-
wtf. to vyšlo před skoro před rokem. a zaslouží si to mnohem větší čidlo v hodnocení.
-
Tak samosebou je tím myšleno i virtuální cestování mimo politiku regionálních zámků. *3*
Taky má v mý dušičce Rage speciální kumbál a Scrochers tomu nedělají ostudu. Vždycky, když jsem se podíval na to hodnocení, říkal jsem, že to je nějak málo na to, jak mě to bavilo, že dám sedmičku. Ale pak jsem si přečet text a znova si uvědomil, na kolika frontách to kulhá a nemohl jsem, prostě nemohl. Ovšem vanilla, to je jiná pohádka, tam je osma pevná jak Dukovo nádobíčko. A vážně dodnes nechápu, co lidem na konci Rage vadí. -
priorities...
-
Davam tomu hodinu než se redakce všimne co jim to ukazuje na hlavní stránce a hend sem hodí někomu "hvězdičku" aby to ukazovlao cokoliv jinýho... *6*
Asi to teda budu muset psát častěji *2* -
DLC jsem koupil na gamersgate, není vůbec nikam potřeba jezdit.
Jinak hezky doplňuje Rage, který jsem si se Scorchers před pár dny s radostí dohrál podruhé. Až na ten nedomrlý příběh/závěr a repeatsidequesty se jedná o jednu z nejlepších stříleček. Ten design světa je jeden z nejlepších co kdy ve hrách kdo stvořil, a gameplay je klasicky silně idovský. -
Říkal jsi si, že už to bude nějaký pátek co jsem o tom naposledy četl :)
-
10 měsíců po tom co, vyšlo? To bude rekord.