-
Masy ale patrně nejsou připraveny na dobré střílečky a chtějí stále to svoje moderní válčení s kuličkovkama na stále stejných technologiích a principech.
-
Aj napriek tomu, že DLC vyšlo takmer pol roka po hre som si ho užil, prešiel som kvôli nemu hru ešte raz, asi po 4 krát a bavil som sa královsky, rage je hra, ktorá tu fakt chýbala, rage je tá pravá fps mastenica, ktorá tu dlho nebola a ešte k tomu to má krásnu grafiku a zaujimavých a rozličných protivníkov :)
-
Chtělo by to RAGE 2 ! Ta hra potřebuje (a zaslouží si) druhý díl
-
a rovněž je zde velice nepatrná šance, že o zakoupenou licenci přijde...
-
no mate pravdu oba...dishonored sice je kompletni uz v zakladu, ale ve chvili kdy jsem dosel na konec, jsem byl nemile prekvapen, protoze jsem myslel, ze jsem teprve nekde na konci prvni tretiny hry
-
Pročpak já jsem ovce, chlapečku? Jen proto, že já si hry kupuju?
-
Oběť systému promluvila. Dobré ráno ovčane.
-
Zrovna u Dishonored je tenhle názor úplně zcestnej. Dishonored bez DLC je normální, celá hra, kde nechybí nějaký střípky. Na DLC za Dauda se začlo pracovat po dokončení hry a není to odebranej content z původní standalone hry. Stejně jako tomu bude u DLC k Bioshocku, stejně jako to je u připravovanýho DLC k The Last of Us atd. Nevím proč ti to tu vlastně píšu, protože si to určitě zase nějakej ospravedlníš jen aby se ti hezky spalo. Pokud si doopravdy ochotný platit za hry a jen tohle je důvod proč je stahuješ, tak se prosím tě příště zamysli a rozlišuj hry, které ten obsah mají odebranej naschvál a navíc to prodávaj v Day 1.
-
Jsem rád, že sis to krásně zdůvodnil a máš tedy omluvu pro to, co děláš...Tvoje matka na Tebe musí být pyšná..
Kde je Predator, aby se k tomuhle vyjádřil, když to je takový zastánce PC platformy? -
jé a já už myslel že cenega, 1c a Bethesda vytáhli hlavu z pr.. a vydali o konečně i pro náě region včetně překladu :-(
-
Vysvetlil by si mi prečo nema taka recenzia zmysel? V com by sa lisila kvalita recenzii vydanych v den launchu hry a dajme tomu 3 mesiace po vydani hry?
-
Kdyby to stahl rovnou z warezu tak vyvojari nedostanou ani n, takhle je porad podpori, i kdyz velice velice nepatrne
-
Já bych si to i zahrál, ale nechce se mi kvůli tomu zase instalovat celá hra.
Sosám teď Dishonored game of the year edition se všema DLC, ano sosám, protože platit za věci, které měly být už v základu nebudu. Tuhle hru na DLC s nima nehraju. -
A myslíš, že třeba lidi na noční nebo zkrátka lidi co nespí zrovna nemůžou číst v noci games a dávat pluska/minuska ?
-
Chcelo by to novy Doom.
-
Tak to je pravda. Btw Level drzim im palce pretoze ten casak som mal najradsej ale dnes to uz nieje ono a to nove cislo .... no aspon mam co citat ked serem.
-
mozno to len nevies hrat *5*
ja som s nabojmi problem nemal toto neni COD kde ich mas nekonecno ,ale na druhu stranu daju sa tie naboje aj kupovat, a taktiez mas zo sebou viac zbrani a aj po padnutych nepriatelov sa daju brat harampadi ktore ptm predas a kupis naboje, trainery sa hodia na ine hry a ne sem:D -
To že je u nás něco nedostupné je naprosto irelevantní. Furt to je skoro rok staré, recenze naprosto k ničemu. Já bych radši článek na nějaké téma.
-
postnuto v 5:30 ráno. Sedm plusek. Seems legit! *1*
-
Ne, budu prudit, dokud se to nezlepsi. Je ostuda, ze tu napriklad dodnes nefunguji videa.