-
ale i tak by to šlo, největší hovadinou byly nutné závody a pak docela trapné souboje s vozidly v oteřené krajině. Další hroznou bolístkou celého RAGE byl příběh, vlastně nulový příběh, resp. slátanina, která nedávala smysl a hráče ani nijak nemotivovala. Celou dobu jsem se těšil, jak nakopu pozadí tomu generálovi a pořádně si užuji s těma jeho poskokama a nepodařenýma experimentama a celé to vyšumělo, jako stalo se, tady zastřel pár tupých mutantů a konec! Dohrání RAGE bylo pro mě největším zklamáním, dokonce i FarCry nebo CliveBarker´s Jericho bylo v závěru záživnější a dějově celistvější. Co se týže linie příběhu tak to nejde ani srovnet. Prostě hrozná slátanina. Jako FPS super ale jen do cca 1.třetiny.
-
Nevite kde sehnat Steam kod na Rage i s DLC za dobrou cenu? Tak do 200Kc? Pockal bych si na akci na Steamu, kdyby to tam u nas bylo *10* 20 babek za hru + 5 za datac se mi u stare hry davat nechce
-
:D teraz recenzia , co som aj zabudol ze vyslo dlc :D
inak super hra jedna z naj fps co som hral , prepracovana grafickym podanim, a hlavne AI , dynamicka co vyuzivala prostredie , hlavne tí rychli mutanti ... takato hra sa malokedy vidi, hodnotim ju krasnou 9 , a toto dlc tak na 8 .. bolo kratke sice ale dobré ,skoda len ze kazdy tu hru podcenuje ... ano mohla byt aj lepsia ale myslim ze bola az dost dobra
hlavne sa vyborne hrala a vzdy sa k nej rad vratim, ved toto dlc ma donutilo aby som si celu hru znova presiel a zas sa kralovsky bavil ..skoda ze ID uz zapadlo prachom , chcelo by to dvojku ... *14* -
tak vytvarni stranka byla skvela to bez debaty, mne bavilo i samotne strileni
-
Greenmangaming - 5 babek - normalne by to bylo jeste -20% ale ted maj specializovany vouchery na ty horror hry apod. I kdyz treba na arkham city tam krome -75% byl jeste -25%
-
Takhle lze popsat jakoukoliv hru aby vypadala blbě. Open world jsem od Rage nečekal, takže mi zpracování vyhovovalo. Každopádně jsem ale hlavně měl na mysli umělecké zpracování, art design, ta hra vypadá jako oživlý artwork, kompletně unikátně. Problémy s bugy ani načítáním textur jsem neměl.
-
Mě hned po vydání na gamersgate
-
prozraď nám zde, kde a kdy se ti podařilo tohle DLC koupit.
-
Fakt, to tim domrvily a znova uz mne to nak nebavilo cela ta mise. *7* No co hodim si tam trainer ac cheaty a trainery povazuju za svinarnu...
-
Předpokládám že toto patří do nové rubriky "Skoro-retro".
Seriózně recenze po takové době nemá žádný smysl. -
nerikej, design sveta? myslíš ty loadingy spojene linearnimi kaňony ktere se krečovite snažili navodit dojem otevreneho sveta?
-
kdyby rage udelali jako linearni cistokrevnou strilecku byla by to super hra. Ale pokus o otevreny svet a radoby rpg typu fallout (nudne "questy" a rozhovory) jim vubec nevyšel.
-
hned som siel na steam a pozeral že kde je to nahlavnej stranke obchodu a potom aha *15*
-
Zabila to počáteční zabugovanost (hlavně to doskakování textur), špatná optimalizace, a že ty zbraně střílí jinak, než v jejich oblíbeném CODu, BF, nebo jiné MMS.
-
třeba to překoná PES 2013 v nějaké retro rubrice
-
No mě na tom konci vadí kompletní absence klimaxu či invence a otřesná půlminutová animačka na konci.
Ne že bych se nějak vyžíval v boss fightech ve hrách, ale tady by nějaká post-apo variace na Kyberdémona šikla, zvlášť když si člověk (při prvním hraní) nedočkavě syslí BFG náboje, aby pak neradostně zjistil že je neměl kdy využít, protože hlavní boss jsou zmutovaný opice a červený tlačítko.
Ale jinak tuhle hru žeru a Rage 2 bych bral stokrát raději než nějakou další Doomovinu, bohužel se ale už asi nikdy nedočkáme. -
krásne čísličko k jednému z mála výborných a hodnotných DLC, ktoré naozaj i dačo prinášajú v celej hre :-) *14*
-
To nasere. Dnešní hráč chce proběhnout mapu s prstem na spoušti.
-
Jsem to ani nedoparil... dosli mi ke konci naboje. *9*
-
Zdálo se mi o Veskoslavovi. Měl speciání způsob jak dávat modré "lajky". Psal něco jako recenzi na článek (na recenzi) a vedle tradičního hodnocení zelené plus, červené mínus byl tmavě modrý hodnotící panel, kde jste mohli hodnotit, jak kvalitní článek byl.