Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    10 měsíců po tom co, vyšlo? To bude rekord.
    • hned som siel na steam a pozeral že kde je to nahlavnej stranke obchodu a potom aha *15*
    • ringmancz
      třeba to překoná PES 2013 v nějaké retro rubrice
    • smejki
      priorities...
    • Miserius
      Davam tomu hodinu než se redakce všimne co jim to ukazuje na hlavní stránce a hend sem hodí někomu "hvězdičku" aby to ukazovlao cokoliv jinýho... *6*
      Asi to teda budu muset psát častěji *2*
      • Jo s tou jejich hvězdičkou mi takhle z hlavní strany mizely odkazy na trailery bez reklam :D

Známá praxe games (komouši jak vyšitý...)
        • Jack1947
          Ne, ne to teprve prijde.
    • RezavejTank
      Říkal jsi si, že už to bude nějaký pátek co jsem o tom naposledy četl :)
  • Paul_cz
    DLC jsem koupil na gamersgate, není vůbec nikam potřeba jezdit.
    Jinak hezky doplňuje Rage, který jsem si se Scorchers před pár dny s radostí dohrál podruhé. Až na ten nedomrlý příběh/závěr a repeatsidequesty se jedná o jednu z nejlepších stříleček. Ten design světa je jeden z nejlepších co kdy ve hrách kdo stvořil, a gameplay je klasicky silně idovský.
    • NumberFiveAlive
      diky za tip, taky si to DLC koupim :) jinak RAGE je urcite lepsi nez se o nem rika ale mas pravdu ze ten pribeh/konec je hroznej, naopak arzenal, pocit ze strelby a souboje obecne jsou suprovy, ty "ne-id" prvky jsou tam naroubovany trochu nasilne - buginy, radoby open svet, questy i to crafteni, ale celkove je to porad sranda
    • nerikej, design sveta? myslíš ty loadingy spojene linearnimi kaňony ktere se krečovite snažili navodit dojem otevreneho sveta?
      • Paul_cz
        Takhle lze popsat jakoukoliv hru aby vypadala blbě. Open world jsem od Rage nečekal, takže mi zpracování vyhovovalo. Každopádně jsem ale hlavně měl na mysli umělecké zpracování, art design, ta hra vypadá jako oživlý artwork, kompletně unikátně. Problémy s bugy ani načítáním textur jsem neměl.
        • tak vytvarni stranka byla skvela to bez debaty, mne bavilo i samotne strileni
    • smejki
      Tak samosebou je tím myšleno i virtuální cestování mimo politiku regionálních zámků. *3*
      Taky má v mý dušičce Rage speciální kumbál a Scrochers tomu nedělají ostudu. Vždycky, když jsem se podíval na to hodnocení, říkal jsem, že to je nějak málo na to, jak mě to bavilo, že dám sedmičku. Ale pak jsem si přečet text a znova si uvědomil, na kolika frontách to kulhá a nemohl jsem, prostě nemohl. Ovšem vanilla, to je jiná pohádka, tam je osma pevná jak Dukovo nádobíčko. A vážně dodnes nechápu, co lidem na konci Rage vadí.
      • Zabila to počáteční zabugovanost (hlavně to doskakování textur), špatná optimalizace, a že ty zbraně střílí jinak, než v jejich oblíbeném CODu, BF, nebo jiné MMS.
      • Paul_cz
        No mě na tom konci vadí kompletní absence klimaxu či invence a otřesná půlminutová animačka na konci.
        Ne že bych se nějak vyžíval v boss fightech ve hrách, ale tady by nějaká post-apo variace na Kyberdémona šikla, zvlášť když si člověk (při prvním hraní) nedočkavě syslí BFG náboje, aby pak neradostně zjistil že je neměl kdy využít, protože hlavní boss jsou zmutovaný opice a červený tlačítko.
        Ale jinak tuhle hru žeru a Rage 2 bych bral stokrát raději než nějakou další Doomovinu, bohužel se ale už asi nikdy nedočkáme.
  • Shenkster
    Chtělo by to RAGE 2 ! Ta hra potřebuje (a zaslouží si) druhý díl
    • Masy ale patrně nejsou připraveny na dobré střílečky a chtějí stále to svoje moderní válčení s kuličkovkama na stále stejných technologiích a principech.
  • mdkGT
    Dovedu si predstavit dalsi dil Falloutu v (upravenem) enginu Rage a ta predstava neni vubec spatna.
  • Lawliet
    Zdálo se mi o Veskoslavovi. Měl speciání způsob jak dávat modré "lajky". Psal něco jako recenzi na článek (na recenzi) a vedle tradičního hodnocení zelené plus, červené mínus byl tmavě modrý hodnotící panel, kde jste mohli hodnotit, jak kvalitní článek byl.
    • Pilgrim66
      http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ&t=3m50s
  • prudislav
    jé a já už myslel že cenega, 1c a Bethesda vytáhli hlavu z pr.. a vydali o konečně i pro náě region včetně překladu :-(
  • wtf. to vyšlo před skoro před rokem. a zaslouží si to mnohem větší čidlo v hodnocení.
  • krásne čísličko k jednému z mála výborných a hodnotných DLC, ktoré naozaj i dačo prinášajú v celej hre :-) *14*
  • Mato1987
    Aj napriek tomu, že DLC vyšlo takmer pol roka po hre som si ho užil, prešiel som kvôli nemu hru ešte raz, asi po 4 krát a bavil som sa královsky, rage je hra, ktorá tu fakt chýbala, rage je tá pravá fps mastenica, ktorá tu dlho nebola a ešte k tomu to má krásnu grafiku a zaujimavých a rozličných protivníkov :)
  • michaliuz18
    :D teraz recenzia , co som aj zabudol ze vyslo dlc :D
    inak super hra jedna z naj fps co som hral , prepracovana grafickym podanim, a hlavne AI , dynamicka co vyuzivala prostredie , hlavne tí rychli mutanti ... takato hra sa malokedy vidi, hodnotim ju krasnou 9 , a toto dlc tak na 8 .. bolo kratke sice ale dobré ,skoda len ze kazdy tu hru podcenuje ... ano mohla byt aj lepsia ale myslim ze bola az dost dobra
    hlavne sa vyborne hrala a vzdy sa k nej rad vratim, ved toto dlc ma donutilo aby som si celu hru znova presiel a zas sa kralovsky bavil ..skoda ze ID uz zapadlo prachom , chcelo by to dvojku ... *14*
    • Chcelo by to novy Doom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit