čekal otevřenější svět nebo spíš víc lokací...
-
Díky Martinovi za recenzi! Chtěl jsem se zeptat (kohokoliv), zda nemáte tušení jestli vyšel nějaký artbook k Rage? Jsem jejich sběratel a ačkoliv Rage si na svém ntb nezahraji, tak z videí, vývojářských deníků a screenshotů na mě působí architektura a design naprosto skvěle. Artbook bych si nechal líbit... Tipy pod tento koment, díky všem! *3*
-
-
bohužial nič také sa zatiaľ nechystá, viem len že v uk vyšla zberateľská edícia kde je making of DVD, nejaké sada komiksov naviac.
Ale ten artbook sa pri tejto hre priam žiada, to teda nadmieru súhlasím :) -
-
Viď?! Tak to je škoda. No nic, to se nedá nic dělat... Díky.
-
-
-
Chválím zahraniční kolegy, že se nebáli, nadité obálky spláchli do hajzlu a RAGE po zásluze ohodnotili...