-
Předpokládám že toto patří do nové rubriky "Skoro-retro".
Seriózně recenze po takové době nemá žádný smysl. -
-
Vysvetlil by si mi prečo nema taka recenzia zmysel? V com by sa lisila kvalita recenzii vydanych v den launchu hry a dajme tomu 3 mesiace po vydani hry?
-
-
Proč třeba nezrecenzovat Ultimu 3? Ta tady taky recenzi nemá.
-
-
taky si říkám. otázka je, jestli to ještě někdo umí zasadit do dobovýho kontextu. Jestli jo, sem s tim.
-
-
-
prozraď nám zde, kde a kdy se ti podařilo tohle DLC koupit.
-
-
To že je u nás něco nedostupné je naprosto irelevantní. Furt to je skoro rok staré, recenze naprosto k ničemu. Já bych radši článek na nějaké téma.
-
Greenmangaming - 5 babek - normalne by to bylo jeste -20% ale ted maj specializovany vouchery na ty horror hry apod. I kdyz treba na arkham city tam krome -75% byl jeste -25%
-
-
zapomněl jsi napsat kdy. jak všichni víme, tak Rage byl celkem dlouho ve steam verzi pro náš region zakázanej. nemluvě o DLC... možná chvilku nějakej shop nabízel world wide verzi, pak nebylo dlouho nic, pak se to povolilo a teď se mi zdá Rage opět není ani na Steamu, ani na GMG...
pak by mě ještě zajímalo, zda máš DLC Sewers... -
-
Zajimavy, ja ho koupil asi pred 2 tydnama na GMG jak meli ty 75% slevy u Bethesda her.
Koukal jsem na steam a sewers u toho mam.
jinak tady je link na to DLC
http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/action/rage-scorchers/ -
-
Tak jsem i rad. Ja doted nevedel, ze nejaky takovy DLC je. Tak si ho treba az tu hru dohraju koupim.
-
no jo, je to na druhý stránce. kdo by to byl řekl, že po zadání Rage do vyhledávače bude na první stránce Hell Yeah! Pimp my Rabbit Pack, Bet On Soldier a podobný věci a to, co má 100% shodu bude až na druhý straně.
každopádně šlo mi o to, že ani na tom GMG není ten Rage dostupný zase tak dlouho. jak se tady někdo snažil naznačit, že jde o retro, tak v našem regionu nebylo donedávna příliš jednoduché to DLC získat. typický hráč krabicovek se k tomu nedostal vůbec... -
Vyhledat mi to jde, ale mas pravdu, ze RAGE zakladni hra tam fakt zmizela.... Weird. Aspon, ze jsem to chytil. Za 5 babek je to super hra.
EDIT:
Je tam furt, akorat az na druhy strance
http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/shooter/rage/ -
zajímavý. já s hledáním na shopu problém nemám
-
hm, na linku to je, ale vyhledat na shopu to není možné.
-
-
takže hra ktera u nas neni na steamu, hoci se da koupit v kamennem obchode se nemusi recenzovat?
-
-
ukaž mi, v jakém kamenném obchodě se to DLC dá koupit.
edit: no odpovím si sám. v žádném kamenném obchodě se to DLC neprodává. tvé tvrzení se tedy nezakládá na pravdě a zapojuješ se do diskuze k tématu, o kterém vůbec nic nevíš. ale co už :)
-
-
-
Nevite kde sehnat Steam kod na Rage i s DLC za dobrou cenu? Tak do 200Kc? Pockal bych si na akci na Steamu, kdyby to tam u nas bylo *10* 20 babek za hru + 5 za datac se mi u stare hry davat nechce
-
-
http://cdkeyprices.com/product/RAGE-Anarchy-Edition-CD-Key-Steam.html
-
-
a rovněž je zde velice nepatrná šance, že o zakoupenou licenci přijde...
-
Kdyby to stahl rovnou z warezu tak vyvojari nedostanou ani n, takhle je porad podpori, i kdyz velice velice nepatrne
-
tak to už si to může pomalu stáhnout rovnou z warezu... btw ceny mizerný a pokud vím, je to bez DLC Scorchers.
-
-
zkus steam trading forum
-
-
-
Mě hned po vydání na gamersgate
-
-
ano, to je jedno z mála míst, kde lze toto DLC sehnat.
-
-
-
-
Já bych si to i zahrál, ale nechce se mi kvůli tomu zase instalovat celá hra.
Sosám teď Dishonored game of the year edition se všema DLC, ano sosám, protože platit za věci, které měly být už v základu nebudu. Tuhle hru na DLC s nima nehraju. -
-
Zrovna u Dishonored je tenhle názor úplně zcestnej. Dishonored bez DLC je normální, celá hra, kde nechybí nějaký střípky. Na DLC za Dauda se začlo pracovat po dokončení hry a není to odebranej content z původní standalone hry. Stejně jako tomu bude u DLC k Bioshocku, stejně jako to je u připravovanýho DLC k The Last of Us atd. Nevím proč ti to tu vlastně píšu, protože si to určitě zase nějakej ospravedlníš jen aby se ti hezky spalo. Pokud si doopravdy ochotný platit za hry a jen tohle je důvod proč je stahuješ, tak se prosím tě příště zamysli a rozlišuj hry, které ten obsah mají odebranej naschvál a navíc to prodávaj v Day 1.
-
-
no mate pravdu oba...dishonored sice je kompletni uz v zakladu, ale ve chvili kdy jsem dosel na konec, jsem byl nemile prekvapen, protoze jsem myslel, ze jsem teprve nekde na konci prvni tretiny hry
-
-
Jsem rád, že sis to krásně zdůvodnil a máš tedy omluvu pro to, co děláš...Tvoje matka na Tebe musí být pyšná..
Kde je Predator, aby se k tomuhle vyjádřil, když to je takový zastánce PC platformy? -
-
Oběť systému promluvila. Dobré ráno ovčane.
-
-
Pročpak já jsem ovce, chlapečku? Jen proto, že já si hry kupuju?
-
-
-
-
Vie mi niekto povedat, ci je toto dlc aj na GMG a Gamersgate s Ceskou lokalizaciou? pretoze na jednom je to za 4,99 euro a na druhom za 4,99 dolarov, tak aby som nekupil za dolare nejaku iba Anglicku verizu, dik za odpoved.
-
-
toto DLC žádný překlad nikde nemá
-
-
prave som zistil,ze som toto dlc kupil uplne zbytocne, pretoze som Rgae kupoval v Anarchy edicii a ono tam to dlc uz asi bolo, pretoze mi po zadani kluca na Steam nic nestahovalo a to dlc mi zobrazuje ako zakupene, tak teraz neviem, ci som to uz vlastne ja hral, alebo co *1*
-
-
aaa tak nie! *1* ked nahram poslednu ulozenu poziiciu a dokoncim celu hru, ta ma to animacke hodi naspat do hry a mozem pokracovat v dlc, len sa nic nestahovalo, ten kluc len odomkol, co uz tam davno bolo/
-
-
"co už tam dávno bolo"
spíš to vypadá, že při vydání DLC provedli globální update všem hráčům s tím, že si to můžeš odemknout. Rozhodně to tam nebylo při vydání základní hry.
Jestli já se nepletu, tak tenhle globální update dokonce rozbil sbírání achievementů v základní hře a funguje to až po zakoupení DLC. *1*
-
-
-
-
-
Jsem to ani nedoparil... dosli mi ke konci naboje. *9*
-
-
To nasere. Dnešní hráč chce proběhnout mapu s prstem na spoušti.
-
-
Fakt, to tim domrvily a znova uz mne to nak nebavilo cela ta mise. *7* No co hodim si tam trainer ac cheaty a trainery povazuju za svinarnu...
-
-
mozno to len nevies hrat *5*
ja som s nabojmi problem nemal toto neni COD kde ich mas nekonecno ,ale na druhu stranu daju sa tie naboje aj kupovat, a taktiez mas zo sebou viac zbrani a aj po padnutych nepriatelov sa daju brat harampadi ktore ptm predas a kupis naboje, trainery sa hodia na ine hry a ne sem:D -
-
Jo jo, asi ne no mam jen "malo" let ve FPS odkrouceno. Ma chyba, taky by se mohlo stat ze bych se nasr*l a odinstalnul ne tady dam ten trainer at to mam zkrku. *3*
-
-
-
-
-
kdyby rage udelali jako linearni cistokrevnou strilecku byla by to super hra. Ale pokus o otevreny svet a radoby rpg typu fallout (nudne "questy" a rozhovory) jim vubec nevyšel.
-
-
ale i tak by to šlo, největší hovadinou byly nutné závody a pak docela trapné souboje s vozidly v oteřené krajině. Další hroznou bolístkou celého RAGE byl příběh, vlastně nulový příběh, resp. slátanina, která nedávala smysl a hráče ani nijak nemotivovala. Celou dobu jsem se těšil, jak nakopu pozadí tomu generálovi a pořádně si užuji s těma jeho poskokama a nepodařenýma experimentama a celé to vyšumělo, jako stalo se, tady zastřel pár tupých mutantů a konec! Dohrání RAGE bylo pro mě největším zklamáním, dokonce i FarCry nebo CliveBarker´s Jericho bylo v závěru záživnější a dějově celistvější. Co se týže linie příběhu tak to nejde ani srovnet. Prostě hrozná slátanina. Jako FPS super ale jen do cca 1.třetiny.
-
-
Dalsi blba recenze na blbem webu, jde to tadyod desiti k peti. Dusledek sezeni na dvou zidlich?
-
-
Takze odsud odejdes, stejne jako si to udelal u casopisu Level ? *7*
-
-
Ne, budu prudit, dokud se to nezlepsi. Je ostuda, ze tu napriklad dodnes nefunguji videa.
-
-
Tak to je pravda. Btw Level drzim im palce pretoze ten casak som mal najradsej ale dnes to uz nieje ono a to nove cislo .... no aspon mam co citat ked serem.
-
postnuto v 5:30 ráno. Sedm plusek. Seems legit! *1*
-
-
A myslíš, že třeba lidi na noční nebo zkrátka lidi co nespí zrovna nemůžou číst v noci games a dávat pluska/minuska ?
-
-
-
-
-
Nechápu proč to ještě Cenega, nebo kdo to spravuje, ještě neuvolnili pro Steam *7*
-
-
Tak toto má tiež sere! Už by som to mal kúpené.
-
-
GMG je v pohode, koupil jsem na nem taky asi 6 her i RAGE celej za 80 Kč, kterej má u nás regionální lock na steamu a v pohode.A i tak by ti nemohl Steam podle mýho sejmout učet, maximálně při aktivaci keye by ti to napsalo nejakou haluz že to nejde v tý či oný zemi aktivivat a tod vše . pokud prokážeš myslim první 2 poslední 4 čísla z creditky, tak nemužou nic.
-
-
viz diskuze níže. v současnosti je možné to pro steam koupit na GMG nebo Gamersgate.
-
-
Já jsem na to koukal, ale ten gmg je fakt stoprocentně legální? Fakt nechci přijít kvůli Rage o celej Steam acc.
-
-
ne foe tvoje problemy bych chtel mit lol, TPB for ever
-
ano, GMG i Gamersgate jsou zcela legitimní obchody a oficiální přeprodejci steam her. někdo tam dával odkaz i na jiné obchody s klíči, tak u těch to neplatí, tam určité riziko problémů existuje, i když je poměrně malé, protože se to velmi obtížně hlídá.
-
-
Pokud se nesnazis aktivovat rusky verze her pres proxy, tak je to podle mne i legalni.
Kazdopadne co se tyce GMG, tak tam jsem koupil uz asi 20 her a jedinej problem co jsem mel je ze jsem koupil Dysonyrd DLC Brigmore witches, ktery nefungovalo s tou *** RHCP verzi (nemeli to tam napsany a me to uprimne ani nenapadlo) a normalne mi vratili prachy.
Jinak z tech neofigo preprodejcu jsem zatim pouzil par krat g2play.net a taky nikdy zadnej problem.
Takze kdyz nekupujes rusky klice a nesnazis se je aktivovat pres proxy, tak ses v poho. -
-
je to legální, ale porušuješ tím přímo pravidla steamu, takže se může stát, že ti hru seberou. ale jak jsem psal, velmi obtížně se to zjišťuje a případy většího mazání her na steamu lze snad spočítat na prstech jedné ruky... samozřejmě ještě hrozí odstavením účtu, ale neslyšel jsem o žádném takovém případu...
-
-
Nechci bejt nějakej nevěřící Tomáš nebo tak něco, ale je někde třeba nějaký stanovisko VALVe a tak? Jako vím, že přes gmg hodně lidí kupuje, ale na Steamu už toho mám fakt hodně, tak nechci riskovat.
-
-
patrně není, ale ono zase není tak těžké poznat legitimní obchod od nelegitimního...
-
-
-
Není se čeho bát, mám to tam koupené a i spoustu jiných here.
-
-
-