Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne foe tvoje problemy bych chtel mit lol, TPB for ever
  • smejki
    "co už tam dávno bolo"
    spíš to vypadá, že při vydání DLC provedli globální update všem hráčům s tím, že si to můžeš odemknout. Rozhodně to tam nebylo při vydání základní hry.
    Jestli já se nepletu, tak tenhle globální update dokonce rozbil sbírání achievementů v základní hře a funguje to až po zakoupení DLC. *1*
  • aaa tak nie! *1* ked nahram poslednu ulozenu poziiciu a dokoncim celu hru, ta ma to animacke hodi naspat do hry a mozem pokracovat v dlc, len sa nic nestahovalo, ten kluc len odomkol, co uz tam davno bolo/
  • ucho
    je to legální, ale porušuješ tím přímo pravidla steamu, takže se může stát, že ti hru seberou. ale jak jsem psal, velmi obtížně se to zjišťuje a případy většího mazání her na steamu lze snad spočítat na prstech jedné ruky... samozřejmě ještě hrozí odstavením účtu, ale neslyšel jsem o žádném takovém případu...
  • prave som zistil,ze som toto dlc kupil uplne zbytocne, pretoze som Rgae kupoval v Anarchy edicii a ono tam to dlc uz asi bolo, pretoze mi po zadani kluca na Steam nic nestahovalo a to dlc mi zobrazuje ako zakupene, tak teraz neviem, ci som to uz vlastne ja hral, alebo co *1*
  • GMG je v pohode, koupil jsem na nem taky asi 6 her i RAGE celej za 80 Kč, kterej má u nás regionální lock na steamu a v pohode.A i tak by ti nemohl Steam podle mýho sejmout učet, maximálně při aktivaci keye by ti to napsalo nejakou haluz že to nejde v tý či oný zemi aktivivat a tod vše . pokud prokážeš myslim první 2 poslední 4 čísla z creditky, tak nemužou nic.
  • Pilgrim66
    Pokud se nesnazis aktivovat rusky verze her pres proxy, tak je to podle mne i legalni.

Kazdopadne co se tyce GMG, tak tam jsem koupil uz asi 20 her a jedinej problem co jsem mel je ze jsem koupil Dysonyrd DLC Brigmore witches, ktery nefungovalo s tou *** RHCP verzi (nemeli to tam napsany a me to uprimne ani nenapadlo) a normalne mi vratili prachy.

Jinak z tech neofigo preprodejcu jsem zatim pouzil par krat g2play.net a taky nikdy zadnej problem.

Takze kdyz nekupujes rusky klice a nesnazis se je aktivovat pres proxy, tak ses v poho.
  • smejki
    toto DLC žádný překlad nikde nemá
  • Vie mi niekto povedat, ci je toto dlc aj na GMG a Gamersgate s Ceskou lokalizaciou? pretoze na jednom je to za 4,99 euro a na druhom za 4,99 dolarov, tak aby som nekupil za dolare nejaku iba Anglicku verizu, dik za odpoved.
  • Jack1947
    Jo jo, asi ne no mam jen "malo" let ve FPS odkrouceno. Ma chyba, taky by se mohlo stat ze bych se nasr*l a odinstalnul ne tady dam ten trainer at to mam zkrku. *3*
  • ucho
    patrně není, ale ono zase není tak těžké poznat legitimní obchod od nelegitimního...
  • Ethy
    Nechci bejt nějakej nevěřící Tomáš nebo tak něco, ale je někde třeba nějaký stanovisko VALVe a tak? Jako vím, že přes gmg hodně lidí kupuje, ale na Steamu už toho mám fakt hodně, tak nechci riskovat.
  • smejki
    taky si říkám. otázka je, jestli to ještě někdo umí zasadit do dobovýho kontextu. Jestli jo, sem s tim.
  • Tak toto má tiež sere! Už by som to mal kúpené.
  • Zayl
    Proč třeba nezrecenzovat Ultimu 3? Ta tady taky recenzi nemá.
  • ucho
    ano, GMG i Gamersgate jsou zcela legitimní obchody a oficiální přeprodejci steam her. někdo tam dával odkaz i na jiné obchody s klíči, tak u těch to neplatí, tam určité riziko problémů existuje, i když je poměrně malé, protože se to velmi obtížně hlídá.
  • Není se čeho bát, mám to tam koupené a i spoustu jiných here.
  • Ethy
    Já jsem na to koukal, ale ten gmg je fakt stoprocentně legální? Fakt nechci přijít kvůli Rage o celej Steam acc.
  • ucho
    viz diskuze níže. v současnosti je možné to pro steam koupit na GMG nebo Gamersgate.
  • Ethy
    Nechápu proč to ještě Cenega, nebo kdo to spravuje, ještě neuvolnili pro Steam *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit